Spring naar bijdragen

Lis

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Lis's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Lis

    Lorazepam

    De Ashton manual ken ik inderdaad. Ook helemaal gelezen. had jij ook zoveel lichamelijke klachten? Ken mezelf gewoon echt niet meer terug. Vanavond ga ik beginnen. Ook in het ziekenhuis (psychiater) kijkt je toch wazig aan als je het over al je klachten hebt na zoveel jaar gebruik. Sterker nog, ze hebben zoiets: als het goed voelt blijf je het toch gebruiken?! heb jij het lang gebruikt? En er lang over gedaan het af te bouwen?
  2. Lis

    Lorazepam

    Bedankt voor je berichtje. Ik begin inderdaad continue over de afbouw. Maar vind dat ze er amper op reageren. Ik moet het zelf gaan doen, maar dat word een hele klus. Had jij ook veel lichamelijke klachten? Ben je er nu helemaal van af? Is er ook een Nederlandse site? Mijn Engels is gemiddeld. Dit vind ik lastig om te lezen.
  3. Lis

    Lorazepam

    Hallo allemaal, ik ben nieuw op dit forum. en heb eigenlijk zoveel vragen. ik gebruik al 15 jaar lorazepam, zo tussen de 1 en 4 mg. (Momenteel zit ik op 4) had het gevoel dat ik er aardig op functioneerde, maar heb het idee dat het averechts is gaan werken. Heb heel veel angsten, onrustig en depressief. Werd opgenomen in het ziekenhuis voor afbouw, maar we kregen er niks af omdat ik steeds meer in mijnangst schoot. Vanaf november ben ik echt slecht. Heb ook veel last van derealisatie. Zijn er mensen die dit herkennen? En kunnen mijn klachten voortkomen uit de lorazepam? mijn psychiater denkt namelijk van niet. maar ik ken mezelf niet meer terug.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...