Spring naar bijdragen

Ingrid2

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Ingrid2 geplaatst

 1. Ha Maria, ik wil best je stopmaatje zijn. Ik heb 4,5 maand gebruikt. Zit in de 2e week van de afbouw. Valt zo af en toe niet mee, maar volhouden is mijn credo. Ben erg gemotiveerd,
 2. Ingrid2

  Ingrid

  Hoi Foxy, ben nu aan het stabiliseren. Volgende week er een kwartje af. Dat verwerkte trauma, komt soms boven, is dus nog niet helemaal weg. Lichamelijk heb ik niet zo veel ontwenning. Zit meer in de geest die af en toe op hol wil slaan. Ik ben er één die zaken groter kunnen maken dan ze zijn. ook niet zo handig. Heb veel steun aan man. Baal als een stekker van mezelf. Hoe kon ik zo stom zijn om dat spul illegaal aan te schaffen. Probeer de zinnen te verzetten. Gelukkig zijn mijn volwassen kinderen begripvol en steunen me. Heb jij nog tips voor me? Hoor ze graag! Slapen gaat redelijk, meestal een uur 6. Dan wachten op het tijdstip dat ik de volgende kan innemen.
 3. Ingrid2

  Ingrid

  Dank je Foxy!!! Ben er blij mee.
 4. Ingrid2

  Ingrid

  Hoi Foxy, missie huisarts en psycholoog volbracht. Huisarts was blij dat ik er mee op de proppen kwam. Heb nu oxa van hem met afbouwschema. 6 weken. Psycholoog was wat strenger hoewel ze zei niet te hebben meegekregen dat ik aan het spul was. Stond wel op verwijzing van destijds. Illegaal verkregen oxa's weggegooid. Huisarts zei me ook dat hij er van overtuigd is dat meer patienten uit zijn praktijk illegaal aan dat spul komen, maar ze zeggen niets, iets dat hij bijzonder jammer vindt. Ik had in oktober er eerst 50 van hem. 15, 15 en toen 20. Dat ik ben door blijven fietsen is gewoon stom van mij. Hoop dat het met het afbouwschema lukt. Nog dank voor je support!
 5. Ingrid2

  Ingrid

  Dank je Foxy, ik zit zodirect om 9 uur bij huisarts. Vannacht om 2 uur een halfje en zojuist iets van een halfje van een halfje. Is de stress. Best confronterend dat je hooked bent. Heb er behoorlijk mee rond gelopen vanaf zaterdag. Maar ik zet door.
 6. Ingrid2

  Ingrid

  Hoi Foxy, Zat net te bedenken dat het in mijn geval 4 maanden is. Dat waardeloze gevoel kwam omdat ik gestopt was. Heb er zo juist 1 ingenomen. Morgen open kaart spelen. Dank voor je reactie
 7. Ingrid2

  Ingrid

  Dank je Foxy, er zit niets anders op. Gewoon open kaart spelen.
 8. Ingrid2

  Ingrid

  Ik ben in de 60 en 4 maanden aan de oxa. Eerst 50 (10 mg) van de huisarts en door toeval 90 op internet gekocht. Had toen niet door dat ik verslaafd kon raken. Dit realiseerde ik me van de week. 36 uur gestopt en heb toen 5 mg ingenomen, maar voel me redelijk waardeloos. Gemiddeld nam ik 1 a 2 van 10 mg per dag ook wel een dag zonder. Loop bij psycholoog voor een trauma dat ik goed heb verwerkt. Nog een paar sessies. Schaam me kapot dat ik het zo ver heb laten komen met die oxa. Mijn partner en dochter zijn op de hoogte. Steunen me ook. Wil het de psych vertellen en daarna huisarts. Durf het alleen niet goed. Heeft iemand nog advies voor me? Lees het graag!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...