Spring naar bijdragen

Jippie

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    107
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Jippie's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Jippie

    KiloKiller

    Ik heb de mijne nog niet doorgegeven omdat ik weg was. 70.9 ( was een iets te gezellig weekend)
  2. Jippie

    Vandaag is de dag

    Wat ben je een super mens...!. echt heel fijn dat je weet dat ik nu terug bent! Heb wat aan de dagdraad (en dan zie je dat iedereen er overheen kan kletsen) Je bent echt persoonlijk! Is niet helemaal goed gegaan maar wel beter dan de anderen Maar ik ben een alleen drinker. Verder zijn er ff andere dingen die ik niet durf te zeggen omdat ik bang ben dat er eventueel iemand mij herkent. Is nu ff een avond van geen gevecht tegen het monster ( sorry) Dylan, hoop dat je mijn draadje leest... wil je de klok vannacht op zetten?
  3. Klopt wat je zegt agnieta, maar daar moet je wel als beginner doorheen (eerste zin bagatelliseert het wel)
  4. Ha Nancy, fijn dat je me leuk vindt schrijven.......Voel me namelijk telkens onzeker daarover. (Ik leg een onderwerp stil of vind de treffende woorden niet wat anderen kunnen)
  5. Ik voel me soms duffer zonder alcohol dan met... Word ik in de ochtend suf wakker moet ik echt nadenken wat ik in de avond heb gedaan.....Wat heb ik op tv gezien, wie heb ik nog een bericht gestuurd ( mail, sms, wap) hoeveel heb ik gedronken? ... Oh, heb niet gedronken ...Is echt nieuw voor me want zo stond ik altijd op maar voel me nog steeds vaag. Komt waarschijnlijk omdat ik nu echt slaap?
  6. slaap lekker Jen. Ik ga ook zo maar nog net te wakker...........( terwijl ik om 14.00 bijna omviel)
  7. Oh jammer, was zo een leuk stukje in de film
  8. Jen, klopt met Brad Pitt..... Hij loopt dan met een lepeltje pindakaas. Is zijn verslaving
  9. Agnieta, vandaag is het genoeg en morgen zie je wel weer? Durf niet een slow song te sturen, zijn vaak de tranen trekkers Jen, lekker de pindakaaspot uitlepelen. moet meteen denken aan de film meet Joe Black ( ben niet helemaal zeker van de titel)
  10. Dit is mijn " kan de hele wereld aan" liedje Parachute, something happens. Lekker hard draaien, hard meezingen en door de kamer dansen! ( sorry krijg kopie niet hier)
  11. Harde muziek? Dit is toch niet echt hard? Dacht dat je heavy metal bedoelde hahaha. Dit is gewoon lekkere muziek
  12. Prut ...........niet goed gegaan Ik ga maar is oefenen in de zandbak
  13. Akelei, ik vind het een treffende zin ( hoop dat de quote goed gaat want de eerste keer dat ik het gebruik)
  14. Jippie

    KiloKiller

    Dribbel, eerst toch de eerste zet? We staan droog, de rest komt later Vind het nog niet een zorg...Ik ben afgevallen doordat ik niet drink maar ook nog niet goed eet/ kook En inderdaad....Yvonne super wat je doet!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...