Spring naar bijdragen

moes

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

moes's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. moes

    Woensdag 12-12-12

    En idd smikkie. Er moet ergen mee begonnen worden...
  2. moes

    Woensdag 12-12-12

    Geeft niets akelei. Je hebt wel gelijk. Er is geen verschil. Alle dierenleed is verschrikkelijk.
  3. Je hebt helemaal gelijk, ik ga er morgen weer voor smikkie. Dank je wel!
  4. moes

    Woensdag 12-12-12

    Verschrikkelijk dat dierenleed! Helaas pas in 2024, maar er komt eindelijk een einde aan! Dat maakt mij zo gelukkig.
  5. Lieve huttula, Ik ben het zo met je eens. Ik heb gisteren een hele dag niet gedronken. Dacht er wel de hele dag aan. Was supertrots op mezelf. Kon vanmorgen zelfs goed mijn bed uit, had zoveel energie! Alleen heb ik vandaag helaas weer heel veel gedronken. Zit nu nog aan een borrel en baal ontzettend van mezelf.
  6. moes

    nieuw hier

    Bedank allemaal! Ik heb gisteren niet gedronken. Was heel trots op mezelf, maar ben vanaf weer de fout in gegaan. Helaas. Baal ontzettend van mezelf.
  7. Doe ik rose! Dank je wel en welterusten.
  8. Ok, bedankt voor je reaktie. Herken ik wel een beetje. Vooral die rode ogen zijn heel herkenbaar bij mezelf. Ik zie er ook altijd moe uit zeggen ze.
  9. Dank je wel, rose. Ik dacht eerlijk gezegd ook dat er meer mannen als vrouwen waren met een alcoholprobleem. Eerlijk gezegd lucht dat wel een beetje op.
  10. Misschien een stomme vraag hoor, maar ik zit net te denken. Kun je me vertellen hoe je dat dan ziet aan iemand zijn/haar uiterlijk? Ik vraag me af of ze dat dan ook aan mijn uiterlijk zien.
  11. moes

    De eerste maand

    Op 12-12-2012 een maand niet meer gedronken... ik hoop het ooit te halen. Je bent een voorbeeld voor mij!
  12. Vragen jullie jezelf ook weleens af of er meerdere mensen je omgeving een probleen met alcohol hebben? Ik ken namelijk niemand in mijn omgeving die ook drinkt.... of ze komen er natuurlijk niet eerlijk voor uit. Ik schreeuw het tenslotte ook niet van de daken, schaam me er voor. Soms sta ik weleens in de supermarkt in de rij en dan kijk ik in iemands karretje of ik alcohol zie. Vanmiddag ben ik ook weer een fles gaan halen. Koop dan gelijk nog wat andere dingen (die ik niet nodig heb) om niet op te vallen. Ja, die fles vanmiddag. Terwijl ik me voorgenomen had er maar 1 te nemen, heb ik er toch weer 6 glazen van op. Weet nu al dat ik morgen weer zonder energie wakker ga worden. En toch drink ik. Toen ik die ene op had, dacht ik... volgens alle tijdschriften mag ik er 2. Na die tweede dacht ik al niet meer na en schonk ik lekker bij. En nu lig ik op bed te balen. Gelukkig heb ik deze site ondekt. Het is fijn om niet alleen te zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...