Spring naar bijdragen

weer een beetje hoop


blackdog

Aanbevolen berichten

Ha Rob,
volgens mij geen mooiere reden om de moeite te gaan doen met stoppen met al die zooi in je lijf. De problemen die je ervaart met epileptie zijn waarschijnlijk niet makkelijk, maar mee te leven, zeker met zo'n lieve vriendin. Maar een verslaafde paps, nee, dus ga ervoor en ontdoe je van al die ellende en kijk dan pas je kind aan.

Begrijp ik uit je verhaal dat je dan een jaar opgenomen zou zijn? Jeetje. Maar volgens mij heeft Gerda dat net achter de rug (de dapper). Hoop echt voor je dat je dan kan internetten en contact kan houden met dit forum.

Ik zou zeggen ga ervoor, wat is een jaar op je leven als je dan nog 50 mooie jaren te gaan hebt? Of 40 of 30, hoe oud je ook bent. Maar een jaar lijkt vreeeselijk lang maar het gaat zo gauw voorbij. Merk ik steeds meer naarmate ik ouder word.

Fijn dat je ook mee mailt bij de andere discussies.

hou je haaks,
emma

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zooo, Blackdog,
Voor jóu heb ik respect.
Ik geef je graag af en toe een duwtje bij het beklimmen van de berg hoor!
Ik heb vandaag geleerd dat we elkaar niet uit de put helpen maar we helpen elkaar de berg op te klimmen. Is ook eigenlijk véél mooier!
Groetje,
Mathilde

Link naar opmerking
Deel via andere websites

bedankt emma en zijn veel redene om te stoppen maar als het gaat om een kind kun je het ook nog eens zien als een mooie belooning en als ik in zutphen zit zal ik zeker probeeren om ook op het forum te koomen lukt dit niet kan ik het aaltijd nog in het wiekend doen allen zal dat in de 3 weeken detox moeilijk gaan om dat je dan niet naar huis mag maar krijg ik de kans zal ik dat zeker doen wand als het mag neem ik mijn laptop mee zo dat ik toch nog mee kan praaten
verder ben ik 25 en word 30-12 26 jaar dus nog veel nugtere jaaren voor de boeg lol lol

en mathilde die duwtjes zijn aaltijd welkom wat wie weet een schop ook nog wel lol lol
groetjes *..´¯`.* BLACK DOG *.´¯`..*

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vertel je ons wel wanneer je met je detox begint? Gaan we aan je denken. Maar dan zeker de tijd dat je in Zutphen bent willen we in de weekend wel een uitgebreid verslag van wat je daar zoal meemaakt.

Ja, volgens mij mag je een toekomstig kindje wel zien als een beloning voor al je harde werken.

Hoop dat je nog 100 jaar kan genieten van je nuchter leven (jullie generatie kan zo maar 120 worden, wist je dat?).

groet Emma

Link naar opmerking
Deel via andere websites

He Blackdog,

ik lees net dat je erover denkt om een opname in te gaan. MOET JE ZEKER DOEN!!!
Ik heb het ook gedaan en ben nu twee maanden thuis.
Als je alle stukjes leest zul je bij mij zien dat ik nog wel elke dag een strijd heb maar je krijgt heel veel inzicht in jezelf.
Er blijven wel k...dagen en vandaag heb ik er een maar door op het forum te zitten en te kunnen praten over je problemen helpt mij in ieder geval een hele hoop.
Dus GA ERVOOR!!! een jaar lijkt onoverkomelijk maar is in no time om.

groetjes Gerda

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Blackdog,
Ik sluit me aan bij de vorige reacties, GA ER VOOR EN LAAT HET TOE DAT ZE JOU HELPEN;
Ik heb jaren aan gemodderd oùmdat ik me niet wou laten helpen, kon het wel ALLEEN weet je; maar heb uiteindelijk mijne kop diep moeten buigen en snakte naar hulp.
Laat het echt toe, de mensen staan klaar met de beste bedoelingen en het maakt je zoveel makkelijker.

Een opname van lange duur voor je bestwil.......... zie het als een overbrugging naar je toekomstig normaler, niet-verslavend leven dat kan genieten van gezinsgeluk.
Het zal je in de toekomst zeker deugd als er wordt gevraagd, PAP hoe moet ik dit nu doen ? en je kan als trotse en fiere nuchtere pap een antwoord geven.!!!!
Hou dit in gedachte het zal je helpen deze zware periode door te komen:
WINNEN ZAL JE; JIJ HEBT DE TOUWTJES IN HANDEN.

Bijna 26 je leven moet nog beginnen dus waar wacht je op ?

Ik hoop niet te brutaal over te komen dat is niet mijn bedoeling: probeer je enkel wakker te schudden

Ik leef echt met je mee en sorry ik zit niet zo veel op net net als jullie maar mijn steun heb je zeker

Dikke Knuffel
Kato

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Jaaaaaaaaaaaa daar komt ie dan nog even uit Houten,

Beste Backdog, Rob voor je vrienden op het Internet,

Ik denk dat voor veel mensen niet alleen de alcohol alleen het probleem is, maar dat er een heel scala van problemen achter zit. Omdat je schreef dat je last hebt van dyslexie ga ik ervan uit dat je niet alle verhalen hier op het forum leest maar je moet weten dat er ook wat afgelachen wordt hiero!!

