Spring naar bijdragen

Willem99

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    65
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Recente profielbezoeken

692 profielweergaven

Willem99's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Dank julli wel! Ik moet zeggen dat ik mij eigenlijk nog nooit zo goed en helder heb gevoeld. Vooral de reden van haar van alcohol gaan we het niet over hebben, dat komt doordat jij je ( meer dan 12 jaar eigenlijk) niet goed gevoeld hebt, een heel zwaar ongeluk wat niet verwerkt was, en daardoor ben ik langzaam gaan drinken om mij "beter" te voelen, vond ik heel sterk. En het is waar! De stap om een maand geen vlees te eten, gaat mij nu zo makkelijk af, en voel mij daardoor ook veel beter, want bijna al het vlees was natuurlijk slecht ( Mac donalds,alle snacks van tankstations, van de supermarkt ) door niet alle toevoegingen binnen te krijgen van antibiotica en alles, word je natuurlijk automatisch een stuk beter. Ben zelfs 1 dag na de edmr gebeld door mijn oude baas of ik aub weer wilde komen werken ( hij wist niks van de bandeling) daarna al weer heel veel gedaan. Klap op de vuurpijl was dat mijn ex zelf een bericht stuurde om half 5 s'morgens!! Ongelooflijk ( zij kwam zo sterk Maar boven tijdens de behandeling).en heb haar vervolgens echt een hele lange Brief gestuurd met alles erin wat ik kon bedenken. Echt geweldig. Lijkt haast te mooi om waar te zijn, maar voor mij heeft het geweldig goed gewerkt!
  2. Maandag een emdr behandeling gehad. ( posttraumatische stress ) beelden terug halen. Had hier geen ervaring mee, was heel heftig . Moest 1.5 uur rijden, maar overal waren wachttijden van 8 weken, ben echt heel blij dat ik dit gedaan heb, Gaat nu al veel beter. Van 13.00 tot 17.00 savonds ( incl kleine pauze) De eerste dagen kunnen nog steeds zwaar blijven. Dit raad ik echt jullie aan om te doen, de spanning gaat weg. Waarom ben je gaan drinken? Antwoord, steeds verder en dieper terug en dan de momenten opnieuw beleven en je zit echt te trillen en te beven op de stoel.
  3. Ok, ja veel keus heb ik niet. Bij de dokter krijg ik alleen maar pillen waar je helemaal van de wereld van raakt, dan kan ik beter weer gaan drinken.. ( doe ik niet :-) Aanpakken is beter als opnieuw verdoven
  4. Bedankt. Klachten worden helaas elke dag meer. Zit nu te denken aan een emdr behandeling ( posttraumatische stressstoornis ) Door geen verdoving meer van alcohol komen nu andere dingen naar boven wie aangepakt moeten worden!
  5. Gaat Weer wat beter. Veel pijn en last gehad van het ongeluk. Heel veel in bed geweest. Diverse keren goede massage gehad en dat werkt nu gelukkig. Nog steeds geen alcohol gedronken! Mac donalds ben ik ook nog steeds vanaf ( de andere verslaving) En verder even geen vlees ( heb ik ook nog nooit gedaan), ik merk dat ik daardoor veel rustiger word. Verder goed naar het lichaam luisteren nu.
  6. Gerrit, ja dat kan, terwijl ik mij juist meer ontspannen voelde... Ik heb vitamine c , b en magnesium tabletten Die ben ik gaan innemen na het stoppen.
  7. Sinds een aantal dagen veel pijn/klachten van het auto ongeluk ( whiplash) heb hier direct na het ongeluk massages voor gehad wat toen goed gewerkt heeft. 3 dagen geleden stevige pijn in het hoofd en nek ( een kant) dag later weer Laten masseren, Thaise massage. Werkt goed ontspannend. Gisteren met de hond naar het bos geweest, gisteren avond weer helemaal op. Vandaag 400 km gereden ( met pijn) en lig nu ook al Weer een uur in bed... Morgen weer langs de massage. Kost wel weer 50€ maar ik wil gewoon gezond zijn...
  8. Wat mij ook opviel is dat ik de laatste tijd ( toen ik nog dronk) veel Black outs had. Vaak niet eens na heel veel drank. Ik moest altijd vragen hoe de avond was, wat ik gedaan had wist ik gewoon niet meer. ( toen uiteraard niet met de auto naar huis, dat was daarvoor) Kom ik meteen bij het verhaal wat ik nog niet geschreven heb. Ik was met een vriend in Duitsland op zaterdag avond , ( 3 jaar geleden ongeveer) gezellige avond gehad, kwam er een vrouw op mij af. Weet alleen dat we gekust hebben. Ik heb mijn nummer gegeven( waar ik pas later achterkwam) en we zijn naar huis gereden. ( met hele hoge snelheid, mijn auto en ik was de chauffeur, wat ABSOLUUT niet mocht, maar dat was jarenlang "normaal") zijn veilig thuis gekomen om 5 uur s'morgens. Volgende dag moest ik voor het werk weg naar Zuid-Frankrijk. S'morgens aangekomen om een uur of 10 vroegen ze wel aan mij of ik een "leuk" weekeind had gehad. Ben met de bedrijfsauto gaan rijden. Na een uur auto aan de kant gezet, omdat ik simpelweg nog te zat was. Uur geslapen en weer verder.( had diverse afspraken staan in Frankrijk) Toen kreeg ik een berichtje van een Duits nummer, begreep het niet omdat het zondag morgen was. Dat was dus de dame van de avond ervoor... ( wist haar naam natuurlijk al helemaal niet meer
  9. Ja Gewicht is het zelfde gebleven, iets meer zelfs, maar dat zal wel komen dat ik nu meer en gezonder eet!
  10. Ja, dat wel. Had in het begin op het forum wat geschreven over het ongeluk. Ben gestopt met mijn werk omdat ik dat niet meer aan kon. Maar goed er moet straks wel wat anders komen anders kan ik natuurlijk ook niet leven. Nu is herstel even belangrijker. Zal vast wel door het stoppen van alcohol komen dat alle klachten weer komen. Ik ga dadelijk maar eens een rondje rijden Anders word de nacht wel heel lang...
  11. Ik heb meer het idee dat mijn auto ongeluk ( van augustus) toen ik aangereden ben, nu echt naar boven komt.
  12. Ja die heb ik al vanaf dag 1. Ook magnesium , vitamine c tabletten
  13. Nou, net het bed in gegaan, echt geen energie vandaag. Afgelopen nacht wel goed geslapen, ik weet dat het niet goed is om nu in bed te gaan liggen, maar ben gewoon op. En dat bij dit weer met zon! Depressie klachten zijn echt goed aanwezig na het stoppen. Mag nou wel eens de Andere kant op ( medicatie is gelijk gebleven van de lithium tabletten)
  14. Zo, de fles rum staat bij een vriend voor de deur... Ik ben er mooi vanaf, veel beter gevoel zo
×
×
  • Nieuwe aanmaken...