Spring naar bijdragen

zaterdag 8 juli 2006


Houtje

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 59
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Jee,

Ligt het aan mij of mis ik hier wat? PP, ik dacht helemaal niet aan jou toen ik Wil en Tosca antwoord gaf
dus ga ik ook geen excuses geven want dat zou onterecht zijn. Ik probeerde Wil en Tosca juist een hart onder de riem te steken. Ik snapte hen wel. En nee CG het had niet veel met alcohol te maken maar niet uit vrije keuze alleen zijn is moeilijk en wel een reden om naar de fles te grijpen.( ik ga even de discussie uit de weg of dat een geldige reden is dat is weer een ander onderwerp)
Je gaat toch naar China? Hebben ze daar niet ontzettend veel thee? Ik lees hier dat een heleboel mensen malt drinken, ik weet dat de verslavingszorg dat een vervanger vind maar lijkt me een prima alternatief voor een vakantie.Ik weet niet wat voor vakantie het word maar als je een rondreis maakt lijkt het mij juist beter als je zo min mogelijk alcohol drinkt, zo zonde als je de helft van de tijd een kater hebt.
Ik draag dat ten aller tijden een fles water mee, heb je wat te lurken en dat helpt mij wel. Ik leg het dan snachts in de vriezer blijft het lekker lang koel. Het spijt me, ik kan niet veel meer tips geven.
Ik ben er eigenlijk al aan gewend om niet te drinken als ik op pad ben. Misschien verblijf je wel in zo'n luxe hotel en hebben ze allerlei sapjes. Lychees ijskoud ook heerlijk. Je gaat al snel,he?
Ben je al bij je HA geweest?

Houtje,
23 juli op het Javaeiland, geloof ik.

liefs,
anjo

Link naar opmerking
Deel via andere websites

He, dat is nou jammer, nou is Katrien niet meer ingelogd en komt er dus geen uitleg over dat oor en dat oog. Emma, maak je niet druk he, Zoals ik het lees is hier niets als kritiek op jou bedoeld, maar ik begrijp uit je reactie dat je het wel een beetje zo voelt.. niet doen he meis! dat hoeft echt niet!
Hoop dat je koffers gepakt zijn, draagbaar blijven en dat je een hele fijne vakantie gaat hebben, even weg van alles! Zal ik anders maar mee gaan voor morele steun? ;)

Tosca, misschien moeten we eens een themadraadje maken over alleen zijn.. het sijpelt nu wel af en toe tussen alle draadjes door, maar kan een handicap zijn bij het stoppen.. bij mij ook hoor.... drinken uit eenzaamheid, of omdat er geen sociale controle is, of niemand die die rare gedachten even uit je hoofd kan praten...

en nu ga ik ook slapen! en Anjo ik ga toch maar zonder papierwerk slapen denk ik.. beviel dat trouwens?

Iedereen een hopelijk rustige nacht toegewenst!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Getsie,

Daar woont mijn Ex met Geliefde en Baby.
Voordeel: die komen niet (hahahaha).

Moet ff oppas regelen. Lukt wel denk ik. Spruitjes 21/7 terug, ijs en weder dienende en Vader's humeur.

* p.s. leuk met Van Dik Hout en Acda en de Munnik (ceedeetje van jou, ceedeetje van mij)..... MAARRE...heb je de prijzen gezien?

In september weer drie keer in Tivoli, altijd erg intiem, geluid minder, maar supergezellig. En 20 euri of zo.

Nou ik ga dromen van ......... tja, o ja over de inrichting van mijn nieuwe kamer op het Binnenhof.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Leuk!!!!

Ik zat nog een beetje aan je ventje te denken, zonde voor het kereltje zijn hele vakantie naar de ballen.
En ja ik deed precies hetzelfde met de kids, van de week ga we weer ouderwets picknikken met zijn drieeen, dochter 1 en kleindochter 1, had ik vandaag al gezegd dat het een poepie van een kind is, net haar moeder ook van die lekkere felle oogjes.
Ik kreeg trouwens vandaag mijn rooster, 2 morgens om 8 uur!!! Dus ik ga er nu maar weer tegen aan,
al zal het slapen nu even niet lukken feest in de wereldstad de bierspetters zitten tegen mijn ruit.
Ieder een slaap lekker!

