Spring naar bijdragen

mies74

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door mies74 geplaatst

  1. mies74

    Z

    @sheila nee nog niet geweest. Ik had er 1 benaderd maar daar kreeg ik gisteren eindelijk pas een mail van dat die mevrouw op vakantie is tot 8 november. Nu weer een andere benaderd. Wordt er een beetje triest van hoor.
  2. mies74

    Z

    dank jullie wel voor de reactie. Ik had geen goede ervaring met deze dame maar wil het nog wel een kans geven. Ik heb op www.hypnotherapie.nl gekeken en een aantal aangeklikt en dat voelt nu al een stuk beter. Ook gewoon een intake vooraf en daarna pas een hypnosessie, nabesprekingen over vorige sessies. Hier kan ik denk ik wel wat mee.
  3. mies74

    Z

    Goedemorgen, afgelopen donderdag ook voor het eerst een afspraak gehad bij een hypnotherapeut. Ik heb hier geen goede ervaring mee gehad. Volgens mij nam ze mij helemaal niet serieus en ben ik ook niet onder hypnose geweest. Omdat ik geen ervaring heb met dit ging ik er van uit dat wat ze deed wel goed was. Mijn vraag aan jullie is ook hoe jullie ervaring is met de hypnotherapeut? Ze zei ook, zoek een plekje in huis waar je meestal aan het drinken bent. Stel je voor dat dit nou modder is, hele vieze modderrrrr etc. Drink een glas water, water is zoooo lekker. Etc. Ik heb echt een heel slecht gevoel bij deze ervaring.Ik zou een factuur van haar krijgen en kreeg ik een hele sessie, voor iemand anders bestemd, voor een virtuele maagband?? Ik heb ook echt niet het idee dat deze sessie bij nou heeft geholpen? Graag jullie ervaring met een hypnotherapeut. Sheila, waar ben jij geweest? Of iemand goede ervaringen regio Rotterdam?
  4. mies74

    Even voorstellen

    Hallo allemaal, ik ben een vrouw van 39 jaar en al jaren een stevige drinker. Ik durf het bijna niet te zeggen maar echt al begonnen te drinken toen ik begin 20 was. Tegenwoordig klok ik rustig een fles rose weg in het weekend en dat doe ik de volgende dag weer. Doordeweeks probeer ik me in te houden maar dan lust ik ook wel een paar glazen. Ik wil dit niet meer, ik ben het zo zat. Ik heb 2 kleine meisjes die aandacht verdienen van hun moeder, een moeder die nu altijd maar shagrijnig is en moe. Inmiddels durf ik toe te geven dat ik serieus een probleem heb met alcohol. Mijn vader is alcoholist en mijn moeder lust hem ook graag maar kan zich nog wel beheersen. Ik weet niet of ik de kracht zal hebben maar ik ga proberen deze strijd aan te gaan, dat ben ik mezelf en mijn kinderen verschuldigd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...