Spring naar bijdragen

irisje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    115
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door irisje geplaatst

  1. Originally posted by: igor Originally posted by: AlbertRemmo goede morgen allemaal, DAGPACT Albert igorquote> irisje quote> Goedemorgen allemaal. Vandaag weer met goede hoop een nieuwe start maken. Heb weer geprobeerd minder te drinken, wilde in het begin wel aardig lukken, maar het sloop er toch weer in.
  2. Thanks, ik ga het inderdaad gewoon doen. Knuf! Ik ga weer even verder rommelen in huis.
  3. Dat is helemaal waar Fleurtje. Ik merk aan mezelf dat ik alweer met mezelf ga onderhandelen en dat moet ik niet doen. Ik drink vandaag gewoon niet! Ik stel voor aan mijn man dat ik rij, dan kan hij een biertje drinken. Hoef ik het ook niet uit te leggen aan andere daar, waarom ik niet drink.
  4. Goedemorgen allemaal, Gisteren met een vriendin naar de bios gegaan en na afloop 3 glazen wijn op. Daarna thuis niks meer gedronken. Ik zou willen dat ik het altijd zo zou kunnen, alleen bij een gelegenheid en niet meer dan 3, maar dan hou ik mezelf voor de gek. Vanavond een bruiloft, ik hoop dat ik sterk in mijn schoenen sta vanavond. Allemaal een fijne dag en geniet van het weer.
  5. Goedemorgen allemaal, vandaag lekker op een terrasje lunchen met een vriendin. Gelukkig kan het nog even met het mooie weer. Geniet van het zonnetje allemaal.
  6. Dat is inderdaad verdrietig anders. Ik ga mijn kleine aankleden. Een fijne dag allemaal.
  7. Goed dat je niet hebt toegegeven anders. Ik hoop dat het vandaag makkelijker zal zijn (voor ons allebei)
  8. Goedemorgen allemaal, het wordt een mooie dag vandaag, dus geniet ervan. Gisteren even trek, maar ik ging wat anders doen en toen was ik het weer kwijt.
  9. Goedemorgen allemaal, Vandaag een lekker rustig dagje. Lekker fris wakker geworden. Geniet van het zonnetje, ga ik ook doen.
  10. Hallo allemaal, kom even voorbij om iedereen alvast welterusten te wensen.
  11. dankjewel, ga straks even kijken. Ga nu weer even weg, mijn mannetje is wakker. Fijne dag allemaal.
  12. By the way.....hoe komen jullie aan die leuke smily's??
  13. Ja, ik doe mee. Dat kan inderdaad helpen. Werd de laatste keer dat ik weer ging drinken echt te overmoedig. Had mijn verhaaltje terug moeten lezen, maarja. Kijken naar de toekomst nu.
  14. @ Niwi, ja ben ik ook, maar baal dat ik niet gewoon volgehouden had de vorige keer. Leek wel alsof ik het wilde gaan inhalen gisteren, heb 8 drankjes op. Stom, stom, stom. Vandaag veel water drinken en een flinke wandeling maken met mijn mannen.
  15. Goedemorgen allemaal, ben er gisteren helaas achter gekomen dat ik niet kan minderen. Nu ga ik er weer voor, dag voor dag.
  16. Ik ga weer verder. Lekker spaghetti eten zo.
  17. Ook zo goed hoe zijn verslaving in de serie wordt neergezet. Een dokter met een verslaving. Geeft een juist beeld, kan de beste overkomen.
  18. Heerlijke serie House. Ben er weg van. Hoi Bolletje, nee, ik was zo'n dag of 8 helemaal gestopt, maar gisteren weer een glaasje op. Wil het nu volhouden om minder te drinken en twee dagen per week niet.
  19. Ga vanavond lekker house kijken. Fijne avond allemaal. Heb besloten om te gaan minderen. Ik hoop dat het goed blijft gaan. Fijne avond allemaal.
  20. Ik kom weer even binnen vallen. Heel veel sterkte Borretje. Heb 3 glazen wijn op, dus ben niet los gegaan. Ga nu slapen. Weltrusten allemaal
  21. Ben zo afgevlakt als wat, maar met een paar drankjes zit er weer leven in (helaas). Thanks voor de adviezen en tips en sorry dat ik ze nu even in de wind sla. Knuf
  22. Ik slik verder nog Haloperidol, lorazepan, en (zo nodig) cyprexa.
  23. Sterkte iedereen, jij vooral Borretje. Ik ga weg hier, heb toch niks zinnigs te zeggen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...