Spring naar bijdragen

Martens

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    310
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door Martens geplaatst

  1. Door de verhuizing ensow heb ik het niet droog gehouden, maar deze vakantie moet echt het begin zijn van een nieuw leven, dus ook zonder alcohol.
  2. Hoi allemaal, eindelijk zover dat ik weer eens rustig kan interpretten Niet dat de boel al af is maar de basis is er. En vanavond stap ik op de bus richting de sneeuw... Een weekje heerlijk ontspannen. Hoewel de verleidingen in Oostenrijk wel onder m'n neus staan.
  3. Wat mij betreft is dit het laatste bericht op dit draadje. Mijn verhuizing is afgerond. Ik ben nog wel aan het inrichten maar de basis is er . Ik ben eerlijk gezegd wel teleurgesteld want met uitzondering van Teveel heb ik van niemand de toegezegde hulp gehad. Ondanks dat staat mijn deur altijd open voor als je eens op bezoek wilt komen. Schrroom niet om eens lang te komen. Martens.
  4. okie, met hulp van vrienden en kennissen zijn mijn spullen vandaag verhuist. Nu nog even inrichten maar dat gaat wel goed komen . Nu ben ik ff uitgeput, dus ga lekker slapen..
  5. Sorry, maar ik ben alweer weg, misschien tot later.
  6. Hoi allemaal, spontaan wordt morgen de grote dag. Dingen vielen ineens op hun plek, helpende handen, auto's en de weersverwachting niet al te slecht. Ik ben dus nu druk aan het inpakken en morgen gaat de hele bups (behalve mijn computer) over naar m'n nieuwe stek. Vanavond nog wel even een verplichte eindejaarsreceptie, maar dat overleef ik wel. Hey Will, fijn weer van je te horen. Geldt natuurlijk voor iedereen. De komende dagen zal ik wel wat vaker online zijn. Want naast mijn enthousiasme over mijn nieuwe plek is het niet gemakkelijk om afscheid te nemen van mijn oude vertrouwde stek.
  7. Martens

    maandag 27 december

    bonsoir allemaal. Weer een dagje hard gewerkt in m'n nieuwe huis. Ik heb nog wat verhuizers nodig 2 januari. Zijn er vrijwilligers? Reiskosten, koffie, thee en fris zijn voor mijn rekening.
  8. het verplichte familie kerst diner heb ik weer overleefd, en nu ga ik maar 's lekker slapen. Fijne nacht allemaal. Morgen zien we wel weer verder.
  9. Trouwens hoi allemaal, bedankt voor jullie lieve berichtjes gisteren. Ik zat er helemaal doorheen. Vanochtend natuurlijk een kater van jewelste. Niet alleen van de alcohol, maar ook over de dingen die ik tegen mijn ex heb gezegd. Zij blijft een geweldige vrouw die mij toch maar weer vergeven heeft wat er is gebeurd. Ben op mijn vingers getikt door tactive vanwege 'schuttingtaal', zijn wel streng zeg.
  10. quote: Originally posted by: Spud Dikke laag, mijn enige meetinstrument zijn de katten, die van 7 maanden zakken tot hun schouderbladen en de kleine tot zijn nek, maar dat mag voor hen de pret niet drukken. En ik ben blij dat ik een zwarte hond heb, ik kan 'm nu goed volgen als ie loopt te scharrelen.
  11. quote: Originally posted by: Kore De top 2000 is weer begonnen.... Zijn er hier nog meer fans??? Ik geniet er ieder jaar erg van:D Nou en of, ik sta er mee op en ga er mee naar bed. En weet je? Mijn zoon van 9 zat vanavond naast mij in de auto 'wat een leuke muziek he pap?' Hartstikke goed. Het ene moment wil ik 'm achter het behang plakken en dan dit weer.
  12. quote: Originally posted by: igor Goede morgen allemaal EEN HELE FIJNE KERSTDAG VOOR IEDEREEN. witte ik was even sneeuwballen aan het gooien met k&B. heel charmant in m'n ochtendjas met snowboots Dat had ik graag willen zien....
  13. Martens

    vrijdag 24 -12-2010

    Nou lui, als ze mij zouden controleren ben ik nu mijn baan kwijt, dus ik ga maar niet meer de straat op ;-) maar wel te kooi. groetsels, morgen is er weer een dag.
  14. Martens

    vrijdag 24 -12-2010

    Gelukkig maar Teveel. Enne ook al spugen we er niet in andere weggebruikers in gevaar brengen gaat er bij mij niet in.
  15. Martens

