Spring naar bijdragen

Duifje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Duifje geplaatst

  1. Begin juni ga ik voor het eerst naar een groepsbijeenkomst van Iriscare. Nieuwe groep dus voor alle deelnemers een nieuwe ervaring. Ik probeer mijn verwachtingen wat te temperen want die zijn best hoog. Het kennismakingsgesprek met de gespreksleidster was in elk geval positief. Wat heerlijk om eindelijk een ervaringsdeskundige te spreken i.p.v. een goedbedoelende therapeut met alleen theoretische kennis.
  2. Lieve Bunny, Ben je nog bij je vriend? Ik vraag dit omdat het lijkt alsof hij je niet steunt maar juist tegenwerkt. Ook ik herken veel van je problematiek. Ik drink veel meer dan jij en ben de wanhoop nabij. Ben nu sinds een paar dagen hier op verkenning.
  3. Duifje

    Even kennis maken

    In mijn postvak zit niks, alleen bovenstaand bericht van jou 2 x...
  4. Duifje

    Even kennis maken

    Ik weet niet waar ik een pb moet opvissen. Sorry, ben niet zo bekend met fora...
  5. Duifje

    Even kennis maken

    Heerlijk voor je!! Ik zal ook alles gaan uitpluizen. Heb via Pinkman een website doorgekregen van Iriscare. Daar ga ik eat mee doen.
  6. Duifje

    Even kennis maken

    Mag ik weten hoe jij het hebt aangepakt?
  7. Duifje

    Even kennis maken

    Dankjewel Francoise, dat doet me zo goed... had ik de weg hierheen maar eerder gevonden.
  8. Duifje

    Even kennis maken

    Hoe doe ik een pb Pinkman?
  9. Duifje

    Even kennis maken

    Dankjewel Lady Jane.
  10. Duifje

    Even kennis maken

    Dank je. Ik ben gestopt met de hulp (Rodersana), wat een afknapper.
  11. Duifje

    Even kennis maken

    Bijeenkomsten vanuit Iriszorg? Dst is nieuw voor me! Of is dat de AA?
  12. Duifje

    Even kennis maken

    Ja ik ben ooit 2 maanden gestopt na het lezen van een boek. Dat had ik dacht ik ook geschreven en dat ik toen de bekende denkfout maakte. Ik zal inderdaad weer eens gaan beginnen met een maand.
  13. Duifje

    Even kennis maken

    Oh, oké . Ik neem me steeds voor om maandag te stoppen. Al jaren.... Ik ga dat filmpje van Noorlander weer even bekijken op Youtube.
  14. Duifje

    Even kennis maken

    Blij dat ik jou meteen ben tegengekomen. Oh, emoji's mogen niet, jammer.
  15. Duifje

    Even kennis maken

    Dank je Bob! Begrijp ik goed dat je nu 6 jaar clean bent? En dan nog niet van je overgewicht af? Ben je soms vervangend gaan snoepen? Ik heb in 2020 redelijk moeiteloos twee maanden niet gedronken na het lezen van "Kick the drink easily". Het is inderdaad een mindset kwestie, geen ziekte! Helaas maakte ik toen de beruchte denkfout dat ik het nu wel kon en probeerde weer een glaasje.... dommmmm! Zag al een goed filmpje hier van ene Dr. Noorlander over verslaving. Ik denk dat ik hier wel meer ga vinden. In elk geval een fijne plek, alsof ik in een familie terecht ben gekomen!
  16. Duifje

    Even kennis maken

    Hallo, ik ben Duifje. Oftewel Angelique. Ik drink minstens een liter wijn per dag. Ben moddervet, heb last van nachtmerries en ga domweg downhill. Iriszorg geprobeerd tot 3 x toe en daar gesproken met jongelui, net uit het ei. Hoophiersteun en ideeën te vinden. Heb nog nooit op een forum gezeten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...