Spring naar bijdragen

RNMB

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

RNMB's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Ik heb de POH gesproken en ga nu wekelijks voor een kort gesprek en ademhalingsoefeningen. Is het hiermee werkelijk op te lossen of is iets anders goed werkend ipv ademhalingsoefeningen?
  2. Ik neem het dan niet omdat ik mij goed voel en de angsten op de achtergrond lijken. De laatste tijd heb ik echter meer last en heb dan eerder het gevoel het nodig te hebben omdat de huisarts heeft gezegd nemen indien nodig. Als ik dan denk wanneer nodig is dat de laatste tijd veel, omdat ik mij erg onrustig voel.
  3. Zij zijn op de hoogte en geven het advies indien nodig. Maar ik lees dan weer dat het erg verslavend is en twijfel dan zelf weer. Want als ik denk wanneer nodig is dat als ik onrust voel en die voel ik de laatste tijd veel. Ik heb nu bijna 3 dagen niet gehad.
  4. Hallo allemaal, I.v.m. mijn angst voor onder andere de tandarts heb ik oxazepam voorgeschreven gekregen indien nodig. Ik gebruikte elke keer een halve of een hele voordat ik erheen ging, dit hielp mij. Dit was dus heel zelden. Nu heb ik sinds een tijdje (4 à 5 maand) last van angst/paniekaanvallen. In overleg met de arts mag ik een halve of hele oxazepam van 10mg nemen. De laatste tijd heb ik steeds meer last van angst/paniekaanvallen. Ik neem soms 4 dagen achter elkaar een halve of hele tablet en dan soms 2 dagen niet en dan weer wel als ik de aanval aan voel komen. Nu stel ik uit om het te nemen omdat ik bang ben dat ik verslaafd raakt, echter ben ik nu steeds bezig met wel of niet nemen en overheerst dit nu een beetje mijn leven. Ik wil geen last hebben van mijn angst/paniekaanvallen maar ik wil ook niet verslaafd raken aan de oxazepam, ik lees hier namelijk veel verhalen over. Als ik terug kijk is dit mijn schema van de laatste 2,5 maand (toen ben ik het bij gaan houden). 1x 5mg; 2 dagen niet; 1x 10mg; 1 dag niet; 1x 5mg; 30 dagen niet; 1x 5 mg; 1 dag niet; 1x 5mg; 4 dagen niet; 1x 5mg; 1 dag niet; 1x 5mg; 12 dagen niet; 1x 5mg; 1 dag niet; 1x 5mg; 1x 10mg; 1x 5mg; 1x 5mg; 4 dagen niet; 1x 10mg; 1x 5mg; 2 dagen niet; 1x 10 mg; 1x 5mg; 1 dag niet ben nu op de 2de dag van niet.. ik ben onder behandeling van de POH en doe daar ademhalingsoefeningen, dit helpt kort. Maar is maar 1 keer in de twee weken. De laatste maand lijkt ik meer last te hebben van de angsten en paniek en ben ik eerder geneigd een tabletje te nemen maar wil dit eigenlijk niet door de hoge kans op verslaving. Hoe groot zou de kans zijn bij de manier waarop ik het neem? Hoe groot is de kans dat ik verslaafd ben of verslaafd wordt?
  5. Hallo allemaal, I.v.m. mijn angst voor onder andere de tandarts heb ik oxazepam voorgeschreven gekregen indien nodig. Ik gebruikte elke keer een halve of een hele voordat ik erheen ging, dit hielp mij. Dit was dus heel zelden. Nu heb ik sinds een tijdje (4 à 5 maand) last van angst/paniekaanvallen. In overleg met de arts mag ik een halve of hele oxazepam van 10mg nemen. De laatste tijd heb ik steeds meer last van angst/paniekaanvallen. Ik neem soms 4 dagen achter elkaar een halve of hele tablet en dan soms 2 dagen niet en dan weer wel als ik de aanval aan voel komen. Nu stel ik uit om het te nemen omdat ik bang ben dat ik verslaafd raakt, echter ben ik nu steeds bezig met wel of niet nemen en overheerst dit nu een beetje mijn leven. Ik wil geen last hebben van mijn angst/paniekaanvallen maar ik wil ook niet verslaafd raken aan de oxazepam, ik lees hier namelijk veel verhalen over. Als ik terug kijk is dit mijn schema van de laatste 2,5 maand (toen ben ik het bij gaan houden). 1x 5mg; 2 dagen niet; 1x 10mg; 1 dag niet; 1x 5mg; 30 dagen niet; 1x 5 mg; 1 dag niet; 1x 5mg; 4 dagen niet; 1x 5mg; 1 dag niet; 1x 5mg; 12 dagen niet; 1x 5mg; 1 dag niet; 1x 5mg; 1x 10mg; 1x 5mg; 1x 5mg; 4 dagen niet; 1x 10mg; 1x 5mg; 2 dagen niet; 1x 10 mg; 1x 5mg; 1 dag niet ben nu op de 2de dag van niet.. ik ben onder behandeling van de POH en doe daar ademhalingsoefeningen, dit helpt kort. Maar is maar 1 keer in de twee weken. De laatste maand lijkt ik meer last te hebben van de angsten en paniek en ben ik eerder geneigd een tabletje te nemen maar wil dit eigenlijk niet door de hoge kans op verslaving. Hoe groot zou de kans zijn bij de manier waarop ik het neem? Hoe groot is de kans dat ik verslaafd ben of verslaafd wordt?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...