Spring naar bijdragen

11 januari 2006


Houtje

Aanbevolen berichten

Ik ben dus toch de draad-sluiter (dat heeft toch iets te maken met een vuilniszak, nou ja, vreemde associatie) geworden en dan neem ik natuurlijk de eer om de nieuwe draad te openen van 11 januari:

"maak er vandaag voor jezelf wat moois van en straal dat uit naar een ander"

Met deze stichtelijke woorden wens ik iedereen een goede en alcoholvrije dag toe.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Overigens, dames en heren, we moeten gaan nadenken waar dit weekend (we zitten nog al met tijdsverschillen hè zo hier en daar) de punten aan het jureren zijn.... Kijk die Rob loopt lekker met Leidi in zijn gele setje en al die nieuwen (nou ja nieus ?!?) in hun lapjestruien..... ik denk dat het deze keer weer een ouderwetse bolletjestrui wordt (de hardste klimmer in het parcours) ik heb mijn gedachten zo, maar wil die van jullie graag vernemen. PP mocht je inloggen kun je me even contacten?
Alleen is zo alleen hè.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

at your service lieve Houten!

daar ben ik aaaal! Ja, voor mij is het dus pas 18.12 uur. Ik moet nog warm eten en moet dus eigenlijk nog op het draadje van 10 januari schrijven maar ik wil jullie nieuwe systeem niet verpesten!

Ik heb trouwens die film al heel vaak gezien 28 days. Wat mij heel erg raakte dat de hoofdrolspeelster (leuke vrouw trouwens, ik ben haar naam even vergeten) zo´n moeite had met hulp vragen aan anderen. dat komt me erg bekend voor. Maar inderdaad, heel confronterende mooie film. Goed om te zien. Dank voor de tip van het boek van Alan Carr over niet drinken. Ga ik als ik terug ben zeker kopen!

En verder hoop ik dat iedereen een beetje op één oor ligt en dat die arme Maarten weer snel zal wennen en dat Gerda´s gesprek vrijdag goed gaat. Ik heb het er zelfs nog met mijn man over gehad. Moeilijk punt hoor, wat je moet doen. Ben benieuwd.

veel groetjes allemaal en Houten, ik ben klaar voor overleg!!!!

ps ik kan een tipje van de sluier oplichten, 3 bolletjestruien voor Kika, Toni en Kato die het enorm druk hebben, toch heel goed gaan en niet afhaken terwijl we ze de oren van de kop kletsen hier?? Houten?
Of de mannen?? gewoon om ze te lijmen????

Link naar opmerking
Deel via andere websites

hallo,
oh wat baal ik zeg!! Had ik net een heel verhaal getypt en op iedereen gereageert en dat netjes bij 11 januari gezet en nu is alles weg!! Ik kwam er namelijk achter dat houten al eerder was met 11 januari dus toen dacht ik haal ik die van mij weg en dan plak ik die onder die van houten. maar nu is dus alles foetsie, stom stom stom!! Nou ja ik ga nu geen nieuwe poging meer doen hoor. Morgen wel weer. In ieder geval sta ik 3 dagen droog!!! Yahoo.

groetjes Hermiena

Link naar opmerking
Deel via andere websites

hallo ook hier weer even een berichtje van deze kant het gaat goed alleen moet ik wel weer even wennen hoor zo alleen maar dat gaat allemaal goed koomen kon niet in slaap koomen dus even een peuk rooken en dit berichtje plaatsen en dan weer naar bed voor een nieuwe poging groetjes rob

Link naar opmerking
Deel via andere websites

11 januari alweer! wat gaat de tijd toch snel.
He gelukkig Hermiena dat het meevalt met de uitslag van je zoon.

Ik heb gistermiddag bijna de hele dag op schiphol rondgehangen met m'n moeder wachtend op de aankomst van mijn dochter. Ik heb me best ongerust gemaakt vooral nu die vogelgriep toestand heerst in Turkije. Maar gelukkig ze kwamen (samen met haar "pleegmoeder") gezond maar moe aan.

Mijn moeder en ik hebben lekker assiocaal mensen gekeken. Is altijd leuk toch?
Krijg vanmiddag weer huisbezoek van mijn VNN begeleidster en maak me nu alweer zenuwachtig. Waarom? Weet ik ook niet maar heb ik altijd al gehad als ik bezoek krijg van wie dan ook.