Je vriendin is een trouw en lief iemand zo te horen, dat ze mee gaat naar De Grift en ook hoort wat zij moet doen als het niet goed gaat. Ik heb zelf ook een psychiatrische aandoening (ja ik hoor het peleton al gniffelen dat dat punten oplevert, grapje tussen de andere schrijvers hier en mij).
Met je episepsie moet je inderdaad uitkijken met andere medicijnen, waarschijnlijk slik je al medicijnen en combinaties kunnen gevaarlijk zijn. Zelf heb slik ik ook medicijnen waar geen alcohol bij mag (en maar doorheisen hè).....
Je zult door een moeilijke periode heen moeten als je opgenomen wordt maar je moet maar denken dat je daar veiliger bent als je een insult krijgt dan thuis....

Ook van mij weer veel sterkte en we denken allemaal aan je

Link naar opmerking
Deel via andere websites

zo ik be en ook weer ben gisteren opgenoomen vanweege een insult het zat er ook wel aan te koomen omdat ik mij weer eens lekker over de zeik heb laaten haalen stres gezeik weinig slaap ja dat gaat ook niet als je epileptie hebt is mij ook bekend neuroloog boos omdat kij weer thc vond in mijn bloed en ook weer spooren van drank toen ik hem uitlegte dat ik aan het stoppen was had hij weer begrip toen ik hem uitlegte dat het nogal zwaar was wou hij wel helpen hij heeft mij nu fluvoxaminemalaat voor geschreefen 3 x daags 250 mg wand dit zou mij helpen geen iedee wat het doet ik hoop natuurlijk iets goed maar ik blijf er bij je moet het toch zelf doen met de hulp die je kunt krijgen maar het komt op de wilskracht uit en om eerlijk te zijn ben ik ben ik weer ja al weer en ik ben bestraft een insult en een uitbrander van mijn neuroloog en dat is een beste als die voor je staat ik heb hem ook uitgelegt waar ik mee bezig ben en hij gaat mij ook helpen door de medicatie voor te schrijfen en kontact op te neemen met de grift om te kijken hoe hij kan helpen
maar wat ik helemaal erg vind is dat ik mijn friendin teleur gesteld heb door haar niet te bellen toen ik het moeilijk had en ik dat wel belooft had en aan gezien dat ik een sos keting om heb waar mijn gegevens in staan en ook haar nr heben ze haar ook gebeld en uit gelegt wat er aan de hand was
ik kon merken dat ze teleurgesteld was om dat ze de heele weg niets gezegt heeft en toen ik tuis kwam dat zij weer naar haar huis is gegaan zonder dat ik met haar kon praaten hier ben ik nu wel even kapot van ik hoop dat ze mij dit voor de zoveelste keer kan vergeven
nu ga ik echt naar bed wand ik ben dood op van spaning en de teleursteling en de aanfal dat ik echt moet stoppen groetjes *..´¯`.* BLACK DOG *.´¯`..*

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha Rob,
gaat het weer een beetje? Heb je geslapen? Wat een verhaal, naar voor je. Kan me ergens ook wel een beetje voorstellen dat je vriendin teleurgesteld is.
Ik hoop dat je je snel weer bij elkaar kunt rapen en echt de juiste weg voor jezelf gaat kiezen. Heb je al iets gehoord over je eventuele opname?
Heel veel sterkte en ik hoop dat dit weer gauw vergeten is.

Groetjes Emma

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ja emma ik hoop dat dit toch goed uit gaat pakken weet dat ik vanafond weer eens goed met mijn friendin moet gaan praaten ben vanacht meerdere maalen wakker geworden om dat je naare droomen had droomde telkens dat mijn friendin er weer een punt achter zou zetten werd je telkens weer wakker met traanen in de oogen ik wou dat ik het terug kon draaien maar helaas dat gaat niet ik ben gewoon zelf zo stom en dom geweest om weer naar de flef te grijpen nu zit je weer met rot gevoelens te schrijfen afwachtend wat koomen gaat en van tactus heb ik inmidels bericht gehad moet 6 januaari op gesprek koomen nou het beste er maar van hoopen en dat ik er hoopelijk snel kan gaan beginnen
wand met de kerst en nieuwjaar voor de deur zal het niet gemakelijk worden heb nu de nieuwe medicatie in huis fluvoxamine is ook weer een medicijn met zoon mooi geel stikkertje ben benieuwd wat het doet welke werking zal het hebben kend iemand dit middel
groetjes *..´¯`.* BLACK DOG *.´¯`..*

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja hallo Blackdog je zult wel begrijpen dat ik inmiddels ook voor arts heb geleerd. Daarbij is regel één trouwens dat je een patiënt vertelt waaróm die een middel krijgt. Dat heb je niet gehad, slechte zaak. Daarom hierbij mijn toelichting: flutoxetine is een merkloos middel dat eigen Fevarin heeft, een anti-depressivum.
Ik lees voor uit de bijsluiter:"
Fevarin is door uw arts voorgeschreven omdat uw klachten worden toegeschreven aan een langdurig "sombere stemming. Deze klachten zijn bijvoorbeeld een verminderde belangstelling voor de dingen om u heen, lusteloosheid, concentratieproblemen, vroeger wakker worden, een verminderd gevoel van eigenwaarde, een onrustig gevoel, minder energie en een gebrek aan eetlust. Het kan ook zijn dat uw arts u Fevarin heeft voorgeschreven vanwege dwanggedachten en/of dwanghandelingen ".

Het kan wel even duren voordat het werkt, anders kijk je maar eens op internet bij Fevarin, dan vind je meer informatie. Waarom je het precies moet slikken in een vrij hoge dosering weet ik niet, eigenlijk moet je dus terug omdat de info niet compleet is, of kan je huisarts je helpen denk je?

Sterkte maar weer vanuit Houten

Link naar opmerking
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...