Anjo

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Anjo,

Dank eerstens voor je begrip en postitieve reactie op mijn verhaal. Mag óók wel eens gezegd worden. Vandaag ga ik met de Bandenplakkertjes en de BPM picknicken bij Wijk bij Duurstede aan de Lek. Sooooo simple, so very nice.
Broodjes mee, fruitsalade, wat chips etc. Bakpak mee, krant mee, ze kunnen daar zo de Lek in die is erg schoon. Het is het mooiste plekje waar ik ooit geweest ben, je neemt je plaid mee, gaat naar de golfjes liggen kijken en of je wil of niet je relaxt.

Spruiten (ik neem er altijd 4 mee voor het amusement morgen mijn kids een vriendje en een vriendinnetje mee) springen in en uit het water, dat is erg schoon daar, er groeien mosselen, zwemmen voorntjes, gewoon helemaal MIETERS.

Schat, Tivoli is in Utrecht. Nogmaals: sfeer kan erg gezellig zijn (heb er eens jajajajajajajaja met Huub staan kletsen) maar helaas laat de geluidskwaliteit te wensen over. Ik heb er geen last van, mijn ogen zien alles.

Kijk even op www.dedijk.nl en word lid van de fanclub, altijd leuk enne..... GRATIS.

Ik ga een draadje maken met GRATIS VERMAAK. Hoe vind je die?

En natuurlijk bedoelde ik het niet tegen iemand persoonlijk maar kom niet aan PP, is een gevoelig plekje bij mij. Dan ga ik krijsen. AFBLIJVEN !!!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen allemaal,
Het is niet mijn bedoeling geweest om van de dagdraad "prikkeldraad" te maken.
PP, mijn opmerking richting jou was te kort door de bocht, het spijt me dan ook oprecht. Het is "lichter" bedoeld dan het er staat.
Iedereen bepaalt zelf wanneer, hoevaak, met wie en waarnaartoe hij/zij op vakantie gaat. Het was niet mijn bedoeling daar kritiek op te hebben.
Dit gebeuren is weer een mooi voorbeeld hoe een discussie uit de hand kan lopen terwijl dat in een "live" contact waarschijnlijk nooit gebeurd zou zijn.
Ik probeerde weer te geven wat mijn gevoelens op dit moment zijn over het Hot Item vakantie.
Anjo doet goede suggesties, dank je wel. Je moet om dat soort ideeen in werkelijkheid om te zetten een beetje goed in je vel zitten en dat doe ik op dit moment niet. Somberheid nodigt nu eenmaal niet uit tot het ondernemen van leuke activiteiten. De somberheid maakt bij mij en ik denk ook bij anderen deel uit van het AdeB worden traject. De relatie met alcohol is er naar mijn idee dus wel degelijk.
Ik was te snel met mijn reactie, daar heeft Katrina gelijk in. Maar gisteravond had ik gewoon een zeer geagiteerde stemming en daar kwam dit uit voort. Excuses voor allen die menen dat ik ze heb aangevallen, dat was niet de bedoeling. Misschien heeft het te maken met mijn besluit om m.i.v.morgen te stoppen met roken. Op naar het Nicotine de Baas Forum van Trimbos!! Ik kan jullie zeggen dat op dat forum de gesprekjes van een totaal andere orde zijn. Maar dat is wel logisch.
Fijne zondag
Tosca

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nee Tos,

Dat weten we toch allemaal wel.

Als nou nooit meer eens iemand hier uit de bocht mag vliegen, blijft er weinig menselijkheid over.

Wauw, ik sta van mezelf te koekeloeren :$

---------------------------------------------

* ik bedoelde dat ík uit de bocht vloog.

Ken je dat liedje van Bert en Ernie uit Sesamstraat dat "ruzie" heet, ze willen ruzie maken, maar weten niet waarover, en daar krijgen ze dan ruzie over. Ik wil het je wel sturen, ze hebben ook een andere, zeer favoriete act "hoe laat is het" de kids gillen naar boven: Maaaaaammmm, daar is-ie weer.

Kijken of ik het voor je kan vinden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tosca,

Het siert je dat je er op deze manier op terug komt.

Ik vind het eerlijk en knap van je en aan dít gedrag moeten we eigenlijk een voorbeeld nemen. We kunnen ook wel eens dingen schrijven die we later niet helemaal vinden kloppen. Erop terug komen is dan een heel sterke reactie.

Met recht: dank je wel

lief van je

Pietje

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...