Ga nu maar even op mijn trainings apparaat (latheral tight trainer) om mijn zenuwen(die anders door drank en/of valium ofzo) de baas te blijven.

Later meer!

groetjes

Link naar opmerking
Deel via andere websites

He Anton,

WAAR ZIT JE? TOCH NIET ZO DIEP IN DE PUT DAT WE JE NiET MEER KUNNEN BEREIKEN?

Laat even iets horen, dan gooien we je een lijntje toe en zullen we proberen je er een beetje uit te trekken. Het zal niet meevallen, denk ik, maar een poging wil ik wel wagen.

'Let's play ball', zou mijn oude Yanken vriend zeggen.

Groet
Bino

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ben weer in een valkuil ofzoiets getrapt. Omdat ik zo bezig ben met mijn lichaam ben ik gezwicht om een afslankmiddel te bestellen. Stack3, dit wordt veel onder sportes gebruikt om het overtolig vet te verbranden.
Ik ben zo ontevreden met mezelf dat ik alles probeer om af te vallen. Toen ik aan de coke was wog ik op een gegeven moment nog maar 50 kg met een lengte van 172 cm dus veel te licht! Mar stom genoeg zag ik dat niet, net als een anorexia patient die dat niet ziet.

Heeft er nog iemand dit middel gebruikt? (stack) en zo ja wat is je ervaring. Het is vrij te kopen dus niet illegaal en dus veilig?????

Was ik maar eens een keer wel tevreden ment mezelf!!!!:huh:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tja hier Houten,

Erica, ik ben ook geen veertje (om maar niet te zeggen.....). Maar mijn doel = goal zit meer in acceptatie van mij zelf. Stacker is wel vrij verkrijgbaar maar het is gevaarlijk combineren met andere medicijnen, bovendien helpt het niet echt. Ik ben vroeger aan de amfetaminen geweest (jaja) werd erg slank, erg slank, maar uiteindelijk heeft het geen bal geholpen. Nee meis, kijk naar Gerda dat is de enige methode. Ik moet verder maar wens jullie het beste.

PP, ik stel voor een trui met een ingepunnikt girafje, do I need to say more?
Wat vinden jullie daarvan (zie de draad van gisteren)....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ja je hebt gelijk. Mijn dochter gebruikt ritalin voor haar ADHD/PDDNOS maar toen zij het zg. niet meer gebruikte nam ik die medicijnen in en was hyper actief. Maar na mijn opname en dat zij (mijn dochter) deze medicijnen weer gebruikt, moet ik zeggen dat ik het er goed vanaf breng door niet aan haar pilletjes te komen.Ik moet zeggen dat zij mij nu ook in de gaten houdt en ik eigenlijk zelf ook wel ervan bewust ben dat ik hier niet mee geholpen ben om haar med. te nemen.

En eigenlijk valt het ook wel mee met mijn gewicht, ik ben 172 en weeg 70 kg en volgens de statistieken heb ik geen overgewicht! Maar ja, na vroeger jarenlang te zijn mishandeld (geestelijk) valt het niet mee om te geloven wat ie zegt,dat ik nu een vriend heb die zegt dat ik oke ben.

IK BEN OKE, JIJ BENT OKE, toch???????

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Erica,
Natuurlijk ga je geen medicijnen van je dochter gebruiken; oppassen geblazen. Afslankpillen, ik geloof er niet in. En volgens mij heb je die met jouw gewicht ook niet nodig. Volgens mij moet jij gewoon tegen jezelf zeggen: ik ben oké. Niet één keer, maar duizend keer.
Groetjes, Fleur

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi,

En tip voor iedereen die af wil vallen zonder Atkins, pillen, rare drankjes, overmatig zweten of andere niet wetenschappelijk bewezen therapiën. Koop het boek het GI-dieet, geschreven door Rick Gallop,
kook je een maand lang helemaal suf met recepten uit dit boek en ontdek hoe lekker, gezond en verantwoord eten in combinatie met afvallen kan zijn. Gewichtsbeheersing en gezond leven is het, meer niet.

Ik zelf, altijd vrij frequent sporter maar na 3 weken Brasil moddervet van de suiker met alcoholcocktails, was in 2 maanden een kilo of 8 kwijt en heb niet één dag honger gehad of niet smakelijk gegeten. Fysiologisch volstrekt verantwoord, ik kan het weten want ben deskundig op dat gebied, en kost geen extra geld of moeite.

