Spring naar bijdragen

woensdag 14 juni 2006


Houtje

Aanbevolen berichten

Kan ik helemaal snappen. Het voelt ook heel raar, ik denk dat het dan toch maar boeken worden
maar heeft Francesca dat al niet? Waarom staan er geen boerinnetjes met blonde vlechtjes en klompen bij? Wel met zwarte kousen , dat spreekt voor zich en een I Pod met psalmen.

Mijn zoon is wel mooi geslaagd vandaag! Mag ik applaas?

anjo

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 74
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

applauauauauauauauauauasss.. gefeliciteerd Anjo, wat heerlijk.. ik zenuw alweer bijna mee, mijn neef heeft ook examen gedaan maar hoort het geloof ik later.. havo..

en Nee, ik kijk geen voetbal, maar hing wel voor de TV, ben gewoon zo moe.. stom he, 4 uur gewerkt.. bekaf... ik duik zo lekker mijn bed in met een boek en de electrische deken aan, want brrr ik heb het koud! morgen weer werken en dan 3 dagen vrij en hopelijk weer wat warmer weer (het is ook nooit goed he hihi)

ajuus en trusten!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Forummers!!!
Na lange tijd weer ns n berichtje van mij.
Ik lees het forum nog steeds dagelijks, maar heb meestal of te weinig inspiratie om te reageren, of heb het idee dat alles al door anderen is gezegd en ik er niks aan toe te voegen heb, of ik ben gewoon te moe van mn werk.
En om nou steeds weer te herhalen dat het nog steeds goed met mij gaat dat wordt wel wat eentonig. Het laatste is echter wel het geval. Heb nu inmiddels 5 weken niet gedronken.
Ben er nog bijna iedere dag verbaasd over dat ik dit kan.
Kreeg vroeger al angstaanvallen wanneer ik in een situatie zou kunnen komen waar ik geen beschikking had over drank. Die situaties vermeed ik dan ook doorgaans. En dit alles dankzij dit Forum!!! Wacht overigens wel al 5 weken op bericht van Tactus.
Ik zat net weer te lezen en verbaasde mij over het "hoofd" van Anjo.
In mijn verbeelding zien jullie er "in het echt" ook precies zo uit als op jullie afbeelding!!!
Dat is natuulijk niet zo, maar ik denk dan toch dat iedereen bij benadering een afbeelding kiest die het meest bij hem/haar past.
Ik ga over 4 dagen op vakantie naar griekenland!! In het begin zag ik erg op tegen het niet
MOGEN drinken. Ik denk nu dat ik kan zeggen niet WILLEN drinken en als ik dat een keertje wel wil dan doe ik dat. Heb al een biertje op het oog als we zijn aangekomen, maar wil het daarna gewoon weer droog houden.
Ik hoop dat het lukt, en als ik daar een internetcafe zie houd ik jullie op de hoogte!!!
Groetjes en tot gauw!!!!
Kaab.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Leuk Kaab, zo'n berichtje. Dus blijkbaar ben je alcohol de baas, hoop dat dat zo blijft voor je. Ga er gewoon vanuit. Zou leuk zijn om je op je vakantie stek ook nog even te horen.

Wie zei dat nou; ik heb het koud???! Kom langs, alsjeblieft. Mag ik dan wat van je kou? Hier is het nog warm, ondanks alle ramen open tegen elkaar. Maar eerlijk, het koelt wel af.

Een waarom heeft Anjo Satja's hoofd? Ik raak in verwarring. Volgens mij ben ik de enige die dat schattige meisje met staart heeft genomen. Nou heb ik bij tijd en wijle wel een staart maar schattig ben ik allang niet meer.

En Houtje, ik heb het genoegen je gezien te hebben: meid, schei toch uit met teveel en vreselijk en wat dan ook. Je bent prachtig! En echt snoes, je zit dan met die 5 kilo, maar op jou lengte maakt dat zo weinig verschil! Echt, geloof tante ems nou maar.

