Spring naar bijdragen

donderdag 18 mei


Aanbevolen berichten

Hey houtje ik zag je net online? Waar zit je toch, mis je hier enorm!! En pp, ik weet dat je het druk hebt maar jou mis ik ook en Helder ook. Fleur zie ik nu ook online gelukkig!! Niet om de anderen hoor maar voel me hier bijna een vreemde als jullie er niet zijn. Nou ja, ik zal me wel weer van alles in mijn hoofd halen wat er niet is. Het zal wel aan mij liggen denk ik. Ik ga maar naar bed, morgen een drukke dag en ik hoop dat ik dan eindelijk van dat gehuil en van de hoofdpijn af ben.

Lief zijn allemaal en slaap lekker.

Liefs Hermiena

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 56
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Hee hermiena ik ben er beetje druk maar, natuurlijk even gouw slaapse zeggen , je bent niet alleen, ik hoop dat ik op tijd ben je nog even in te stoppen, hoe is het gegaan vandaag of heb je dat al geschreven?
Je hoort binnen snel? meer van mij

groet

Helder

Link naar opmerking
Deel via andere websites

hey helder, waar ben je zo druk mee dan? Gaat het bij jou goed met het slapen nu? Ik heb op het draadje van gister geschreven hoe het is gegaan.

Weet jij waar houtje en zo uithangen? Snap er niks van, ze zijn altijd zo trouw?

Nou ik duik mijn mandje in.

Liefs Hermiena

Link naar opmerking
Deel via andere websites

heee, Hermiena, ik lag gisteravond later gewoon voor pampus van de nastress in combinatie met de seresta en zit nu klaar in mijn hardloopkleren om te kijken of ik mijn papbenen weer stevig kan krijgen.
Maar ik heb net je ervaring over gisteren gelezen.. ja het is wel heftig he. Wat zijn de plannen voor de toekomst? eerst vruchtbaarheidsonderzoek? IFdinges of hoe het ook heet? Wat spannend allemaal zeg!

Ik ben nog steeds van slag van de heftige examenavond van gisteren. Ik heb alle kennis in huis om het goed te doen maar in de stress leek het wel of ik alles vergeten was... en was het een hele worstelpartij om niet weg te lopen maar rustig te blijven en het af te maken. Het heeft kilo's energie gevroten en nu voel ik nog steeds de naweeen. Okee, schoenen aan en hollen.. tot zo!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha luitjes,ik heb het vannacht volgehouden.Weinig geslapen en veel zweten.Maar het is nu dus dag 2!!!!!!!!!!!!!!!!Slik,want ik voel me nog zwak.Heb weer trek en dat is maybe nie zo raar.Ik ga ervoor net als jullie!!!!!!Lieve gr.Lola

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik wil ieder1 bedanken die me tot nu toe al gesteund heeft.
Vandaag ga ik als afleiding mijn haren rood kleuren.Kan helpen hoop ik.Maar nog steeds alle advies,tips etc welkom bij mij!!!!Want na zoveel jaar zuipen(sorry) en een vriend die nog niet op het stop-punt gekomen is.Valt niet mee.Maar ik moet zoals Satja zei voor mezelf kiezen.Lola

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lola, waarom ga je niet naar je huisarts om refusal te halen. Zeker bij borderliners een beproefd middel volgens mij, want je hoeft dan niet meer de strijd met jezelf te voeren over wel of niet. Je hoeft dan alleen nog maar om te gaan met niet.. wel zo overzichtelijk toch? We zijn vaak geneigd om soms een te moeilijke weg te kiezen als het ook makkelijk(er) kan.

Ik beloof bij deze plechtig dat ik vanavond niet ga drinken.. het is donderdag, en weer een heftige week, en voor mij helpt het om het hier te beloven want dan wil ik niet afgaan en doe ik het ook niet.

Nu snel douchen en met een rood hoofd naar mijn werk, maar ik heb mooi wel al een half uur hardgelopen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Allereerst alle nieuwkomers op dit geweldige forum van harte welkom!

Heb lang niets van me laten horen want het gaat eigenlijk niet zo als ik zou willen dat het gaat.
I.p.v. pillen ben ik overgestapt naar drank en dat begint zodra mijn vriend weg is en ik ga dan om half negen al naar de winkel en koop eerst 2 kleine flesjes rode wijn en als die op zijn ben ik verloren en ga weer naar dezelfde winkel en koop pina! Ik heb uiteindelijk vanmorgen gebeld met de dokter en met veel hakken gevraagd om refusaL.

