Spring naar bijdragen

Zoep

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Zoep's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Ik ben een hoogfunctionerend autist. Alcohol is voor mij altijd een coopingsmechanisme geweest, al dan niet bewust. Twee jaar geleden heb ik besloten (ik werd 50) dat ik mij een wat makkelijker leven zou gunnen en ben in behandeling gegaan bij ASC in Amersfoort. Uiteindelijk heb ik medicatie gevonden (na wat experimenteren met diverse mogelijkheden) die mij goed helpen. Dit was voor mij ook mede aanleiding om mijn alcoholgebruik eens goed onder de loep te nemen, wat uiteindelijk twee jaar later tot heeft geleid tot het besluit helemaal te stoppen met drinken. De cooping werd nu inmiddels door de medicatie gedeaan immers. Ik ben blij deze stappen te hebben gezet en mijn leven is een stuk relaxter geworden.
  2. ik was nooit een zoetekauw, maar sinds ik gestopt ben met drinken heb ik een ontzettende drang naar zoetigheid. Snoep, chocolade etc. Ben nu 60 dagen gestopt.
  3. ja en de CBR testen hebben me jaren achtervolgd. Ik was 19 toen ik de eerste keer werd betrapt. gezien de hoeveelheid die ik bij de test had CBR testen. Sindsdien een paar keer voor een jaar goedgekeurd, toen 3 jaar toen 5 jaar.... toen tot mijn schrik werd ik afgekeurd. Bleek dat de meetmethode's veranderd waren, CDT test was inmiddels ingevoerd. toen begon de riedel weer opnieuw. Eerst jaar afgekeurd, toen weer opgebouwd. uiteindelijk heeft het hele geintje me bijna 20 jaar achtervolgd.
  4. Zoep

    Hoelang nuchter

    52, zelfde probleem, als ik eenmaal begin stopt het niet meer. Stoelgang is idd een stuk beter nu en kwaliteit van slaap ook, gevoel dat ik dieper slaap.
  5. Zoep

    Hoelang nuchter

    ik had gehoopt me een stuk fitter te voelen. Nu was ik al redelijk fit want ik sport wel veel. Ik zie wel dat mn hartslag relatief wat lager is met sporten en sneller hersteld, zeker na het weekend, dus het heeft wel effect, maar het voelt niet als een groot verschil. Verder is stoppen met (alleen) drinken niet zo moeilijk, het valt me vooral zwaar bij social events. Oud en nieuw was even zo'n moment. Waneer om 0:00 iederen toch licht aangeschoten om je heen hangt voelt het wat vreemd en idd een beetje saai.
  6. Zoep

    Hoelang nuchter

    59 dagen, zonder al te grote problemen.. valt me mee om te stoppen, de voordelen vallen met beetje tegen...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...