Spring naar bijdragen

Alice2012

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alice2012's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Miranda Marc Bo Zonnetjes Lenie Inge47 igor Bolletje, jullie vergeten Bolletje...dus bij bij deze Alice2012
  2. Alice2012

    Goedemorgen! Hier ben ik.

    Helemaal waar Dylan! Als ik voor mezelf spreek, bij mij gaat het erom dat er alcohol in zit. Wijn vind ik het lekkerst, dus dat drink ik. In veel te veel hoeveelheden. Als ik Vodka lekkerder vond, zou ik dat drinken.
  3. Alice2012

    Goedemorgen! Hier ben ik.

    Ik wilde dat ik het kon laten bij die 2 glaasjes, maar na het tweede glaasje wordt de derde heel makkelijk en die vierde nog makkelijker! Vreselijk!
  4. Alice2012

    Goedemorgen! Hier ben ik.

    Wat fijn om al zo snel van die lieve reacties te lezen! Dit geeft mij al zoveel vertrouwen en kracht! Bedankt!
  5. Ik ben Alice, 32 jaar. En ik vind dat ik mijzelf alcoholverslaafd moet noemen. Zo dan staat het er maar. Ik drink met name wijn, weinig sterke drank. In gezelschap weet ik altijd de maat te houden. Het probleem is juist dat ik in mijn eentje drink. Gemiddeld 4 avonden in de week drink ik bijna 2 flessen. Daarbij rook ik ook nog. Ook dat vind ik vreselijk. Ik drink om mij beter te voelen. En op die avonden voel ik mij dus ook heel goed, dat is juist zo erg. De volgende ochtend denk ik, elke keer, vanaf vandaag ga ik stoppen....maar dat gebeurt dan 1 of 2 dagen en daar ga ik weer. Ik haat het zo, maar ik heb te weinig discipline om ermee te stoppen en mijn alcoholgebruik te vervangen voor iets anders, bijvoorbeeld hardlopen. Iets wat ik ooit graag deed. Dat zou ik zo graag willen. Als ik maar de moed, kracht, wil en discipline had. Ik wil hier vanaf! Ik ben benieuwd of iemand zich hierin herkent. Wellicht kunnen we elkaar steunen en helpen! Groetjes, Alice
×
×
  • Nieuwe aanmaken...