Spring naar bijdragen

zaterdag 27 september


soda

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 124
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Gewoon geintje.
Kostte nog heel wat moeite hem hier te plaatsen :D

Oh! Heb de koffie net op en ga nu aan het water!

Stamppot zuurkool gegeten met spekjes en een appel erdoor...

Rapilos, ik heb er verschrikkelijk last van gehad. Nu eigenlijk niet meer. Ik mijd nog steeds wel vaak dingen waar ik anders veel dronk. Zoals vanavond, zou ik evt. met een vriendin naar een optreden. Het was heus wel leuk geworden.. maar ik zou er mss teveel mijn best voor moeten doen. Ik bedoel, het is niet helemáál mijn muziek.. Maar met een paar pilsjes of wijntjes op was het makkelijker geweest.. :wacko: En dat hoef ik niet meer. Zit ik liever thuis wat te frunniken, met een glaasje water erbij!
Het gaat goed bij jou! Gewoon doorgaan!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Marjooooooooooooooooootje !!!!!!!!!!!!

Wat issie moooooooiiiiiiiii!!!!

Als je het hebt getekend en gaat verkopen wil ik een exemplaar hebben !!! Zo mooi, een zoekplaatje, je hebt echt inspiratie gehad, met die boom en die vissen. Wat ben ik jaloers op jou dat je zó kan tekenen.

Hoe heb je hem getekend? Op papier?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Rapilos: behalve een lichamelijke verslaving is het voor een emotionele verslaving.
Vakanties kunnen heel vervelend zijn als je altijd hebt kunnen drinken en nu ineens niet.
Zo is een eerste verjaardag, een eerste kerstmis vaak helemaal niet zo makkelijk.
Het is een training, anders conditioneren. Anders denken. Het is fijn om de vakantie zonder drank door te brengen want je kan veel meer dingen meemaken b.v.
Maar ik herken het helemaal. Het kost tijd.
Je valkuilen zien te ontdekken en een plan hebben wat je in zo'n geval gaat doen.
Het is jammer dat je denkt dat het te moeilijk is.
We kunnen veranderen door de dingen anders te bekijken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gem, gefeliciteerd met je dochter. Ik kan mij nog heel duidelijk zo'n dubbel gevoel herinneren. Leuk dat ze 18 is maar waar is mijn kleine meid? Heb jij dat ook?

Safi, je gaat toch niet weg? Of ben ik nu de enige die dat denkt gelezen te hebben? Ik zal je missen maar als je verder bent op je weg dan wens ik je het allerbeste, meid. Het gaat je goed:heart:

Lieve Houtje, ik weet niet goed wat ik moet zeggen. Zonder enige cynisme laat ik dat aan Tapas over, die schrijft dingen op zoals ik ze denk te denken:huh: Jullie begrijpen mij wel.
Ouders en kinderen en andersom, daar zit zo veel liefde maar misschien daarom juist ook zoveel verdriet soms.
Een ding snap ik echt niet. Hierbij gelijk gezegd dat ik het niet rot meen maar ik zeg het toch. Ik snap niet dat jij jezelf zo afpeigerd. Je hele lichaam ligt in puin en nu ga je behangen bij Corinne? Ook niets tegenover Corinne bedoeldend. Ik vraag mij gewoon af waarom je dat doet. Geef dat lichaam toch gewoon eens even rust.

Ha die pippi,
Waarom meldde je nu dat je had gebelt? Vond het lief van je en apart omdat ik net aan je aan het denken was en het was gezellig maar was je nu echt bang dat mensen zouden denken dat je ongevoelig of zo was? Niet doen,meiske.

Dat label aan het vmbo hangt mij zooooooooo de keel uit. Soms denk ik echt dat onze regering ons hele onderwijssysteem in een heel snel tempo om zeep wil helpen. vmbo gt is gewoon wat havo vroeger was alleen is ons systeem nu zo om zeep geholpen dat het heel moeilijk is voor die kinderen om aansluiting te vinden als ze daarna door gaan op de HAVO. Kan wel zoals het vroeger ook kon maar nu wat moeizamer. Als een kind de capaciteiten heeft dan stroomt het echt wel door en heeft hij/ zij dat niet dan zal hij/zij het niet trekken op HAVO etc. Als wij haar/zijn tegen die tijd niet grondig om zeep geholpen hebben.
Het boeit mij echt niet welke opleiding mijn kinderen hebben gevolgd zolang zij maar gelukkig zijn in het beroep dat ze uitoefenen en dat het goede mensen zijn die lekker in hun vel zitten. Natuurlijk wil je het beste voor je kind maar is dat juist niet het beste? Als mijn zoon arts was maar een gigantische zak moet ik dan trots zijn omdat hij arts is of teleurgesteld omdat het een zak is?