Tot horens,
Emma

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou ik weet het niet van PP, maar volgens mij loopt Houtje zelfs op de camping nog met 5 kilo parels rond, en ze heeft zelfs lippenstift van Dior! Helemaal zelf verdiend door uit te sparen op flesjes ww, dat is pas écht verdiend, toch....!

Nee Romanski, vergis je niet.....!

Verientje

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi hoi

Houtje is lekker onderwol dat zal goed doen Emma! als ze strakjes leest, en je hebt helemaal gelijk ik heb Houtje ook in het echie gezien, ze bestaat, het is waar, en ze kan grappen nog sneller dan haar schrijven is.
Sypathiek, eerlijk, met aandacht en voor iedereen gevoelig enz enz . maar teveel? nog geen 100 gram.

Verder lekker gezellig vanavond met katrien, en Anjo doet een verkleed partijtje

ha Ik blijf nog een uurtje op

Helder

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tapas, heb je last van een zonnesteek of zo? Volgens mij ben je aan het malen... een electrische deken!

Nu je het zegt Emma, wat is toch het verhaal achter die keulse pot? Dat was ook van voor mijn tijd en het is er nooit van gekomen om er naar te vragen.

Ik ga ook m'n bed in, zonder welke deken dan ook, sterker nog: zonder wàt dan ook. Maar dan weten jullie wel weer genoeg voorlopig.

Welterusten medestrijders,

Satja

Link naar opmerking
Deel via andere websites

dat is gewoon het extra van Houten, die parels. Begrijpt ze nou maar es dat ze die af moet doen als ze op de weegschaal gaat staan. En daarbij; wat is een getal?? Ik vertrouw m'n weegschaal niet meer, enkel m'n kleertjes van dit of vorig jaar, of ze wel of niet goed zitten en vooral hoe het voelt in m'n lichaam. (voelt toch wel 15 kilo meer dan 2 jaar geleden). Alhoewel, niet helemaal terecht, ik voel me niet zo rot als "vroeger" met dit gewicht en ik heb een kledingmaat minder dan toen. Maar ik wil terug naar toen! naar 38-40, C&A 42 okee acceptee.

groetjes Emma

Link naar opmerking
Deel via andere websites

En ja emma en houtje,

willen jullie nu eindelijk eens uit de doeken doen waar die keulse pot voor staat, lees het telkens, heb vraagtekentjes op mijn voorhoofd staan, droom van keulse potten, maar weet niet eens wat jullie ermee bedoelen, en hoe zit het met die diamanten die daarin zouden zitten, nu willen we écht het naadje van de kous weten hoor.....!

Verientje

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kom ik nog even on line maar goed ook je draait je om en ALLES van je wordt besproken, van je parels tot je gewicht, lengte uiterlijk en je campingsmoking.

Okee gassies (zou Dochter zeggen) ik lag in een deuk.

En ja, ik ben gruw-we-lijk gehecht aan mijn parels (ach ja, residu van mijn rijke tijd zal ik maar zeggen maar ik vind ze zelf zo mooi dus ik heb ze altijd aan en ja, een afgeknipte spijkerbroek met een shirtje van de Scapina krijgt zo nog wat "standing". And ladies and gents, class never denies itselfs (zo Bino's Engelse maat zeggen).

Mooi wel dat ik die 5 kilo eraf ga knokken vrijdag begin ik met acupunctuur en een dieet. Moet lukken zegt die man, die is arts en uitermate schattig. Goh, hadden ze die maar bij de UWV aangenomen.

Ems, thanx for the compliments en Helder ook. Al actie ondernomen Helder op je lijstjes-terrein?

Ik ga sleepie doen. Kunnen jullie rustig zonder me verder roddelen.

Ik zat géén voetbal te kijken, hoeft ook niet, ik woon in een soort achterbuurt en zelfs met de deuren dicht ken je het verslag en het commentaar van de buren links rechts voor en achter letterlijk volgen. Als ik naar huis ga zeg ik altijd: kom op spruitjes, we gaan weer naar de Bronx.

