Spring naar bijdragen

maawu

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

693 profielweergaven

maawu's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Vandaag is mijn Dag 6 alcohol/gokken vrij! Hoe heb dat ervaart? Heel positief. Mijn huisarts heeft me anti-depressie middel afgeraden want je wordt juist depri van in het begin tot je lichaam daar aan went. In plaats daarvan heb ik oxacipam gekregen 5mg voor het slapen en werkt goed. Verder ben overgestap op Alcoholvrij bier tijdens mijn normaal gesproken trigger momenten door gewoonte bijvoorbeeld tijdens koken want ik stop meestal bij een volle maag na het eten. Alleen nog mijn ontspanning momenten met muziek en achter de computer. Ik wil het lang volhouden daarom graag tips voor de "Paplov" momenten.
  2. Ik ben op zoek naar een maatje in de omgeving zaanstad. Hou van tafeltennis, vissen en wandelen.
  3. Hallo, Afgelopen donderdag aangemeld met doel stoppen met drinken en gokken want dat gaat bij mij samen al jaren. Ik accepteer mij verslaving en weet dat ik lichamelijk klachten heb namelijk angststoornis, trillen, slaaploosheid, eenzaamheid, afzondering = depressie Ik overweeg een recept van mijn huisarts voor mijn klachten. Is dit aan te raden?
  4. Hallo, Afgelopen donderdag aangemeld met doel stoppen met drinken en gokken want dat gaat bij mij samen al jaren. Ik accepteer mij verslaving en weet dat ik lichamelijk klachten heb namelijk angststoornis, trillen, slaaploosheid, eenzaamheid, afzondering = depressie Ik overweeg een recept van mijn huisarts voor mijn klachten. Is dit aan te raden?
  5. Gister voor het laatst heb ik gedronken en gegokt heb ik voorgenomen om vandaag en alle dagen NIET te drinken of gokken. Gaat het me lukken? Net aangemeld hier en bij verslavinghulp in mijn Gemeente afsraak 1 mei.
  6. Gister voor het laatst heb ik gedronken en gegokt heb ik voorgenomen om vandaag en alle dagen NIET te drinken of gokken. Gaat het me lukken? Net aangemeld hier en bij verslavinghulp in mijn Gemeente afsraak 1 mei.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...