Spring naar bijdragen

Basia

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    83
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Recente profielbezoeken

525 profielweergaven

Basia's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Gelukkig gaat het beter nu,de kater is weg ik ga ook zo slappen. Ik moet meer ruimte maken voor dagelijks ontspanning. Nu de spanning is weg ga ik weer gewoon door. Wel ga ik extra opletten om minder druk me te maken. Ik wens jullie nog een fijne avond
  2. Ja Will, maar ik had echt geen zin in alcohol vandaag ... Kater is het beste straf voor een stomme actie! Water help en is ook lekker als je ziek ben van de drank,
  3. Het gaat gelukkig al beter met mijn kater! Lekker veel water gedronken en een grote kop thee en multivitamine in genomen. Ook naar buiten geweest. Eest had ik de melatonine 5 mg ingenomen en kon 2 uurtjes slappen, dat heeft me enorm opgeknapt. Ik werd rustiger en slaperig ik kon uitrusten. Vanavond vroeg naar bed. Geen gekke dingen doen, gewoon proberen te ontspannen. Ook als problemen zijn. Ik heb enorm veel steun hier gehad, het voelt zo goed. Maar beter niet drinken en geen steun nodig hebben ;-)
  4. Vlaamsmeisje heel goed! slechte relatie kan ons allemaal zwakker maken dan ben je ook kwetsbaar. Ik weet alles van ik ben ook niet gelukkig in mijn relatie en ook veer gedronken naar veel beter periode. Komt veer goed ik moet loslatten, rust vinden in zichzelf door iets anders dan alcohol.
  5. Beter geen kater hebben , maar de melatonine help echt, ik ben in slaap gevallen en tot rust gekomen. 5mg was voldoende om beter te uitrusten.
  6. Bedankt bolletje! Ja , wat heb ik gedaan, wat dom, maar ik mijn emoties niet meer onder controle te houden, te veel is gebeurt, te veel stress, ik was ook zo moe. Het ging gewoon niet goed. Ik moest niet drinken weet ik, ik ga nu echt nog meer mijn best doen. Ik wil geen kater ik wil gelukkig zijn. Ik ga even proberen met de ademhaling. Nog bedankt voor je tips. Is het verstandig om melatonine intenemen ? Om rustiger te worden ?
  7. Dank je wel wijfie, ik kan alleen melatonine innemen? Zal het helpen denk je ?
  8. Moe, kloppende hart, geen goed gevoel, onrustig ! Zo voel ik me nu, ik ben in bed, maar kan ik niet tot rust komen, ik voel me zo slecht na het drinken van vannacht, hoe lang zal dit keer deze kater duren, ik weet het niet, ik weet ook niet meer hoe veel heb ik gisteren gedronken, ik ben bang en ik wil weg rennen van mijn zelf! Zo erg voel ik me nu. Weten jullie wanneer zal ik me veer beter gaan voelen, wat moet ik doen om deze te kunnen volhouden ? Slappen lukt nu niet. Hart bonkt te veel. En ik ben ook zo moe.
  9. Bedankt ! Ik drink nu niet, laatst van nacht heb ik gedronken, ik ga nu ook naar bed, ik ga weer alles doen om beter te worden.
  10. Hallo allemaal Het is weer fout gegaan , helaas weer te veel gedronken , na meer dan 2 manden ! Ik heb weer relatie problemen. Dan val ik altijd in de oude patroon. Ik hoop dat jullie kunnen me even steunen om het veer op te pakken. Ik heb een fles wijn opgedronken en ook paar glazen van de sterke drank. Ik voel me echt slecht. Ik weet dat morgen zal beter gaan, ik heb ook melatonine thuis. En ga ook morgen refusal veer gaan slikken. Het ging zeer goed, en het gebeurt steeds minder dat ik zo veel drink.
  11. Hallo, ik ben even niet geweest, ik had het druk, en als het beter gaat dan denk ik niet aan de kater van bijna 2 weken geleden, ik zag ook hier paar mening verschillen, ik dacht als je zulke problemen heb dan alleen steun en liefde en begrip kan helpen, we drinken niks voor niks, alleen steun en begrip helpen.
  12. Hallo Allemaal ! Ik heb het heel druk gehad! Vandaag al veer een dag zonder te drinken ! Her voelt lekker! Ik heb gesport en het ging erg goed, ik ben tevreden dat ik nu veel ga sportten. Ik zit iets minder achter de computer maar het is ook beter omdat het beter weer is, vandaag is al veer 6 dagen dat ik geen alcohol heb gedronken! Het gaat veer beter met me. Ik wens jullie een fijne avond !
  13. Hallo suikertje, ik weer dat ik gewoon heel veel stress en druk had en ik was al voor dat gedronken te veel had erg moe! Ik kon al sinds 10 dagen niet uitrusten. Ik had relatie problemen en heel veel werk. In januari heb ik ook zeker twee weken niks gedronken maar toen was ik niet zwaak .
  14. Hallo allemaal , nu pas heb ik de tijd om even hier te kijken, vandag is de 4 dag zonder de drank, wel lekker thee gedronken:)ik voel me nog niet helemaal opgeknapt na mijn kater van vrijdag, ik voel me wel beter met het mooi weer! Lekker met mijn hond gewandeld .
  15. Lytse ! Ik ben nog even hier, en ik las over deze persoon die overleden is op zijn verjaardag, hij is niet echt oud geworden ... wat eng - dood gaan op je eigen verjaardag, ik ben ook bang om dood te gaan, en het is goed want elke keer als ik af en toe veel te veel drink, dan denk ik aan de dood, ik kan me niet voorstellen dat ik de hele dag zal kunnen drinken en dan nog elke dag. Ik vind het dood eng ... tot vanavond !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...