Spring naar bijdragen

Sjors1

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Sjors1's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Sjors1

    Even voorstellen

    Hallo @Bob @lady jane @Roberto @Fonny @Reacher Bedankt voor jullie sympathieke woorden en tips. Het gaat nog steeds prima. Fijne dag allemaal.
  2. Sjors1

    Even voorstellen

    Hallo @Reacher ik beweeg de laatste tijd veel, dus dat is een optie. Wandelen/yoga/krachtoefeningen. Vrienden bellen is een andere, ze zijn op de hoogte en zeer supportive. Verder weer ik het niet zo goed, heb hier eigenlijk geen ervaring mee.
  3. Sjors1

    Even voorstellen

    Hallo allemaal, Hierbij wil ik me even voorstellen: ik ben 49 jaar en was vooral een stevige weekenddrinker. De laatste paar jaar begon ik ook door de week te drinken. Daarnaast blowde ik vanaf mijn 21e al zowat iedere avond. Dat leidde tot een leven vol ups en downs, meestal kon ik redelijk functioneren, maar natuurlijk niet optimaal. En een aantal forse crises met depressies/werkloosheid. De laatste paar maanden ben ik begonnen met minderen en sinds een dikke week helemaal gestopt. Het vreemde is dat het tot nu toe eigenlijk heel gemakkelijk gaat, nog geen enkele keer in verleiding gekomen, ook geen ontwenningsverschijnselen. Maar ik begrijp zelf ook wel dat het ws niet zo gemakkelijk zal blijven, vandaar mijn aanmelding hier, zodat ik misschien steun vind en andersom anderen misschien tot steun kan zijn.
  4. Ik weet niet precies hoe het werkt hier, maar ik neem aan dat jullie beiden mijn post kunnen lezen, dus ik antwoord in één keer, dat is wat gemakkelijker. - Ik dronk in het weekend nog best stevig: ongeveer 2 halve liters bier van 12% en dan nog 3 'gewone' halve liters. En dus nog wiet erbij. Dat op vrijdag en zaterdag, en dan zondag wat minder. Wat die euforiefase betreft: daar heb je een punt. Dat is ook de belangrijkste reden dat ik me heb aangemeld, mocht ik een moeilijk moment krijgen, dan hoopte ik het van me af te kunnen schrijven/te kunnen communiceren met anderen. Wat me ws wel helpt: ik was ook al maanden bezig met YouTube filmpjes over alcohol aan het kijken, ik was met yoga begonnen en bovenal: ik zit in een intensief coachingstraject (wat in eerste instantie los stond van het alcoholgebruik) en deze mensen hebben me enorm geholpen met het inzien dat ik helemaal moest stoppen en waarom ik überhaupt gebruik. Wat betreft het voorstellen: goed plan! -
  5. Hallo, Ik was al een poosje geminderd, maar dronk en blowde nog steeds 3 dagen per week best flink en gebruikte op de andere dagen vooral wiet en soms ook alcohol. Nu ben ik een week gestopt en het vreemde is: geen centje pijn. Alleen maar positieve effecten. Dat is natuurlijk erg mooi, maar eigenlijk iets te mooi. Mijn vraag: komt dit vaker voor? Is het misschien dat ik er gewoon helemaal klaar voor was?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...