Verientje:

Piggelmee de visser en zijn vrouw Tureluur wonen in een omgekeerde "keulse pot" aan de zee. Op een dag vangt Piggelmee een goudvis. Deze vraagt Piggelmee om hem weer vrij te laten in ruil voor een wens. Piggelmee laat de vis vrij, maar doet geen wens. Zijn vrouw vindt dat hij best een huis had kunnen wensen, en stuurt hem terug. Hij gaat naar de zee en roept de vis. Als deze komt zegt hij dat zijn vrouw toch een wens wil, en een huisje wenst. De wens wordt vervuld en de visser komt terug in het huis.
Maar de vrouw is niet tevreden, en vindt dat deze vis, als hij een huis had kunnen geven, ook best voor geld kan zorgen, want anders heeft ze er niets aan. De visser vraagt het de vis, en de wens wordt vervuld. De vrouw wil nu echter koningin worden en de hele dag bediend worden. Ook deze wens vervult de vis. Dit gaat zo door: de vrouw wil keizerin worden, en vervolgens pausin. Ten slotte wil ze de macht van God bezitten. De visser gaat naar zee en merkt dat het weer verslechterd is: een zware storm teistert de kust. Hij roept de vis en vertelt wat zijn vrouw wil. Direct begint het te donderen, en een stem klinkt uit de lucht:
Wilt Gij de macht van God? Kruip terug in uw keulse pot!
Alle wensen zijn teruggenomen, de visser en vrouw moeten weer in hun keulse pot wonen, en zijn weer even arm als voorheen.
De boodschap achter dit sprookje is een zeer eenvoudige: hoogmoed komt voor de val.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ach Satja, zelfs in 8 maanden kan je geschiedenis opbouwen. Maar Piggelmee schreef ook mee, en we kennen allemaal het verhaal van
"in het huisje bij de duinen, niet zo heel ver van de zee, woonde eens een dwergenpaartje en dat heette Piggelmee.
Tegen wind en tegen regen (noodruft had hun dat geleerd) hadden zij die Keulse pot met d'bovenkant naar de grond gekeerd).

Piggel, we korten alles af, is nog steeds forum lid, schrijft niet meer zo fanatiek maar heeft nog wel contact met die en gene dus we weten hoe het haar vergaat.
Grappige is ook; zij kent het "piggelmee verhaal" eigenlijk niet zo. Dat zit weer bij de oudere onder ons, moi, Houtje, Tante Til, PP. je hoort niet met "ik" te beginnen mits het iets is wat we liever niet willen weten).

maar goed, in Keulse potten kunne diamanten liggen, waarom niet??
Emma

PS Helder, gaat het weer? ik ken je als een heel lieve knul. Wat was dat vanmiddag? Irri?? (geirriteerd)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Emma we zijn tegelijk aan het tiepelen.

Affijn ik ben dol op afko's dus Mathilde werd Tante Til en de Keulsche Pot (dat kwam omdat Piggelmee zo heet of te wel Pickel-May en toen vernoemde ik haar Pot in een Keulsche I-Pod en dat snaptje de helft weer niet. Toen gingen we Pod-casten (met Robje) en haakte de rest af....behalve Til of Fleur die kenden dat.

Tja als je er les in geeft moet je altijd méér weten dan de leerlingen, toch?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Sorry Emma maar je moet denken wat ik ooit tegen Erica zei:

"Het ligt niet aan jou dat die kleren niet passen maar aan die kleren, die zijn verkeerd gemaakt" Maar ja toen had ik makkelijk lullen nou barst ik overal uit geen gezicht. Parels die springen en om mijn stierennek, zoiets?

Ach schat, laat me maar acupuncturen, beter dan SM toch?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo Verien, gaan we ook al bitserig doen, lekker stel zijn jullie toch hè. Nou ik heb toevallig nog een hartstikke leuk boek liggen "Biggles vliegt ze eruit" en dat is heerlijk om te lezen over onze stoere Kapitein Bigglesworth geen hond kent dat meer dus toedeledokie, ik ga de machinerieën aanzetten (afwasrobot, wasrobot, droogrobot, géén elektrische deken, spaar me) en plat. Doei luitjes !!!!!!!!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...