Spring naar bijdragen

5 juli 2007


Sandra

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 119
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Fauve,
Welterusten en morgen een fijne dag.

Corinne,
Ik weet niet zo heel veel van de vaderlandse geschiedenis. Wist wel dat Dordt een stad was (dus met stadsrechten), maar zo belangrijk....!
Misschien breng ik er nog wel eens een bezoek, al woon ik er nu niet meer in de buurt.
Raar he, dat je vaak de dingen in je buurt niet hebt bezocht, terwijl je bijvoorbeeld in het buitenland al veel meer dingen gezien hebt!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Fauve,

Dan woon jij ongeveer 10 jaar langer in Dordt dan ik.
Ik vind het een leuke stad om te wonen, en de buurt waarin ik woon, is bewoond door allemaal prettige mensen.

Woon jij ook in het centrum, of in een van de buitenwijken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

trusten Fauve, nadeel van hond is wel dat als je dronken bent savonds je hem toch nog moet uitlaten, zwalkzwalk, ik heb geen tuin dus MOET de deur uit, alhoewel ik in ergere periodes ook wel gewoon de voordeur openzette, kwam ie na een uur ofzo weer terug.. oei foei erg! maar dat is lang niet meer gebeurd.. en nee, hond was niet hele dag zoek hoor, hihi, hij was van gistermiddag tot vanmiddag naar de oppas zodat even flink kon meehelpen op mijn werk, laat mijn hond nooit langer dan 6 uur alleen en dan alleen als het moet.

Leuk zijn ze he, die buitenlandse honden, ze zijn veel socialer en makkelijker dan nederlandse honden maar dat komt denk ik ook omdat ze op straat hebben leren overleven en wat hondser zijn.

Ik heb HBO-J gedaan in Amsterdam, afgerond in 1986, 6 jaar als groepsleidster gewerkt, ziek geworden. 10 jaar later toen ik hele dagen thuis zat ben ik psychologie gaan studeren, eerst via de open universiteit en daarna via de UvA, dat heb ik 3 jaar gedaan, maar hoe meer praktijk erbij kwam hoe moeilijker het werd, ik kon dat niet aan.. dus na dat 3e jaar waarin je normaal stage moet lopen ging ik in dagbehandeling, waar dus een stagiaire rondliep van de UvA, raar is dat. Gelukkig leerde ik meer van die therapie dan van die hele studie psychologie en vooral leerde ik dat ik niet in de hulpverlening moet werken, veel te gevoelig en te snel uit balans.. dus vandaar die switch

veel honden en kattenbaasjes hier! mijn portugese dametje is ook net een jaar oud, bruisend van energie, is het liefst buiten (zit dan wel heel vlakbij, bij de overburen in de tuin ofzo hihi) en speelt het liefst de hele dag met propjes of gaat bovenop de hond zitten die dat helemaal niks vind...

Verder wandelt ze ieder ochtend en avondrondje met Tapas en mij mee, staat ze echt voor de deur te wachten... erg leuk wel!

nou, ik zit op mijn praatstoel vanavond zeg poeh! maar de vermoeidheid slaat nu goed toe, ik ben mijn donderdagavond zonder problemen doorgekomen en ga zo slapen

trusten allemaal! en bedankt voor het luisteren en mij mijn risico-avond zo door helpen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tapas,
Welterusten.
Herinner me dat we in het eerste jaar een boek hadden, dat wees op de gevaren van het overspannen worden van groepsleiding in het welzijnswerk. Weet niet of dat de oorzaak was bij jou....wel toevallig.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Marieke,

Lekker idee: chips. Ga ik ook doen.
Die accordeonist en jij komen er vast wel uit. Ik zou zeggen ieder een beetje water bij de wijn doen of een poldercompromis sluiten. Het leven bestaat uit geven en nemen.

Welterusten alvast. Sloom maar lekker op.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...