Spring naar bijdragen

Rosie

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    170
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Rosie's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Rosie

    Voorstellen Maxi

    Filmpje van Els Noorlander heb ik inmiddels gekeken. Heel verhelderend. Bedankt voor de tip!
  2. Rosie

    Voorstellen Maxi

    Dank jullie wel voor het welkom! Nog niet bij de huisarts geweest, wel van plan. En ja, ik drink nog, onregelmatig. Lars, ik heb je hele verhaal gelezen, met gemengde gevoelens. Voor je alcoholverslaving heb je therapie nodig, zeker! Voor je asperger....twijfel... Mijn dochtertje is ook autistisch met hoge intelligentie. Zij is wie ze is. Daar hoeft ze niet voor in therapie. Zij is wie ze is, ze is prachtig! Ik snap dat het moeizaam is, emotionele omgang met anderen, in speciaal met je vrouw. Maar jij bent wie je bent. En je bent goed zoals je bent!
  3. Rosie

    Voorstellen Maxi

    Ik lees jullie, zoveel kracht!!! Waarom heb ik die niet????? Wanhoop!!!!
  4. Rosie

    Voorstellen Maxi

    Ik wil het niet meer. Ik wil zuiver leven, zuiver voelen. De problemen in mijn leven helder de baas zijn. Maar dat valt me zwaar.
  5. Rosie

    Voorstellen Maxi

    Soms denk ik (vaak eigenlijk) , ben ik te streng voor mezelf? Maar dat is ook mijn valkuil. Ik wil het gewoon niet. Als ik een fles weg drink doe ik dat om de verkeerde redenen. Ik drink onrust weg, ellende weg. Het is niet uit gezelligheid. Ik zoek de roes, de vergetelheid.
  6. Rosie

    Voorstellen Maxi

    Wel gecontroleerd. Ik ben zelf zeer gedisciplineerd. Dus dagen niet drinken, soms 2 glazen, maar soms ook een fles. Daar baal ik enorm van. Ik heb dan geen controle en wil onrust wegdrinken.
  7. Rosie

    Voorstellen Maxi

    Na verloop van tijd begon ik ook onrustig te worden door de medicatie. Dit gaf me een "niet ontsnappings" gevoel. ik ben er mee gestopt. Helaas is het drankgebruik er toen weer ingeslopen.
  8. Rosie

    Voorstellen Maxi

    Ik heb hulpverlening gehad ( met een rekening van 365 euro eigen risico, en bedankt!). Deze had ik ingeroepen voor mijn alcohol problematiek. Daar kwam na vele gesprekken uit dat ik adhd had. Geen verrassing. Ik kreeg medicatie. En het niet drinken ging prima.
  9. Rosie

    Voorstellen Maxi

    Dus nu even kort maar.... Het gaat niet goed hier! Lees al weer een paar weken mee en inmiddels de kracht gevonden weer een bericht te plaatsen.
  10. Rosie

    Voorstellen Maxi

    Wat erg! Een heel stuk tekst getypt, en kwijt!!! Pffffff....
  11. Rosie

    Maandag, 18 mei 2015

    Mijn Gerrit, heel goed onthouden! Inderdaad. Helaas, de medicatie steeds minder ingenomen. Voelde niet als "mij". En langzaam weer terug gevallen in alcohol om het rustige gevoel terug te krijgen. Ik moet echt voor mezelf uit gaan zoeken wie "ik" ben. Moe..........
  12. Rosie

    Maandag, 18 mei 2015

    Hoi MijnGerrit! Wat fijn dat je hier nog actief bent. Tja, toch weer iedere dag lezen hier.... Het lukt me dus NIET! Momenteel onder invloed.... Het plan om morgen nuchter te zijn ...
  13. Rosie

    Maandag, 18 mei 2015

    Hallo, Na maanden toch weer terug op het forum. Hoop hier weer steun te vinden. Het lukt me niet mijn probleem te boven te komen
  14. Rosie

    NU dan echt?

    Toch nog even een reactie van mij. Dribbel, ondanks je mis stapje, toch goed bezig meid! Dat gedoe op je werk is belachelijk! Meid, je zit tegen een burn out aan. Of dat nou door je thuissituatie komt of door je werksituatie... Dan ben je niet in staat om te werken. Als je nou thuis van de trap valt en je breekt je rug??? Mag je je dan ook niet ziek melden omdat het in de privé situatie is gebeurd? Ik ben vorig jaar ook 2 maanden thuis geweest met een burn out, had niks met het werk te maken. Maar ook door mijn overbelaste thuissituatie. Laat de bedrijfsarts maar beoordelen of je terecht ziek bent. Niet je baas. Met mij gaat het goed. Mijn dochter heeft na een paar slopende jaren de diagnose adhd gekregen (+ nog wat andere labeltjes) Omdat ik zoveel herkende in de onrust van mijn dochter (en mijn moeder aan heeft gegeven dat ik vroeger precies zo was) heb ik zelf ook de stap gewaagd om naar de hulpverlening te stappen. Natuurlijk ook voor mijn drankprobleem. Gelukkig had ik een enorme klik met de psychologe. Helemaal eerlijk geweest over mijn drankmisbruik. En mijn levensloop verteld. En over mijn dochter. Na een paar gesprekken ben ik doorgestuurd naar de psychiater. Na onderzoek blijkt dat ik ook adhd heb. Geen verrassing voor me. De psych wilde me een proefbehandeling geven met medicatie maar dan moest ik eerst 10 dagen niet drinken. Ik kon telefonisch hulp vragen als ik het moeilijk kreeg. Maar die 10 dagen zijn gelukt. :-) Inmiddels ben ik dus gestart met medicatie en mijn innerlijke onrust is zo goed als weg. De psychiater dacht dat de behoefte aan alcohol hiermee sterk af zou nemen en dat is zo. Sinds de medicatie heb ik nog totaal geen behoefte aan alcohol gehad. Nu ben ik best nieuwsgierig naar de leden hier. Zijn er hier meer mensen die verslavingsgevoelig zijn voor middelen? Dus niet alleen alcohol maar ook voor blowen en rustgevende medicatie. En die dat gebruiken om rust te krijgen? Want blowen heb ik ook jaren gedaan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...