Spring naar bijdragen

FLV82

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

FLV82's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Even voor mijn eigen duidelijkheid: is er iemand die dit forum een soort van 'bewaakt' oid? Iedereen die hier reageert heeft zelf ervaring met benzodiazepines denk ik? Ik heb vooral behoefte aan de (h)erkenning nl.
  2. Hoi Roberto, ik ben ermee begonnen tijdens een opname ivm mijn depressie. Het is toen voorgeschreven. In de ggz worden vrij gauw benzo's voorgeschreven. Dat het zo kort gebruikt mag worden en dat het verslavend is dat weet ik helaas allemaal. Ik ben 41 jaar en in het verleden was ik werkzaam als ziekenverzorgende en later als doktersassistente. Dus ik heb wel kennis op dat gebied. Alleen na heel veel opnames, behandelingen en therapieën gericht op m'n depressie (en de diagnose autisme die ik op m'n 38-ste kreeg) werd het moeilijker en moeilijker. Ik heb toen ook electroshock therapie gehad en heb daar de nodige geheugenproblemen aan over gehouden. Ook heb ik heel veel (!) soorten anti depressiva gehad. Op een gegeven moment kreeg ik Oxazepam en dat werd steeds opgehoogd. Toen ik bijna met ontslag ging mocht ik m'n eigen medicatie in beheer om alvast toe te werken met naar huis gaan. Een waarnemend psychiater die voor een periode mijn eigen psychiater waarnam omdat zij ziek was, zei tegen mij dat ik de zo nodig medicatie, ook als vaste giften moest zien. Het enige dat ik voelde was totaal óp zijn....maar ik voelde mij ook warrig, opgejaagd en toen ik 4 weken met ontslag was kwam m'n eigen psychiater erachter dat ik veel meer Oxazepam slikte dan toegestaan, maar ook dan dat er gerapporteerd was. Zij wisten dit niet. Deze waarnemend psychiater heeft mij ook met 51 herhaalrecepten Oxazepam met ontslag laten gaan. Ik wist van voren niet meer dat ik van achteren leefde...ik heb dus niks met die herhaalrecepten gedaan. Maar toen hoorde ik dus dat ze erg geschrokken waren en ik in detox moest. Ik kan mij voorstellen dat mijn verhaal op 't eerste ogenblik wat vreemd over kan komen hier op 't forum. Maar geloof me: ik wist hier niet van. Ik heb zoveel verschillende medicamenten geslikt in mijn leven, ik wist op een gegeven moment écht niet meer wat verantwoord cq toegstaan was. Iig heb ik netals jullie wsch (?) ook moeten detoxen (hier lees ik vooral afbouwen...ik begrijp dat dat ook erg heftig is / is geweest voor jullie.
  3. Ik ben 8 december met ontslag gegaan na een detox opname van 6,5 week. Ik had Oxazepam maar ben daar op de 2-de dag overgezet op Diazepam om vervolgens te detoxen. Jeetje wat een hel! Over de restverschijnselen wordt niet gesproken, maar ik had er al veel over opgezocht. Ook hier op dit forum meegelezen en ik dacht: ik wil ook wel mee praten. Heb behoefte aan lotgenoten in deze Sterkte voor iedereen! Groetjes Fleur
×
×
  • Nieuwe aanmaken...