Spring naar bijdragen

Jensen18a

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Jensen18a geplaatst

  1. Hallo Sneeuwhoen, Heel erg bedankt voor je reactie. Volgens mij heb je er veel over gelezen of er in verdiept. Heb in december weer een gesprek met de psych. zal hem vragen om de lorazepam om te zetten in diazepam en dan geleidelijk afbouwen.
  2. Bedankt voor uw reactie, De klachten die ik heb had ik voor het gebruik van de lorazepam ook al. Met de lorazepam verdwenen de klachten. Nu ik aan het minderen ben komen de klachten weer terug. Dit heb ik niet met de huisarts besproken. Groeten Jensen
  3. Hallo, Ik heb misschien een vreemde vraag. Ben aan het afbouwen van de lorazepam. Daarnaast gebruik ik ook Temazepam. Ik gebruik lorazepam nu ongeveer een half jaar. Ben van 2 keer 1 mg naar 1 keer 1 mg per dag gegaan. Dit ging eigenlijk best wel goed. Maar als ik dan helemaal wil stoppen dan krijg ik last van zere tanden en mijn keel knijpt dicht. Is dit een bekend verschijnsel van afbouwen van lorazepam? Heb vandaag besloten om toch eerst een tijdje een halve lorazepam per dag te gebruiken. Als ik van de lorazepam af ben dan hoop ik af te bouwen van de Temazepam. Dit is moeilijk want ik ben al eens vaker verslaafd geweest aan de Temazepam. Maar in het verleden is het me gelukt dus ga ik er straks ook weer voor.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...