Spring naar bijdragen

natuurliefhebber

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Interesses
    Eckhart Tolle, films, wandelen, fietsen, pc, lezen, tuinieren en nog veel meer.

natuurliefhebber's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. natuurliefhebber

    Hallo alemaal

    Waar zit je pijn NOOITMEER?
  2. Eckhart Tolle en verder teveel hobby's om op te noemen

  3. Hoi MijnGerrit. Misschien heb ik een verkeerde indruk gewekt, maar ik heb nooit zoveel gedronken. Ik kan vaak ook maanden zonder drank, maar door die combinatie van mijn suikerziekte en de drank weet ik niet hoeveel ik drink. De conclusie voor mij is nu helemaal niet meer drinken. En ik denk ook wel dat het mij lukt want ik sta nu heel erg positief in het leven. Zelfs na dat overmatige gebruik voelde ik mij geestelijk meteen weer heel goed. Alleen lichamelijk natuurlijk niet. Hoe zit het met jouw probleem? Of eigenlijk met je situatie want problemen bestaan niet. Problemen zijn illusies van het verstand er zijn wel situaties. En daar kun je twee dingen mee doen, of je pakt ze meteen aan, of je laat ze voor wat het is. Ik ben trouwens blij met je aandacht. Doei.
  4. Hallo An. Kun je mij even bijpraten?
  5. Yvonne Dank voor je woorden. Maar soms moet je heel diep vallen om tot een andere dimensie te geraken. Dit was mijn derde en ernstigste keer. Ik heb nu geen keus meer, gewoon STOPPEN. En dat maakt me blij.
  6. Hallo A3. Ik ben heel blij dat ik geen keus meer heb. Het is gewoon stoppen of binnenkort eindigen tussen 6 planken. Dank voor je bericht.
  7. Hallo huttula. Ik denk dat je mij niet begrijpt. Groetjes.
  8. Hallo. Leuk dat jullie er al zijn. Fan van de Stones Lady Jane?
  9. Hallo allemaal. Ik wil me even voorstellen ben een man en bijna 65 jaar. Ik kan heeeeel veeeel gaan vertellen over mij, maar dat is mijn verhaal en dus niet wie ik echt ben. Wat NU speelt is dat er elke dag vreugde is in mijn leven. Maar soms na weken of zelfs maanden overvalt mij de eenzaamheid en gebrek aan liefde door mijn beschadigingen en grijp ik naar de fles. Ik ben niets maar Ik Ben. Gr. Natuurliefhebber. ps Ik ben NU heel blij met dit forum.
  10. Dag Jopie. Hier had ik echt veel aan. Ik heb dus vanmorgen gekoekelt zoals jij zei. Ik kan nergens wat vinden over mijn black outs zoals jij schrijft, dus als jij een link hebt naar een site dan graag. Maar uit de info die ik wel gevonden heb weet ik nu wel zeker dat mijn black outs het gevolg zijn van de combinatie alcohol en suikerziekte. Zeker in de hoeveelheden die ik drink. De laatste keer ben ik me rot geschrokken, na een week kwam ik weer bij positieven dankzij mijn broer. Het bleek dat ik 7 flessen whisky had gedronken en ook nog een fles wijn en wat blikken bier. Daarom ben ik ook gaan zoeken naar andere hulp dan van Tactus want daar is hierover dus niets bekend. Heel veel dank dus.
  11. natuurliefhebber

    Vraag?

    Fijn bedankt lady jane en mijn Gerrit. Ik ga morgen flink aan de slag. Nog één vraag. Kan ik iemand een persoonlijk bericht sturen of reageren op elk bericht?
  12. natuurliefhebber

    Vraag?

    Ik zie zelf mijn naam staan bij mijn bericht, zien anderen dit ook? En wat zijn labels onderwerp en moet dat? En krijg ik een email als er geantwoord is?
  13. Hallo ik ben nieuw hier en ben een natuurliefhebber. Ik ben benieuwd of iemand mijn probleem herkent. Het is namelijk zo dat als ik ga drinken, ik na 2 of 3 glazen niet meer weet wat ik doe. En toch blijf ik functioneren. Als ik dit dus in de kroeg doe, dan zorg ik er (onwetend) voor dat ik drank in huis haal. Dit kan zo een paar dagen doorgaan en als ik dan eens naar mijn bankrekening kijk na deze periode dan blijkt dat ik gepind heb bij de supermarkt zonder het te weten. Meestal echter heb ik genoeg cash in mijn portemonnee om contant te betalen. De reden dat ik ga drinken is eenzaamheid. Voor het overige ben ik echter een zeer gelukkig mens. Dit drinken kan niet zo doorgaan alleen al omdat ik mijn vele medicijnen en mijn insuline (suikerpatiënt dus) niet inneem. Ik hoor het graag.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...