Spring naar bijdragen

TripleR

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

TripleR's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

 1. Je hebt gelijk, gewoon doorgaan. Niets anders werkt. Wel merk ik dat het delen, mij in ieder geval, goed helpt. Gedeelde smart, zeg maar. Succes Timberland en hopelijk tot horens. Prettige avond nog
 2. Ik ben er vandaag ook weer ingetrapt. €25,- in € 350,- winst. Nou ja, daarna natuurlijk nog even door, Alles kwijt. Het verlies van de winst maakt mij niet uit. Die kan me gestolen worden. Het geen controle hebben over mijn gedrag vind ik verschrikkelijk. Het mijzelf ompraten in mijn hoofd. Ach t is maar € 25,- dat kan toch geen kwaad. Nu ben ik weer bij af. En start ik een nieuwe poging. Dank voor jullie reacties, het is voor mij een enorme steun.
 3. Hallo Lex, bedankt voor jouw reactie. Je slaat de spijker op zijn kop. De zucht naar meer is voelbaar aanwezig en wordt steeds sterker. Ik neem zo veel mogelijk voorzorgsmaatregelen. En hoop dat deze storm in mijn hoofd snel verdwijnt. Ik heb mijn betaalpas doorgeknipt, draag zo min mogelijk contanten met me mee. En laat mijn tancodes op de mobiel van mijn vriendin binnenkomen. Voorzorgsmaatregelen die hopelijk genoeg zijn tot dat akelige gevoel weer verdwijnt. Het allerbeste toegewenst, Tripler
 4. Hallo Japie123, Tot voor kort, vorige week, ging het goed. Niet gegokt. Op dit moment ga ik een moeilijke periode door. Ik sinds 7 dagen toch 4 keer de verleiding niet kunnen weerstaan. Ondanks dat het kleine bedragen waren, max 45 euro, voel ik me weer bij het begin. De teleurstelling dat ik niet sterk genoeg ben geweest en het schuldgevoel ten opzichte van mijn vriendin wegen zeer zwaar. Jouw bericht/vraag komt dan ook zeer goed op tijd en is zeer welkom. Het geeft mij in ieder geval het gevoel dat ik niet alleen ben in deze strijd. Bedankt. Hoe gaat het met jou? Kan jij de verleiding weerstaan? Ik weet dat iedereen zegt en aanraad dat ik mijn omgeving er bij betrek. Maar dat kan ik niet. Ik heb al genoeg op het bordje van mijn omgeving, vriendin en familie gelegd. Ik ben namelijk manisch depressief, hetgeen misschien nog zwaarder is voor mijn omgeving dan voor mijzelf. Hier heb ik natuurlijk wel hulp voor van een psychiater, die ook van mijn verslaving afweet. Vriendelijke groet en de beste wensen voor jou en iedereen op dit forum. Tripler
 5. Ik weet het Liekse, maar die kans heb ik al verspeeld
 6. Hallo Wilco, welke hulp heb jij ingeschakeld?
 7. Vandaag is mijn eerste dag van een gokvrij leven. Maar zonder geld is alles makkelijk. De 24ste komt het geld weer binnen, dan wordt het zwaar. Ik denk dat ik in 24 jaar gokken toch zeker 120k heb verloren. Met winsten dus nog veel méér verspeeld. Ik word zo moe van mezelf en mijn zwakke gedrag. Hoe kan je nog trots of tevreden over jezelf zijn, als je door het gokken al je mogelijkheden verpest?
 8. Ja ik vrees dat je gelijk hebt. Ik heb het in het verleden wel tegen haar gezegd. Toen heb ik een laatste kans gekregen. Die is nu voorbij. Als ik wederom hiermee kom, na al het gelieg, dan is mijn relatie voorbij. Ik moet het alleen doen. MAAR dan lukt niet. Daarom ben ik ook begonnen op dit forum. Hopelijk is dit een bron van kracht en steun. MAAR je hebt gelijk, eerlijkheid is nodig. Ik ben alleen te laf.
 9. Hallo Wilco1973, bedankt voor je bijdrage en tips. Het gokken is bij mij begonnen met een gulden toen ik kind was. De lichtjes en geluiden van.de machine vond ik geweldig. En toen won ik ook nog geld. Die spanning ben ik altijd blijven najagen. Maar nu is het is het voor mij een vlucht geworden uit het dagelijkse bestaan, uit mijn gevoel. Hoe meer ik verlies des te slechter en depressiever ik mij voel. En in dat gevoel lijk ik me op dat moment ook thuis te voelen. Een soort rush. Pas na de rush komt de spijt. Herken jij of iemand anders dit?
 10. Vandaag ben ik weer gestopt met gokken. Dit na weer een zelfdestructieve 3 daagse die mij € 3400,- heeft gekost. De zoveelste dure les. Ik snap het niet meer. Waarom ik zo nodig moet gokken. Ik heb een goede baan. Kan ruim rondkomen, tenminste als ik niet gok. Ik hoop dat dit forum, mij iets brengt. Steun van mede lotgenoten. Misschien tips. Het is een akelig geheim. Ik ben een 40 jarige man die zijn vriendin niet meer recht in de ogen kan kijken. Ik hoop dat het van mij afschrijven en het krijgen van reacties zal helpen om te blijven stoppen. Ik kijk uit naar jullie ervaringen. Alvast bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...