Spring naar bijdragen

strider

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Recente profielbezoeken

166 profielweergaven

strider's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. strider

    vrijdag 5 maart

    Slapen...straks effe proberen toch... Ondertussen al 3 weken verder, zonder probleem totnogtoe. Wel een dikke valling (flinke verkoudheid dus) 4 dagen vrij ;-) Groetjes allemaal :-)
  2. Goedemorgen allemaal Eerste werkdag deze week, na dat heavy weekend ;-) Let's go..
  3. strider

    6 weken droog

    Hey Sammy knap van je die waarde voor de lever was waarschijnlijk de triclyceriden, dat was bij mij ook een pak te hoog. Met slapen heb ik ook een probleem hoor, hoop ook dat dit zal beteren, is misschien ook een beetje de leeftijd (in mijn geval dan) Volhouden ;-)
  4. strider

    introductie

    Dankje haddock; 3 jaar is knap. Ok voor jou succes gewenst jandoedel, ik herken veel in de verhalen hier. Ook mij heeft de alcohol veel gekost (relationeel en financieel) Zal er ook wel voor iets tussen gezeten hebben bij mijn echtscheiding, zo'n 13 jaar geleden. Helemaal ophouden zal het toch moeten worden voor mij, net zoals jij liet ik de deur op een kier, heb meermaals aan stoppen gedacht maar nooit concreet iets gedaan, hoewel er redenen genoeg waren/zijn. Een jarenlange gewoonte abreken is best moeilijk, maar we gaan ervoor.
  5. strider

    introductie

    Hey bedankt ook Jane Ik ben nogal een reiziger ja, ook een soort verslaving maar dat plan ik nog een tijd te doen... raar is dat ik op reis ook wel bier drink maar dat het dan bijna nooit zo uit de hand loopt. Stapper.. ja zo begint het steeds, thuis eigenlijk zelden veel gedronken, meer op café.. Ik was steeds een eerder stille en verlegen persoon, met alcohol vallen de remmingen weg, je denkt dan dat je interessanter en vlotter bent maar dat is helemaal niet zo, meestal ben je gewoon vervelend voor anderen.. Als het weer eens is gebeurd heb ik er steeds spijt van... dus eigenlijk dom van me om het steeds zover te laten komen. Dank voor de tips, ik denk ook dat het zal meevallen om de eerste niet te nemen, ik hou jullie op de hoogte ;-)
  6. strider

    introductie

    Dankje Desi, fijn te weten dat ik er niet alleen voorsta; deze reacties motiveren me om vol te houden ;-)
  7. strider

    introductie

    Dankje Cathy, en je hebt 100 % gelijk, de nuchtere dagen zijn gewoon beter. Ik ga ervoor, morgen wordt al beter ;-) xxx terug
  8. strider

    introductie

    Halo iedereen Ik ben een Belgische man, word dit jaar 47.. Ook ik heb nu (eindelijk en rijkelijk laat) beslist om te gaan stoppen met alcohol drinken, dit omdat ik een onverantwoordelijke loser ben wanneer ik gedronken heb. Zit momenteel alweer met -de zoveelste- kater, met gaten in het geheugen en veel te veel geld opgemaakt. Typisch. Het is zo dat ik na een of enkele glaasjes niet meer kan of wil stoppen, meestal eindigt dit met heel dronken worden. Ik kan dagen, weken zonder probleem geen druppel aanraken, maar als ik er dan aan begin.. tja. Daarom, hoe moeilijk het ook kan worden, toch deze beslissing. Grtz ;-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...