Spring naar bijdragen

bozo12

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Interesses
    Natuur, techniek, filosofie

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

bozo12's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. bozo12

    Wo 19 jun 2024

    Ik ben bang voor paniek als ik niks in huis heb. Ik probeer te minderen en uit te stellen, steeds een slok minder en een uur langer geen shot. Voor wie werkt dit?
  2. bozo12

    Wo 19 jun 2024

    Wat is het "Dagpact"?
  3. bozo12

    Wo 19 jun 2024

    Jullie merken wel dat ik wat wanhopig ben
  4. bozo12

    Wo 19 jun 2024

    Vandaag wil ik dapper zijn en het ellendige, maar uiteindelijk, beter gevoel van nuchter worden en zijn aangaan. Ik durf dit eigenlijk niet uit te spreken, stel dat het me niet lukt, dan ben ik weer teleurgesteld in mezelf
  5. bozo12

    Wo 19 jun 2024

    Een lastige dag gisteren, ik worstel naar een 'droge' dag, dat kost me 'uiteraard' moeite. Hier lezen en de (betrokken) reakties doen mij heel goed merk ik. Fijne dag frummers.
  6. bozo12

    Ik zit vast

    Definitief stoppen is de enige oplossing. Ik ben al eerder helemaal gestopt en uiteindelijk na 15 jaar weer in de val gelopen. Het afgelopen jaar heb ik veel stress en peiker veel, hierdoor slaap ik niet goed, ik word vaak om 2 en/of om 4 uur wakker, zwetend en idiote gedachten. Ik heb de fout gemaakt een borrel te nemen ... het smaakte niet, maar ik ben wel in slaap gevallen. In de loop van de weken ben ik vervolgens weggegleden .... nu drink ik dus ook weer overdag. Ik ben een stiekeme drinker, mijn vrouw en niemand in mijn omgeving weet van mijn drink probleem. Mijn vroegere drink probleem is wel bij iedereen bekend. Dat is de reden dat ik nu niemand heb vertelt over mijn huidige probleem. De afgelopen 4 maanden heb ik een paar keer helemaal kunnen stoppen en dit vervolgens 2-3 weken kunnen volhouden. Nu zit ik weer klem en het lukt me op dit moment niet eruit te komen .... pffff .... bij vlagen ben ik wanhopig. Ik heb zelf het gevoel dat als ik het een dag volhoud, ik weer houvast heb .... dat lukt echter op dit moment (nog) niet ....
  7. Hi Roberto, Wat een heftig verhaal. Ik hoef niet overtuigd te worden om te stoppen ... ik merk en weet zelf heel goed wat het probleem met alcohol is. Het is nu de ontwenning, ik voel me zwaar waardeloos als de alcohol uitwerkt ... en als ik in de roes ben, besef ik ook maar al te goed hoe waardeloos ik me voel ... ik zit dus klem .... Een lastige fase, aan de ene kant voelt het alsof ik dichtbij de doorbraak ben ... aan de andere kant lijkt de doorbraak ver weg .... Pffff ....
  8. Het ging een tijd redelijk goed. Momenteel zit ik weer vast, tjonge wat kan het lastig zijn en jezelf in de weg zitten. Het gaat 3 weken goed en dan 'ineens' ben ik na 3-4 dagen terug bij af. Wie herkent dit?
  9. Ik moet de eerste dag 'zonder' nog door ... dat is nog niet gelukt. Het ging een tijd redelijk goed. Momenteel zit ik weer vast, tjonge wat kan het lastig zijn en jezelf in de weg zitten. Het gaat 3 weken goed en dan 'ineens' ben ik na 3-4 dagen terug bij af. Wie herkent dit?
  10. Goedemorgen ... ik zit wat moeilijk ... de afgelopen weken is mijn drinken uit de hand gelopen ... Ik probeer het weer onder controle te krijgen maar dat lukt (nog) niet. Ik heb wat steun en hulp nodig.
  11. Ik heb een paar maanden alles kunnen laten staan, maar heb een terugval gehad van 2 weken. Inmiddels weer een week op de goede weg. Ik zoek een maatje, iemand die luistert zonder oordeel en zelf ook vertelt. Voor de momenten dat het lastig gaat en ik weet dat er iemand is die me hoort.
  12. bozo12

    Gesprekspartner

    Ik ben een stiekeme drinker. Ik heb een paar maanden alles kunnen laten staan, maar heb ern terugval gehad van 2 weken. Inmiddels weer een week op de goede weg. Ik zoek een maatje, iemand die luistert zonder oordeel en zelf ook vertelt. Voor de momenten dat het lastig gaat en ik weet dat er iemand is dieme hoort.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...