Het is een bekende fenomeen dat als je verslaafd bent geweest aan drugs/medicatie je door kan slaan naar de drank en dit is nu met mij aan de gang. Moet je nagaan heb nu al een weer toegegeven aan mijn drang en voel me alleen maar onrustig en ben blij dat ik de dokter heb gebeld! Is echt wel nodig want ik merk gewoon dat ik zonder roesmiddel heel onzeker en angstig ben voor alles, terwijl ik weet dat ik het kan ben tenslotte een dikke 10 jaar helemaal nuchter geweest.
Heb wel van mijn psych de diagnose borderliner gekregen mar dat is geen excuus toch?
Ben gewoon grenzeloos!!!!

Kan vanmiddag de refusal halen maar kan ik het dan ook slikken vandaag? of moet ik hier morgen mee beginnen

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Pfff.Stress.Bel ging,telefoon ging en ik wilde Erica tip geven!Alles tegelijk.Dus trekmoment.Ha Tapas-wel goed advies maar mijn specialist wil het eerst aankijken met mij of ik wel refusal mag!In verband met dat jarenlange doordrinken en slechte bloeduitslag-lever.Maar ik blijf erom drammen hoor.
Bovendien heb ik ivm mijn borderline-problemen al veel medicatie.Tactus is wel voor refusal maar mijn arts tot nu toe niet.Lieve gr.Lola

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Sorry Erica,dat ik als nieuwkomer al tips wil geven.Het was gewoon iets dat ik weet.Ik ben nu een portie aan hetjanken.En veeeeeeeeel water drinken.Ik kom nog wel weer terug op de dagdraad maar het gaat even niet.Externe en interne stressfactoren.En ik voel me zo alleen.Softy meid ben ik hoor.Laters gr.Lola

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lola,
Ik ben allang blij dat ik die tips krijg van jou, dit doet mij veel goed.
We lijken op elkaar wat betreft dat grenzeloze, ik voel me ook snel alleen en ga dan dingen doen die ik beter niet kan doen. Maar ik heb de stap gezet net als jij en samen kunnen we het wel met alle anderen van het forum toch?
Doorzettingsvermogen moet ik krijgen en zal ik krijgen want ik ben er zat van al dat gedoe!

Dikke knuffel

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha Erica,heb net mijn haren gekleurd.Maar door het trillen heb ik ook mijn gezicht en oren etc.gekleurd.Het ziet er nie uit meid.Verders nog steeds geen alcohol gehhaald/gedronken vandaag.Yep!!!Het deed me goed(!!!)dat jij wat aan mijn tip had!Ik ben erg gespannen maar ik ga net als jij ERVOOR!Daarom zit ik op dit forum.Knuffel terug.Lieve gr.lola

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ik kleur mijn haar ook geregeld en heb dan idd ook mijn voorhoofd en oren meegekleur wat ik er moeilijk afkrijg.
Goh ben blij dat het goed met je gaat!

Weet je mijn motto is: Eerst denken dan doen!!!! Dus niet gelijk doen maar denk er goed overna! Heb ik vandaag dan even niet gedaan maar heb gelukkig wel aan de bel getrokken wat betreft refusal besteld.

:beer:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hermiena, joehoe

daar ben ik hoor, maar ik heb het eeeeecht heeeeel druk!!!! niet normaal meer!

nou ja, ik heb het zo druk als iedere alleenstaande moeder het altijd heeft waarschijnlijk. Volgende week ben ik weer van de partij en voor de fietsers: zaterdag!

groetjes

Pietje

(uiteraard zonder borrel he)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi allen,

voelde me genoodzaakt te melden: bijna onder water.

Ja PP

een alleenstaande moeder heeft het altijd druk maar een zieke migraine depri alleenstaaande moeder is nog rotter.

Daarom MOET en ZAL mijn kop weer boven water

Verder ben ik nog steeds droog 200 daagjes maar maar toch en al weer twee weken zonder Refusal (hoewel ik het zo weer neem als ik het nodig vind)...

goed nog even liggen voor de koters komen (gelukkig 1 x zelf en 1 x gebracht)....

we hebben ook nog avond-4-daagse.....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Erica,

Nee, het is geen excuus als je borderliner bent maar het maakt het wel 3 maal zo moeilijk.
Ik vergelijk ons altijd met een snelkookpan, daar zit een ventiel op dat als er teveel stoom(spanning) op komt de stoom er uit kan. Bij borderliners werkt dat ventiel niet goed.
Drank, pillen, drugs etc helpen om met die spanning om te gaan. Eenmaal gevonden, heel erg moeilijk
om er mee te stoppen.
Het is dus zaak om iets anders te vinden waar je letterlijk en figuurlijk stoom mee af kan blazen.
Je moet iets vinden wat je kan gaan doen als je pannetje gaat koken.


En nee, ik zeg niet dat borderliners het zwaarder hebben dan de rest en wat voor borderliners geld, geld natuurlijk ook voor ons allemaal. Maar borderliners zijn sterk geneigd naar zelfdestructie en uiterste.

Liefs,
Anjo

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...