Spring naar bijdragen

debster42

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    28
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

debster42's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. debster42

    Daar ben ik weer

    Geen probleem hoor dat het draadje weer naar boven is gehaald ! Ik lees de laatste paar weken veel hier op het forum. Ik drink nog steeds maar gelukkig niet meer de hoeveelheden van toen. Ik zit door omstandigheden nu een paar weken thuis en merk dat ik daardoor weer makkelijker naar de fles grijp. Verder lees ik graag hier.
  2. debster42

    Daar ben ik weer

    Gewoon kappen gaat helaas niet! Was het maar zo makkelijk....als ik stop word ik ziek en slaap niet meer.
  3. debster42

    Daar ben ik weer

    Lees mijn topic nu weer terug na 9 maanden en ik schaam mij diep! Het is weer herfst en ik begin een patroon te ontdekken. Na de detox behandeling begon ik al vrij snel weer sociaal te drinken omdat ik de hele wereld weer aan kon. Relatie weer op orde , mooi weer, zin om te werken, vakantie in het vooruitschiet. 2 wijntjes , tuurlijk! dat kon ik aan! En nu ben ik weer op het punt beland dat ik weer terug bij af ben. 4 weken detox is gewoon te weinig! Het is herfst en ik voel mezelf weer afzakken.... Vandaag het programma verslaafd gekeken ( net als alle andere afleveringen) en owww wat ben ik jaloers op die mensen! Ik wil ook wel in zo'n intensief programma om af te kicken!!! Maar helaas heb ik daar het geld niet voor ook heb ik daar de tijd niet voor.....Mijn werkgever heeft mij begin dit jaar 4 weken de tijd gegeven om aan mijzelf te werken en als ik nu aankom dat ik wéér wegga vanwege mijn verslaving dan zou dat het einde van mijn baan betekenen .....het zou voor mij en mijn gezin alles betekenen als mama niet meer zou drinken!
  4. debster42

    Daar ben ik weer

    Tja, daar ben ik weer! Ik heb de afgelopen weken de Ambulante Detox gevolgd en die waren heftig soms. BIj de anderen in de groep zag en hoorde je dat het hun steeds beter ging. Soms was er iemand die het moeilijk had en 1 iemand heeft een terugval gehad. Ik ging de eerste 2 weken als een speer! Totaal geen trek en dozen vol energie! Na week twee kreeg ik trek, zomaar uit het niets en dit ondanks de campral,oxazepam en slaapmedicatie. Hier niets mee gedaan, alleen tegen de muren opgevlogen en gepraat. Daarna ging het weer beter tot week 6. Ik was inmiddels weer fulltime aan het werk en begon de drank steeds en steeds meer te missen. Ik kon niet meer ontspannen. In week 7 had ik de laatse groepsbijeenkomst en daarin werd aan iedere deelnemer gevraagt om over een ander een positieve reactie te geven. Ik begon, ik vond "Pietje"er veel gezonder uitzien en veel opener geworden, etc etc. Toen kwamen ze bij mij en het commentaar van allen was: Er is aan Deb niets veranderd , ze ziet er nog steeds goed uit en is nog steeds net zo'n lieverd als in het begin. Fijn zul je zeggen dat mensen zooo positief over je praten en je zo lief vinden. Maar ik voelde me klote daardoor omdat ik er beter uit wilde zien en en socialer zou worden.Thuis gekomen aan mijn dochter van 10 gevraagt of ze mama leuker vond nu ze niet meer dronk en ook haar antwoord was , mam ik wist niet eens dat je dronk maar je bent wel vaker chagarijnig nu. Maar goed , houd de moed er maar in, 's avonds een gesprek met manlief leverde ook weinig positiefs op. Hij had gehoopt dat de oude Deb weer terug was gekomen ( dat had ik stiekum ook wel gehoopt) maar die is ver te zoeken. Ik ben sinds ik gestopt ben moe, depresief,emotioneel.En daarom heb ik vanavond een fles wiskey opengetrokken en omg wat heb ik dit gemist! Ik weet dat dit een forum is om adb te worden maar wilde toch mijn verhaal kwijt.
  5. debster42

    Alternatieve drankjes

    Pimento is absoluut mijn favo drankje! Het komt uit frankrijk en is alleen via internet te bestellen. Dit is zooooo lekker , wel duur maar goed het geeft me het gevoel dat ik iets stevigs drink. Pepers, tonic en gember.
  6. debster42

    Daar ben ik weer

    Nou ik inmiddels wel! In één woord: WOW! Dit is zooooo lekker , wel duur maar goed het geeft me het gevoel dat ik iets stevigs drink.
  7. debster42

    Daar ben ik weer

    Iemand bekend met het alcoholvrije drankje pimento?
  8. debster42

    Daar ben ik weer

    Dank jullie wel
  9. debster42

    2-2-13 zaterdag

    Ok doe ik wel .. klik UIT.
  10. debster42

    Daar ben ik weer

    Mag ik ff een lollige opmerking maken? Voor een verslavenden forum is hier wel aardig vroeg het licht uit!
  11. debster42

    Daar ben ik weer

    Het is nu 3-2 s'nachts, dit is mijn laatste nacht drank. Ik heb echt de bibbers , morgen om 14:00 ga ik werken en normaal als ik thuis kom vat ik een drankje. Nu neem ik 2 vitaminen pillen, 2 campral ( die ik al drie weken neem) en een oxazepam.Maandag ga ik de groep ontmoeten waarmee ik ga afkicken, 3 vrouwen, 2 mannen , 3 alcohol en 2 drugs. We beginnen met sport.... oh zo mijn ding ... not!
  12. debster42

    Daar ben ik weer

    Ik denk dat omdat hulpverleners naar mijn "probleem" blijven vragen/spitten, ik nu zelf ook ga zoeken naar een oorzaak. Maar ikzelf denk dat er geen oorzaak is. Ik drink (teveel) en that's it! Daarom vraag ik me dus af hoe dit bij anderen is, is er wel een oorzaak?
  13. debster42

    Daar ben ik weer

    Ik heb een nieuwe afspraak en morgen ga ik om 14:00 praten met mijn begeleider. Ik zit nu dagelijks op dit forum te struinen en ik kan er nog niet echt mijn draai in vinden. Ik lees de verhalen van iedereen en sommige komen overeen met die van mij maar wat ik mis is waarom gaat iemand drinken? Ik zou graag een onderdeel zien in het hoe en waarom. Voor mijzelf heb ik dit niet duidelijk , er zouden meerdere oorzaken kunnen zijn. Hier loop ik ook tegenaan bij iriszorg ( en in het verleden bij andere geestelijke hulp instellingen, die niets met drank te maken hadden )WAAR ligt mijn probleem??? Zijn het mijn ouders die gescheiden zijn ? Is het mijn ex die niet zo vriendelijk was? Zijn het financieele problemen? Ik weet het niet ! Al deze dingen zouden een probleem kunnen zijn maar zo ervaar ik het niet! Ik ben een positief mens en vergeet en vergeef snel. Waarom drink ik?
  14. debster42

    Daar ben ik weer

    Tuurlijk ga ik vol goede moed verder maar ik moest even mijn ei kwijt en dat kan hier prima!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...