Spring naar bijdragen

LolaLivia

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door LolaLivia geplaatst

  1. Op internet is het heel tegenstrijdig of gaba-supplementen nou kunnen helpen of niet. Weten jullie dat?
  2. Hoe lang heb jij het gebruikt?
  3. Hoi Jip, Oh jeetje wat vervelend. Gek ook dat het pas na 2 maanden was. Het is zeker een lijdensweg maar ik schrok eigenlijk dat ik na slechts 3 weken al verslaafd was. Daarvoor natuurlijk ongeveer 1 per week, maar ook wel eens een maand niet en verder nooit klachten gehad. Dus ik hoop dat ik er bijna doorheen ben! Had je de eerste 2 maanden dan geen klachten? Wat gek dat het na 2 maanden pas zo erg is geworden! gelukkig ben je ok met een onderhoudsdosering! Hopelijk kun je daar nog heel lang gelukkig mee leven
  4. Hey Jip, Bedankt voor je bericht! Ik had inderdaad beter af kunnen bouwen maar ik ben nu al ruim 5 weken na de laatste pil. Dus ik wil het nu ook gewoon doorzetten! Echt niet fijn maar we komen er wel! Ik merk al wat verschil en heb nu ook wat meer de windows en waves. Ik ben erg bang dat het weer erger gaat worden maar ook angst schijnt erbij te horen haha. Ik hoop gewoon dat ik hier snel doorheen ben want ik stond juist op het punt om weer te gaan werken en dat moet helaas even wachten. Heb je ook afgekickt van oxazepam?
  5. LolaLivia

    Laatste stap

    @Kim92 wat goed om te horen! Ik hoop dat ik straks ook weer dagen heb zonder onrust. Je weet niet wanneer het stopt en dat maakt het zo eng. Ik zit in een burnout en ik merk gewoon dat dit zoveel energie kost. Maar hopelijk komt het goed Ja inderdaad! Dat is wel een goede tip.
  6. LolaLivia

    Laatste stap

    @Kim92 hoe gaat het met jou?
  7. LolaLivia

    Laatste stap

    Fijn! Bedankt voor jullie reacties. Hadden jullie ook in de windows dus de periodes als het minder is. Dat niet alles weg is. Ik ben dan wel kalm maar ik voel wel nog onrust in mijn lijf en hoofd. Ik hoop zo dat die dag komt dat het beter is. Ik had me aangemeld voor de fb groep maar ik raak daar een beetje van in paniek al die verhalen die zo erg zijn. Ik heb vandaag geen GABA supplement genomen.
  8. LolaLivia

    Laatste stap

    Ooh shit. Kan ik daar dan nu ook t beste mee stoppen? Of kan ik dan ook weer ergere klachten verwachten haha. Want ik weet niet of ik dat er bij kan hebben nu.
  9. LolaLivia

    Laatste stap

    Dankjewel Kim, Echt zo fijn om eindelijk verhalen te lezen en me niet zo alleen te voelen in deze strijd. Het slapen gaat bij mij gelukkig redelijk, het is echt de onrust overdag waarvan ik echt bang ben dat ik door ga draaien inmiddels. Ik heb nog 1 vraagje. Ik slik al een maand of 2 GABA supplementen omdat een vriendin van mij daar veel baat bij heeft. Nou merk ik er niet bizar veel van maar kan dat kwaad met afkicken van oxa?
  10. LolaLivia

    Laatste stap

    Hoi bar, Ik heb een vraagje, hoe stopte het bij jou? Ik heb nu bijna 5 weken geleden mijn laatste pil geslikt maar het wordt echt nog niet minder. Ik ben echt ontzettend bang omdat ik ook in een burnout zit en voor mijn gevoel veel te veel energie naar de onrust en angst gaat.
  11. Hallo, Ik kwam dit forum tegen en ik heb echt even iemand nodig om dit mee te delen. Ik heb 3 jaar lang incidenteel oxazepam gebruikt (1/2 pillen van 10mg per week) omdat ik al 3 jaar in een burnout zit. Gelukkig gaat dat sinds begin dit jaar iets beter, daarom besloot ik in mei ook om op vakantie te gaan. Maar ik was daar zo extreem zenuwachtig en angstig voor dat ik toen 3 weken 20mg oxazepam per dag heb geslikt. Ik had geen idee dat dat verslavend was totdat ik 6 dagen na de laatste pil opeens ontzettend onrustig en angstig werd en ik na een paar dagen ging googlen wat er met me aan de hand was. Mijn laatste pil was 19 mei en nu dus 4.5 week geleden. Maar wat voel ik me slecht het lijkt eerder erger te worden dan minder. Ik ben zo bang om een terugval in mijn burnout te krijgen, dit kost me zoveel energie en het voelt zo ontzettend alleen. Niemand begrijpt waar ik doorheen ga. Ik ben veel aan het huilen en soms wil ik het echt uitschreeuwen. Ik wil zo graag weten hoe lang dit nog gaat duren en hoe lang ik het nog moet volhouden. Ik slik ook sinds 2 maanden denk ik het supplement GABA maar ik heb nu geen idee of dat hier slecht voor is. Ik kan er niets over vinden. Kan iemand mij helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...