Spring naar bijdragen

De bezemwagen


Houtje

Aanbevolen berichten

Marieke, wat vervelend voor je, die pijn.
Ik hoop dat het snel over gaat! Weet ook niet zo goed wat je eraan moet doen. Heb je je huisarts geraadpleegd? Als het langer dan een paar dagen aanhoudt is dat misschien wel een plan?

Heel veel sterkte,
Twan

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb in het begin krom gelegen van de pijn, rugpijn, nekpijn, echt heel erg, maag van slag, hoofdpijn.. achteraf begrijpelijk, ik spaarde mijn stress altijd op tot donderdagavond en dan zoop ik alle stress weg... toen ik dat niet meer deed raakte mijn lijf helemaal de weg kwijt en wist niet meer wat ie met de stressklachten moest.. misschien speelt zoiets bij jou ook??? dat je die ontlading eens in de zoveel tijd nodig had om de stress af te voeren? het gaat over maar duurt wel een tijdje. Inderdaad niet onverstandig om eens met je huisarts te overleggen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ehm, sorry, ik ben voor de bijl gegaan, maar probeer met man en macht om het bij met mate te houden, de magische donderdagavond.. ik weet het niet hoor.... de traditie is soms sterker dan de wil..? 5 minuten voor sluitingstijd de supermarkt ingedoken, verkeerde merk witte port gekozen, het is niet te zuipen maar toch...

dus zo bijtijds gaan slapen en de schade voor morgen proberen te beperken. veel water erbij.. sorry

misschien dat ik gewoon een ritme heb van 2 a 3x per maand toch de fout in gaan, de andere dagen gaan me zonder moeite af dus het eindsaldo is acceptabel... raar... die menselijke geest en hoe dat werkt...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hé Tapas,

Misschien heeft Katrien gelijk en horen die 2 of 3 keer per maand gewoon bij je? Ik zou geld geven voor 2 à 3 keer per maand een uitspatting. Maar het hangt er natuurlijk vanaf wat je doelstelling is, dus ga ik je zeker niet aanmoedigen om nu en dan uit de bol te gaan... Ik vind het gewoon zo al een hele prestatie van je!

Wat ik hier wel herken: mijn lijf staat zo gespannen als een veertje als ik droog probeer te blijven. Mijn maag is één grote knoop van de zenuwen. Misschien dat fysieke inspanning daartegen kan helpen, maar voorlopig ben ik aan mijn pc gekluisterd omdat mijn opdracht af moet.

Ik herinner me stukjes van jou waarin je schreef dat er geen houden aan was als je ongesteld moest worden. Ik ben gisteren ook ongesteld geworden. Misschien dat ik daardoor zo depri was. Ben altijd nogal huilerig dan. Raar wat hormonen met een mens kunnen doen...

Francesca

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi allemaal,

volgens mij ben ik zelfs van de bezemwagen afgevallen.;-). Met lichtelijke zelfspot hoor.

Maar goed, eigenlijk wil ik jullie ook gedag gaan zeggen. Hoe meer ik lees over alcohol hoe meer het een "probleem" voor me is. Ik blijf onverbetelijk in de zin dat ik toch gewoon doordrink en hoe meer ik lees hoe erger het word.

Maar het was zo'n gezellig deel van m'n dag dit forum, zou alleen willen dat het een ander thema had. Dus nu ga ik afkicken van de dagelijkse gewoonte van lezen en schrijven hier op het forum.

Ik wil iedereen bedanken voor de openheid en mooie verhalen. Ik wens ook iedereen heel veel succes in jullie leven.

Met een warme omhelzing,
Emma

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve Emma,

Ik vind het heel jammer als je nu afhaakt. Natuurlijk respecteer ik iedere beslissing die je neemt, maar weet je het zeker? Iedereen heeft zijn terugvallen en tegenslagen, is het niet met alcohol dan wel met iets anders, en we zijn er om elkaar te steunen... Hoe kunnen we je bij de groep houden? Omkopen?
Misschien wil je een paar dagen vrijaf, om bij het volgende dorp weer met ons mee te fietsen?

Zullen we maandag afspreken in Kudelstaart?
Wij komen langsgefietst, en jij hoeft alleen maar aan te sluiten.
Ketting in het vet, glimmende fietsbel, nieuw oranje vlaggetje, bandjes opgepompt, kniebeschermers mee, nieuwe remblokjes? Laat die achteruitkijkspiegel maar thuis.

Nou ja, zie maar... Wij komen daar toch langs, dus je kunt gewoon aansluiten als je wilt.
Hopelijk tot dan!

Liefs,
Twan

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat zou ik dat jammer vinden Emma. Zullen we anders een Emmadraadje openen waarin we het niet over alchohol hebben maar over andere dingen? Je hoort gewoon zo bij de club hier, en of je nou drinkt of niet dat maakt mij niet uit. Maar het is je eigen beslissing en jij weet wat goed voor je is... kus dus! :sun:

Zo, ik zit hier in mijn sportkleren na te zweten, hardlopen, beste remedie tegen een kater, al valt die gelukkig nog wel mee vandaag.. heb net ruim 3 kwartier hardgelopen met de hond en we zitten beiden nu uit te puffen. Ik heb ook veel zitten nadenken over drinken en niet drinken. stoppen of minderen. Toen ik hier op het forum kwam dronk ik iedere donderdagavond heel veel, en dan meestal vrijdag en zaterdag nog wel eens een beetje en verder bij elke gelegenheid waar drank was. ruim een jaar daarvoor was ik al begonnen met te stoppen met dagelijks drinken. Ben ik nu weer op hetzelfde punt aanbeland als ik toen ik met de tactus therapie begon? nee zeker niet. Op sociale gelegenheden drink ik niet of minimaal en minimaal is dan echt maar 1 of 2 glazen en niet om dronken te worden. Op mijn kriebeldonderdagen probeer ik niet te drinken of drink veel bewuster als ik drink (voor zover dat kan dan) en maak ook bewuster de keuze en probeer niet helemaal mateloos te zijn. vrijdags moet ik van mezelf hardlopen, kater of niet, dus daar houd ik toch rekening mee.. en zowiezo drink ik de andere dagen dus echt niet meer. Gisteren was een enorme zondig dag.. op mijn werk stonden 5 taarten, van klanten.. dus 2 stukken taart op, en dan ook nog patat en gedronken. Vandaag alles weer oppakken, het normaal eten, gezond eten, bewegen en zorgen dat ik niet in de lamlendigheid beland maar ook dat gaat lukken. MIjn alcoholinname is iig flink gedaald als ik nu de maandaantallen zie en vergelijk met toen ik begon.

dus idd Katrien, een sorry hoeft niet..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Emma,
Ik zal je lieve aanwezigheid missen.
Als dit jouw beslissing is wens ik je al het goede toe.

Tapas, ik vind dat je het hartstikke goed doet, je bent zo bewust bezig met alles.
Gelukkig is niemand perfect. Laten we dat alsjeblieft niet willen zijn.

Koekie (waarom ben je eigenlijk bang dat iemand je naam tegenkomt en je herkent, die opmerking snapte ik niet helemaal): je gaat de 8 maanden fris en fruitig halen, wedden!

groetjes,
Kate

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...