    vrijdag 24 -12-2010

    bonne nuit will mafse op z'n mokums. xie je wel weer
  16. Martens

    vrijdag 24 -12-2010

    quote: Originally posted by: Teveel Hoi Wijfie, Was gewoon in de bebouwde kom, staan op geregelde afstanden van die paaltjes waar maar een (1) auto door kan, om de snelheid te drukken. Ik was al vrijwel door die paaltjes en die tegenligger wilde wel stoppen maar helaas, spekglad.... W. heeft ook een auto, die gebruiken we nu, kan ook wel een leenauto krijgen maar W is vrij tot 4-1 dus no problem. Ik mis iets geloof ik. aanvaring gehad? zonde...
  17. Martens

    vrijdag 24 -12-2010

    Will, op de schaal van 1/10 zit ik op 3, dus het valt wel mee, maar ik heb gedronken. En die alcoholcontroles, jawel hoor... als alcoholist haal ik ze er zo uit. Alleen zal ik 't bonnetje nuchter schrijven. Deze week heeft een collega nog zo'n * van de weg getrokken die had een fles whisky achter zijn ribben en dan toch nog ff naar huis rijden. Hij 'viel op' door zijn rijgedrag, en toen ie door rood ging met z'n 4x4 was het over. Dit soort gasten nagel ik met liefde aan het kozijn.
  18. Martens

    vrijdag 24 -12-2010

    eye Will, nee je kan niet meer doen dan een berichtje. 't is ff mis, maar dat gaat over. ben ik van overtuigd. Maar ik was nu liever ergens op zee of bezig met alcoholcontrole ;-) dan alleen thuis te zitten. Hoe gaat 't met jou makker? huisje al ingericht?
  19. Martens

    vrijdag 24 -12-2010

    Niet doen Blondie, ik heb er nu al spijt van. Je schiet er niets mee op. Behalve die kater morgen. Ik ben vanavond al verloren maar jij nog niet...
  20. Martens

    vrijdag 24 -12-2010

    Lijkt mij een goed plan Witte. Ik stap graag weer op, want dit is ook niet wat ik wil. Het zijn voor mij de laatste zeer zware loodjes. 3 januari is alles anders (niet voorbij), maar dan ga ik aan een nieuw leven beginnen. Als ik tot die tijd mee kan glijden in de arreslee dan zal dat veel helpen.
  21. Martens

    vrijdag 24 -12-2010

    Witte, natuurlijk heb je gelijk, maar het kwam niet als eerst bij mij op om mij te melden op het forum.
  22. Martens

    vrijdag 24 -12-2010

    Dank Jane, natuurlijk wordt het er niet gemakkelijker op als je gedronken hebt. Het is wel gemakkelijker om toe te geven dat het niet lukt. Het accepteren van je machteloosheid. Maar het is natuurlijk niet reƫel, dat weet ik ook wel. Maar soms is die machteloosheid sterker dan mijn weerstand tegen drank. Morgen heb ik een kater en zijn de winkels gelukkig dicht. Dus de rest van het weekend zit ik met een gerust hart en geweten in de slee...
  23. Martens

    vrijdag 24 -12-2010

    Nee dat klopt, dat bier heb ik zelf gekocht, maar meer omdat ik enormmm tegen de kerstdagen op ik kon het niet laten. Voorheen kon ik niet drinken, want dan moest ik werken. Die afleiding heb ik nu niet 't is mount doom waar ik tegenop kijk.
  24. Martens

    vrijdag 24 -12-2010

    Tjee, Jane, dit is niet het moment voor zelfreflectie vrees ik. Na de euforie van de afgelopen week ben ik even terug in de werkelijkheid.
  25. Martens

    vrijdag 24 -12-2010

    Witte, fijn om je weer eens te zien. Tja, het ging gewoon zoals het gaat, bij het boodschappen doen ook een sixpack in m'n kar gegooid. Ik heb gewoon een bloedhekel aan kerst dat verplicht leuk en romantisch zijn. Ik ben niet leuk en niet romantisch!!! Helaas mag ik door mijn huidige toestand geen dienst doen, laat mij in godsnaam ajb mensen helpen en de hele nacht in touw zijn. Nu zit ik verplicht thuis middenin in de verhuisstress en heb niemand naast mij staan om even fijn tegenaan te leunen, dan is er alleen een blik bier helaas. En nu heb ik net ruzie gehad met mijn ex over hoe ik reageer op mijn zoon. Laat mij slapen tot 3 januari dan is al deze ellende voorbij en kan ik eindelijk aan mijn nieuwe leven beginnen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...