De rest, verspilde moeite en ergenis omdat je heel veel dingen niet mag eten.

Succes,
Bino

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha Erica,
ik ben het met de vorige sprekers eens. Oppassen als je medicijnen slikt, let op je bloeddruk en hartslag. Het is eigenlijk verboden en dat is niet voor niks.
Ja, het verhaal van minder eten en meer bewegen he. Maar soms gebeuren er wel eens rare dingen in je lijf, ik heb het idee dat toen ik nog "gewoon dronk" (dus veel) dat ik minder snel aankwam dan nu. Is ook zo, ik eet gewoon teveel maar... en dat vind ik heel raar, ik kwam ineens 4 kilo aan in 3 weken, en zoveel heb ik nou ook weer niet bij gegeten. Ik gooi het nu op "blokkades in het lijf en hoofd".
Ik heb gister een boek bij de bieb gehaald over "ontgiften" zowel je lichaam, geest al je huis en omgeving. Neem het met korrels zout maar er staan wel leuke dingen in. En ik weet uit ervaring dat een dag of 3 vasten, dus kruidenthee, heeel veeeel water en wat fruit je lekker schoon maakt en een goede start is voor een dieet.

Ik ga vandaag de start maken. Beginnen met huis en lichaam. Rust en reinheid zullen we maar zeggen. Citaat uit boek "het lichaam borstelen met een zachte borstel zorgt voor een verbetering van de bloedsomloop waardoor afvalstoffen het lichaam makkerlijker kunnen verlaten". Ben dol op dit soort dingen dus ik spurt zo naar de Etos voor de zachte borstel. En daarbij komt, wil je alle tips uit dat boek volgen heb je meer dan een dagtaak. Dus geen tijd om te drinken.

Ik hou jullie op de hoogte van mijn eigen detoxje.
groet Emma

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve Erica,

Ik ben het gloeiend met Houten, Fleur, Bino Rosa en Emma eens!
Vestandig eten en lichaamsbeweging, dus hop naar buiten of op die trainer van je en wég met die pillen.
Ze zijn beter aan de afvalbak besteed dan aan jouw best wel slanke lijf (70 kilo..., gratenbaal :))

Emma, ik heb vandaag zo'n zelfde bui als jij. Ik heb ook zo'n ongiftigingsboek in huis.
Op de voorkant zit een mooie leeftijdsloze vrouw in lotushouding aan het strand met op de achtergrond zachtjes de branding. Zo wil ik over een poosje ook op de foto mét mijn kleurige gepunnikte string én mijn gele trui want ik ben pas zover als het weer winter is en dan kan het nog frisjes zijn.
Ik spurt straks dan ook maar naar de Etos voor die borstel want ik kom in hoog tempo aan nu ik niet meer drink en dat is best wel een teleurstelling want ik eet écht weinig.
Misschien toch ook maar een zelf bedachte detox.
Ik doe in ieder geval met je mee. Er staat nog mariadistel, paardenbloem en artisjok van een vorig probeersel maar samen doen en weetjes uitwisselen bevalt me toch beter.
Bino, dat boek..., wat je er over vertelt klinkt heel inspirerend.
R. Gallop..., we hoeven nou niet meteen te gaan paardrijden hé?
Dat stalen ros lukt al zo slecht, laat staan een écht paard!
Mensen, ik heb er veel zin in. Op naar een mooi, schoon lijf en leven!
Lieve groet,
Mathilde

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve allemaal,

Na de tip van Houten aan Erica, kijk naar Gerda, zo moet het, vind ik het nog moeilijker om mijn verhaal te doen.
Ik heb gisteren gedronken. Vreeeeeeselijk vind ik het en ik vind die drie biertjes(brrrrrrr, ik lust geeneens bier) nog niet eens het allerergste maar dat ik in gedrag een terugval heb gehad, daar baal ik zo ontzettend van.
Ik had weer even een rendez vouz met het verleden en dat deed me zo ontzettend pijn, ik voelde me weer een klein kind die alsmaar te horen kreeg: jij bent niks waard, jij hoort er niet bij.
Ik belde een oude tante op die jarig was en van haar kreeg ik te horen dat haar dochter (mijn nicht) overleden was vorige week.
Ik schrok me een hoedje en na een telefoontje met een ander nichtje kreeg ik te horen dat iedereen er was op de begrafenis behalve ik.
Ik had geen kaart gekregen dus hoe kon ik het weten? Nou, zeiden ze, dan was je adres zoek denk ik.
Ooit een leukere smoes gehoord? Ik sta in het telefoonboek hoor.
Dit is niet het enige wat er gebeurd is want ik heb ook weer contact met mijn biologische moeder na 15 jaar en ik dacht dat ik nu sterk genoeg was om dat aan te kunnen, maar nee dus.

