Spring naar bijdragen

woensdag 14 juni 2006


Houtje

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 74
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

goh maar Houtje, ik had het Gods gebeuren er nooit uitgehaald! Ik plakte plaatjes. Maar mooi hoe je dat nou weer zegt. Jij weet ook overal een diepere zin aan te geven.

Trouwens, nog even over Gods gebeuren enzo. De frase, God schiep de mens naar zijn evenbeeld. Wat dacht je van; De mens schiep God naar zijn evenbeeld. Was even discussie met m'n pa over een leuk boekje.

Past ook best in het Piggelmee verhaal. Hij zet de wereld wel naar z'n hand, totdat er teveel gevraagd word. Ja, hij geeft vrouwtje Piggelmee de schuld maar ergens wil hij het ook wel. Hoor ik Adam?? Hoor ik Eva??

Emma

Link naar opmerking
Deel via andere websites

He Emma

Ik was een beetje kort van stuk, vanmiddag maar ja het moest even, iedereen doet zo zijn best hier
Het was zelf verdediging, het is niet de eerste keer dat een nieuwe jongen op het forum begint met vertellen dat ie succes vol is namelijk.
Vandaar, dus er zal wellicht een positieve man achter zitten, dan gaan we dat wel horen oke.

groetjes Helder

Link naar opmerking
Deel via andere websites

nou Verientje... nee, niet helemaal, of toch wel. Maar maak ervan wat je wilt. Ja, misschien zijn die wensen wel je diamanten, maar kan je er wel mee omgaan? Wil je ze echt hebben? Hebben, bezitten. En dan, wat doe je ermee? Dragen, tonen showen, ik heb diamanten. En dan?

Leuk om over na te denken.
alhoewel ik diamanten wel heeeeel mooi vind.
Emma

PS, tja Houtje is mij altijd voor. maar ja, zo is ze nou eenmaal en dat waardeer ik wel.
dag snoes.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nostalgie!

Wij hadden vroeger een boekje van die Piggelmee met..... een heuse single waar het verhaal op verteld werd. Dat was echt supermodern. Ik hoor die stem nog meteen alhoewel ik me het verhaal helemaal niet meer kan herinneren. Het was meer het wonder van dat er een vreemde stem uit zo'n draaiend schijfje kwam...
Wat grappig, die associatie met Adam en Eva, dat klopt wel denk ik Emma!

Helder, ik vind het niet gek hoor, een geirriteerde reactie op zo'n entree. We zullen zien hoe het zich verder ontwikkelt!

Nu echt welterusten!

Satja

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mee eens Satje, weer twee punten voor je spaarkaart voor het Fleur de IIe --- benoemingsritueel.

*schiet me te binnen

Kent iemand nog die Disney boeken mét cassettebandjes of waren het elpees met "dan laat Rinkelbel haar belletjes rinkelen"en dan mocht je de bladzijde omslaan?

Ik ga in mijn Box Springen want Biggles wacht op mij.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ga slapen Satje, maar nog even. Had jij een plaatjesingle van Piggelmee??? Jee, wat gaaf. Ik de boeken, geplakt met de punten van ik weet niet meer of het DE was of wat anders. Maar koffie was het wel volgens mij.

Helder we vechten nog steeds hoor! Toch??? Grrr. ben je weer aan het "wandelen" met Houtje. Ellendeling!

Emma

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nee emma,

ik bedoel het echt hoor, je had het over diamanten in de keulse pot, nou eindigen die visser en zijn vrouw op het einde allebei weer in de keulse pot, zijn zij misschien de diamanten, niet allen zij, ieder mens is toch een diamant, niet dat ik iets om diamanten geef, ben net zo blij met een ringetje van 1 euro wat ik van iemand krijg die ik lief vind, als met zo'n geslepen bling-bling steentje.

Gaan jullie vechten om Helder? Wat wil je in zo'n kippenhok met één haantje erin! Nou, als ik zelf al niet een haantje had zou ik ook om Helder vechten hoor, en ik heb hem niet eens in het echt gezien!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ach Verientje, veel geschreeuw en weinig wol en Helder zit achter zijn pc te genieten dus.... daar doen we deze show voor.

En ja, ieder mens is een diamant maar als ik nu niet plat ga ben ik morgen weer steenkool (zoals het allemaal ooit begon).....

Er staat een mooie fijne gevoelige dagdraad voor jullie klaar !!!!!!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Van Nelle, Houtje weet het, Enceclopedia mevrouw Houten. Goed hoor. Meen ik echt, en Flipje van Tiel... waarvan waren die ook al weer? En het blaadje omslaan ken ik ook. Tinkelbel. Ik vind trouwens wel dat Tinkelbel te weinig vertegenwoordigd is in Disney, vinden jullie ook niet?? Ik heb 1 beker met "haar daar" erop. TOW he, The other woman, houd Disney niet van.

Verientje, mooi hoe jij het interpreteert. Ja, waarschijnlijk zijn wel elkaars diamanten in dit leven en schitteren we in elkaar aanwezigheid.

En ja, Houtje en ik vechten om Helder. Knokpartijen. En Helder lacht. Mannen! Maar het is wel een zoetje.

Emma

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...