Spring naar bijdragen

Tortilla

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    431
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door Tortilla geplaatst

  1. Borretje, ik lees niet zo vaak mee maar nu "toevallig" dat je de Detox in gaat, ik wil je succes wensen en dat het je zo mag sterken uit de spiraal van de verslaving te komen! Lfs, Tort.
  2. Ga nu uitloggen, fijne dag iedereen!!!!! En Will, prachtige foto's en compliment dat je zo een reis alleen doet:present:...
  3. Ik zit vandaag overigens op de 7 weken precies!
  4. quote: Originally posted by: wimmelt Drie weken vrij van alcohol, week 4 , kom maar op! Hé Wimmelt, wat goed!
  5. quote: Originally posted by: bolletje Voor mijn gevoel had ik nog uren kunnen slapen, maar ik zou dienst hebben. Gaat het niet door:devil: Hebben ze me op morgen gezet. Nou dat gaat dus ook even niet door. Vroeger zou ik gezegd hebben toe maar, maar nu niet. Ook moet ik dan zelf gaan bellen voor vervanging, dus niet, t'is niet mijn fout. Moeten ze maar mooi zelf uitvogelen. Goed hé? Idd heel goed, Bol. Als iedereen het maar pikt leren ze het nooit en beetje opkomen voor jezelf kan nooit kwaad ...
  6. quote: Originally posted by: Mupke Heb ik hier al verteld dat ik ook voor volledige drooglegging ga? Ik ben er nog voorzichtig in want ik moet het natuurlijk nog waarmaken op lange termijn. Maar dat minderen / weekenddrinken, dat werkt niet. Voor mij althans niet. En ik ben ook maar meteen gestopt met roken. Ik loop vrijwel de hele dag met een grijns op mn gezicht. Stoppen met roken vind ik trouwens wel wat lastiger nu dan stoppen met drinken. Hé Mup, wat goed! Ikzelf vind het ook veel meer rust geven om helemaal niet te drinken, minderen/weekenddrinken werkt voor mij ook niet.
  7. quote: Originally posted by: Hannah1 Ja aan de pup de handen vol, maar ook op een leuke manier. Had nooit gedacht er 1 in mijn bed te zullen nemen. Maar wel 6 uur geslapen. Ik ken iemand die bij een nieuwe pup een week op de bank sliep en de pup in de bench, daarna was ze aan de bench gewend en kon moeders weer in haar eigen bedje gaan slapen .
  8. Bedankt voor je bericht Chinagirl, fijn om te lezen!
  9. Bolletje, van harte!!! Ik wens je een hele fijne dag toe!!!!
  10. Tortilla

    Pact...

    Boll, heel herkenbaar.
  11. Francesca, Bedankt voor je verhaal, vind ik erg fijn om te lezen.
  12. Tortilla

    Pact...

    Ik had net een mooi engelen-kaartje: Probeer simpel te denken, kort en KRACHTIG! Patsa, die had ik nu precies nodig. Vrijdag de 13e, blijkt een goede dag. Sterkte lieve pacters!
  13. Tortilla

    Pact...

    Bedankt voor de tips, ik weet welke je bedoeld, die heb ik ook allemaal geprobeerd...
  14. Tortilla

    Woorddomino

    Clou is dat het soms nodig is even een andere weg in te slaan.
  15. Ik ga er een tijdje tussenuit. Niet op vakantie ofzo hoor, maar ff forum-stop. Ook geen ander forum, streep mij maar door....
  16. Tortilla

    Pact...

    Dank je voor het meedenken, Bol, dat heb ik idd geprobeerd.
  17. Ik ga ff uitloggen. Tot later.
  18. O, gelukkig, Marjo, het schoot me al in mijn keel. En bij jou zit het dus ook hoog.
  19. quote: Originally posted by: fleurtje Mijn vertrouwen is zoek Wie vertel ik wat nog? Ben goed in iets op te blazen denk ik . Lees ik gisteren en denk ik "waarom hier?" "wie ben jij?" Vreemd maar zo voelt het.. Fleur, Ik herken het. Rest ff weggehaald, ik hou er maar over op.
  20. quote: Originally posted by: marjo Don't mess around with me Ik pik je er zó uit! Ik ga nu een beetje kriegelig worden, merk ik, het is allemaal zo vaag de laatste dagen, bedoel je nu, dat ik met je mess omdat ik dacht dat je wegging?
  21. Sorry Marjo, Dacht dat je bedoelde dat je wegging, verkeerd geinterpreteerd....
  22. Tortilla

    Pact...

    Kylon welkom. Blondie en Borretje 34 dagen en Wil al 49:present: aangepast: sorry Wil, zag opeens dat je geen Hoofdletter had.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...