Ik baal vreselijk dat ik mezelf zo te kijk zet en dat ik nog niet sterk genoeg ben.
Ik wilde dit even met jullie delen.

Liefs Gerda

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nogmaals aan allen,

Gewoon kopen dat boek via Bol.com, of eerst even koekelen op GI-dieet en hophophop Rick Gallop.
Het werkt, is 100% gezond en je hoeft bijna niets te laten. Tip van de sluier?

Scones, garnalen, champignons, appeltaart, tonijnburegrs met kaas, gemberzalm, schelvisfilet met amandelen, kip, linzen, bulgur, basmati rijst, kipschotel met sinaasappel, rundvlees chili, rijstpudding,
bessentaart, chocomouse uit de oven.................

Jammiejammie,................

Groeten
Bino

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve Gerda,

Ten eerste vind ik je reuze dapper dat je het bekend op het forum. Maar, en dat is al zo vaak gezegd, ga nou niet in de schuld en boete. Dat heeft geen zin. Dan voel je je alleen maar vervelender. En ook al zo vaak gezegd: tijdens een dieet snoep je ook wel eens maar dat houdt nog niet in dat het een verloren zaak is. En ik ben blij dat je iets hebt gedronken wat je eigenlijk niet lekker vind, is de herinnering niet al te "zoet". En meisje, oud gedrag afleren is zo vreselijk moeilijk! Tjee, wat klink ik weer betweterig. Maar ik vind het naar voor je.
Maar vandaag weer verse start! Gewoon doorgaan op het pad dat je was ingeslagen.
Ik denk aan je en niet teveel piekeren hierover, dat maakt alleen maar dat je je nog naarder voelt en nog meer denkt zie je wel ik kan het ook niet en ga maar door. Hebben we niks aan.

het is ook allemaal spannend, weer gesprekken over werk etc.

ik denk aan je,
sterkte Emma

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeiemiddag allemaal,

Nou ik heb vanacht weer net zo beroerd geslapen als gisternacht. Ik had dus gister een heel verhaal geschreven over structuur en zo die ik dus niet heb. Emma schreef geloof ik dat ze een ritme wilde en ik wil dat ook graag, en moon schreef over ontbijten, iets wat ik dus ook nooit doe. Maar goed, ondanks dat ik vanacht bar slecht heb geslapen ben ik er toch uit gegaan toen de wekker ging om 9 uur en ik heb zelfs ontbeten!!! Wil toch proberen om die structuur een beetje vast te houden al valt dat niet mee met mijn onregelmatige baan. Vanmorgen kreeg ik visite, erg gezellig maar toch weer een sigaretje gerookt. Met roken lukt het dus nog niet zo goed. Ben trouwens behoorlijk verstrooid, kan dat komen doordat je niet meer drinkt? Wil ik koffie en thee inschenken hang ik het thee zakje in de koffie, wil ik met de hond wandelen, loop ik te wandelen maar ben ik de hond vergeten. Allemaal van dat soort stomme dingen. Komt iemand dit bekend voor? Nou ja het zal van zelf wel weer over gaan maar het is wel lastig!

Zit even te denken wat ik gister nou nog meer had geschreven,

Oja, Mathilde wat fijn dat het goed is afgelopen met je zoon en dat het niet zo ernstig was. je schrijft dat je het zo jammer vind dat hij zo'n klein wereldje heeft. Mischien is dat ook wel zo maar zoals je het schrijft lijkt hij juist wel heel gelukkig in dat kleine wereldje en dan is dat toch alleen maar mooi? Mischien willen wij juist altijd wel te veel in deze grote wereld en kunnen we daarom soms juist zo weinig genieten?
Veel succes met detoxen en je schrubborstel, het klinkt wel relaxed! Emma jij trouwens ook!!

