Spring naar bijdragen

JohannesH

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Interesses
    Golf en Pink Floyd

JohannesH's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Wie tijd heeft heeft haast, wie haast heeft heeft tijd
  2. Hallo allemaal. Ik ben de afgelopen dagen aan het rondkijken in de forums en lees regelmatig met jullie mee. Mag dit eigenlijk wel? Of moet ik eerst door een commissie heen? Leuk hoe jullie elkaar op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij jezelf. Alleen hoop ik voor die heeeeuuule vroege vogels dat ze snel wat langer en beter kunnen slapen.
  3. @JohannesH Hallo allemaal. Ik ben vandaag voor de eerste keer aan het rondkijken. Mooi hoe jullie met elkaar omgaan en elkaar proberen te helpen. Tot de volgende keer.
  4. Afgelopen zaterdag heb ik eindelijk de stap genomen om met hulp iets aan mijn alcoholprobleem te doen. Vanaf 1e Paasdag houdt het mij echt bezig en ik was in staat om niet te drinken in een moeilijke periode. Dit heb ik zonder hulp gedaan wetende dat ik wel een terugval krijg of in ieder geval een smoes bedenk om weer even te vluchten in de wereld van vergeten en nevelen. Dit is gisteren gebeurd, 3 biertjes later ben ik gaan slapen. Mijn nachtrust was eigenlijk best ok, maar ik sta wel weer met beide beentjes op de grond. Ik ben nu in afwachting van een hulpverlener zodat ik met hem/haar serieus aan de slag kan. Ik hoop vaker op het forum te komen zodat ik van jullie expertise gebruik kan maken. Hopelijk hebben jullie ook wat aan de verhalen die ik ga vertellen. Tot schrijvens!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...