Spring naar bijdragen

Aroma

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Aroma's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Herkennen jullie deze ontwenningsverschijnsel? Ik ben nu 2 weken gestopt met oxazepam. De 1e 5 dagen erg veel last gehad, gejaagd, angstig, hoofdpijn, moe. Daarna ging het anderhalve week goed Nu heb ik last van bevingen in mijn lichaam, met name in mijn armen en handen. Ze trillen in rust en ook als ik met iets bezig ben zoals schrijven of handwerken. Daarnaast ook een algeheel zwakte gevoel in armen en benen dat komt en gaat. Herkent iemand deze klachten? Of zijn dit klachten die niks met ontwenning te maken hebben?
  2. Nog even een aanvulling op mijn vraag. De trillingen beginnen meteen in de ochtend, zodra ik wakker wordt voel ik in mijn armen en handen een trilling inwendig en als ik dan goed naar mijn handen lijk dan zie ik ze ook een beetje trillen. Kan dit echt komen van de oxazepam nog? Of moet ik hier mee langs de huisarts?
  3. Sinds ruim 1 jaar heb ik een angststoornis ontwikkeld (hypochrondrie) door een heftige gebeurtenis. Ik ben toen via de huisarts en psycholoog gestart met quetiapine en oxazepam. Quetiapine heb ik vrij snel kunnen afbouwen en sinds juli vorig jaar gebruik ik dat niet meer. Nu gebruikte ik alleen nog de oxazepam 10mg 1-4 maal daags 1. Op goede dagen kon ik het vaak redden met 1, soms 2. Op slechte dagen toch al gauw 3 of 4. Nu gaat het al enkele maanden goed met mij en probeer ik af te bouwen. Het ging een hele tijd goed met 1 tablet. Sinds ongeveer 2 weken ben ik helemaal gestopt. De eerste 5 dagen heftige klachten van ontwenning gehad, en die verdwenen daarna. Daarna eigenlijk vrijwel geen klachten, ik was dolblij dat ik was gestopt en dat het ook goed ging. Sinds nu ongeveer 14 dagen na het stoppen krijg ik klachten van trillingen, met name mijn armen en handen. Soms zo hinderlijk dat ik bij de meeste kleinste inspanning begin te trillen (schrijven, haken). Nu vroeg ik mij af. Kan dat trillen toch nog een ontwenningsverschijnsel zijn van de oxazepam ook al ging het toch een dag of 10 goed zonder klachten te hebben?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...