St. Maarten, heb je een fijne vakantie gehad? Nou je had gelijk hoor, ik kreeg vandaag eindelijk een mailtje van tactus dat ze met ziekte zitten te kampen maar dat ik deze week nog een hulpverlener krijg.
Gelukkig maar he? Kan ik eindelijk beginnen, maar ja eigenlijk ben ik al begonnen.

Erica, die pillen ik weet het niet hoor. Het lijkt me niet zo'n goed plan! En zo dik ben je toch helemaal niet? Wees er maar wel een beetje voorzichtig mee. Toch kan ik het me ergens wel een beetje voorstellen hoor dat je het gevoel hebt dat je dik bent. Dat heb ik ook altijd. Meestal heb ik namelijk ook ondergewicht en ben ik gratenmager en als ik dan na veel moeite een beetje op een normaal gewicht zit dan voel ik me ook ineens dik, terwijl dat helemaal niet zo is maar dan moet ik er ineens zo aanwennen terwijl het juist mooier is als ik wat voller ben. Kun je niet veel beter dat boek kopen van bino? Of gaan sporten? Vind pillen altijd een beetje griezelig. Succes in ieder geval.

Gerda, wat jammer dat je 3 biertjes hebt gedronken. Vandaag gewoon weer verder gaan met niet drinken. Vreemd trouwens dat ze jou dan geen kaart hebben gestuurd en je dan ook nog verwijten dat jij er als enigste niet bent geweest. Logisch toch dat als je niet weet dat er iemand is overleden je dan ook niet op de begravenis komt. Maar goed, sterkte met alles.

Nou ik ga maar weer eens even wat doen. Heb nog genoeg te doen maar ik heb nergens geen zin in, ben echt lui!!

Oja, dat wou ik ook nog vragen, houten hoe werkt dat met je werkertje, mijn vraagteken doet het niet,
wil je me dat eens uitleggen kan het zo op het forum niet helemaal terug vinden. Ben er wel benieuwd naar mischien werkt dat voor mij ook wel.

Ik stop ermee, mijn toetsenbord heeft de kuren, zeker weer op een verkeerde knop gedrukt en dan doen de leestekens het niet meer.

Fijne dag

groetjes Hermiena

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gerda meid, wat zonde, maar als je het bij drie biertjes gelaten hebt valt het toch ook wel weer mee?
Krabbel op en ga door met waar je mee bezig was.
Er te lang bij stil blijven staan heeft geen zin want aan schuldgevoelens hebben we niks (hoor mij ;)).
Je kunt enorm trots zijn op jezelf.
Het is volkomen begrijpelijk wat je hebt gedaan en het feit dat je er nu zo van baalt sterkt je hopelijk voor de volgende keer, die er misschien zelfs nooit meer komt.
Denk aan de woorden van Houten: als je op dieet bent snoep je ook wel 's een keer.
En denk aan de woorden van jezelf: je mag er zijn !!!
En dat vind ik ook, je bent voor ons op het forum een enorme steun en ik vind het altijd prettig om je bijdrages te lezen.
Leer van jezelf en vervolg de weg waarop je ging.
Kop op !
Liefs van Moon.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha Mathilde,

vooral he zo in lotus houding op een strand. Heb jij dat wel eens gedaan? Ik heb ooit eens heftig in de meditatie gezeten maar ze kijken je toch aan of je geheel van lot getikt bent als je daar zo gaat zitten. Maar goed, we gaan ervoor.

Da's waar van de artisjokken, die zijn zo goed voor de ontgifting. Zo ook groene thee, knoflook (pillen).

Ik heb al stap een gedaan en ruimte in m'n berging gemaakt. Ik ga in de ruim van "in zak ik weg" doos met datum, als ik na 1 jaar het nog niet heb gemist ook weg en doos die bewaren we nog maar eens.

O ja en ik las dat Kelp ook zo goed is voor de reiniging. Ga ik zo ook maar kopen.

En schoon gaan we worden dat lijf en leden en geest en huis.

groet Emma

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve Gerda,
Het is juist goed, dat je er melding van maakt. Die drie biertjes, daar kom je wel weer overheen. Nu de rest nog; dat is niet zomaar opgelost. Als je nog niet toe bent aan contact met je moeder, dan moet je dat niet doen. Denk vooral aan jezelf; je ging zo goed. Kop op, je bent al zo ver gekomen.
Ik denk aan je
Groetjes, Fleur

Link naar opmerking
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...