Ik heb jaren geweigerd om in het onderwijs te gaan werken. Mijn middelbare schooljaren waren traumatisch.Ik ben GEEN beta mens twee keer in dezelfde klas blijven zitten op dingen als boekhouden, wiskunde en natuurkunde. Dus ik was dom, motivatie geheel eruit gestampt etc.
Toch ben ik op de universiteit beland omdat ik er last van had dat ik mij zo dom bleef voelen. Mijn docenten dachten dat ik dom was, in feite hadden zij gewoon wat gemotiveerder voor de klas moeten staan en mijn niet zo'n faalangst moeten bezorgen. Waarom een duidelijk alfa kind laten zitten op wiskunde? Wat is het nut daarvan? Dat gezegt mocht ik wel van mijn docente Nederlands boeken lezen die boven mijn gestelde niveau lagen. Goede docente dus, die mensen zag in plaats van een grijze kluwen leerlingen.

Toch ben ik in hart en nieren docent, ik wil goed les geven en ga daarvoor de extra mijl. Dat ik daardoor ook nog andere vakken erbij haal, geschiedenis, maatschappijleer en literatuur zelfs bij BBL leerlingen is gewoon omdat vakoverstijgend is en omdat ik de kids wat algemene ontwikkeling wil meegeven behalve alleen grammatica en leesvaardigheid.

Ik zou zo graag willen dat de regering mij gewoon mijn vak liet uitoefenen, dat leerlingen niet gepest worden met dingen waar ze later niets mee gaan doen of waar ze geen aanleg voor hebben. Dat doen ze in andere landen ook niet. Sommige zijn nog erger dan wij maar om Pink Floyd te citeren "we don't need no mindcontrol" Natuurlijk zo het fijn zijn als kinderen van alles leren, wiskunde, latijn etc. maar als er duidelijk voor een bepaalde richting geen aanleg is laat ze dan gewoon compenseren met waar ze wel aanleg voor hebben. Geen wonder dat zoveel kinderen tussen de tegels vallen. BAH!!!

Sorry wederom een spui bericht. Scrollen maar.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Marjo,

ik geloof dat ik een website heb gevonden www.kleefenco.nl waar je overal stickers van kunt maken. Super dat je hem ge-up-loaded hebt, dat ten eerste. Mag ik hem HEEL GROOT PRINTEN en inlijsten dat laat ik dan bij een prof doen en oppimpen een beetje, dat het een poster wordt. Ik vind het helemaal top. Is niet voor Ziza hoor, die wist het al, maar voor ONS, onnozele zielen.
Kind, ik ben jaloers op je talent. Hoe bedenk je het. :heart: het raakt me echt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Uhm.. Beetje last van schaamte :huh:
Wat leuk dat jullie het zo'n mooie tekening vinden. Bedankt!
Een beetje het beeld van wat er in mijn hoofd zat over dat Chinees gezegde.
Op de achterkant van bedrukt printerpapier, houtje. Met kleurpotloden uit de kinderbak (puinzooi)

Ik kan het alleen maar errug roerend eens zijn met wat Anjo net schreef over opleidingen en het goede gevoel wat je kinderen dient mee te geven... Práchtig Anjo en hartstikke waar! Jij mag voor ons op de barricaden! Ik sta achter je! (met een heel groot spandoek!)

Oeps weer een beeld... ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Marjo: ik zou ook best iets willen maken voor ons aan de muur. Hij zou een grijs wit iets moeten worden, Mijn favoriete onderwerp. Zee, lucht/wolken en strand. En dan een langwerpig doek ofzo.
Tjee, misschien ga ik ook eens wat proberen. Tegenwoordig kan je toch van die schildersdoeken kopen.

Ik ga zo naar bed. Zit weer goed in mijn vel en ben zooooooo blij dat ik niet hoef te drinken.
Morgen een groot feest, maar twijfel of ik mee zal gaan. De familie zou zeer teleurgesteld zijn en ik zou het dan alleen voor hen doen. Ik zie niet op tegen de drank, maar ik heb gewoon geen zin in al die mensen die van alles gaan vragen. Kan me verstoppen met taart en snacks :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

An, dank je wel maar tegelijktijd mijn excuses. Zo onderhand ben ik lichtelijk ontoerekeningsvatbaar geworden.;) Iets raakt me en boem, daar gaat die mond of in dit geval de vingers weer.

Jammer dat het vanmiddag weer mis ging met je man. Probeer wat tijd en rust voor jezelf te blijven vinden,he? Een schuilplekje.

Vandaag ging het hier even helemaal mis, viel weer een brief van de gemeente op de deurmat. Had ik hem maar niet opengemaakt. Nu willen ze dingen bewezen zien en weten die ik nog niet weet.
Ik word hier letterlijk zo moe van. Maar ik zal proberen mij morgen te ontspannen.

Vanmiddag bezoek gehad van een lieve vriend van X. Was emotioneel.

Het is de moeheid die mij nekt. Verdriet zuigt energie. Ik ben nog nooit van mijn leven zo moe geweest.
Ik las in het boek van de weduwe van karel Gaafstra van Loon dat zij dat nog heel lang heeft gehad.
En ik zou in staat zijn om al die papieren in de hens te steken, wat een gedoe. volgende week zaterdag maak ik geen post open. Ik ben nu al bijna 5 weken uitsluitend met papieren bezig. Het is te belachelijk.
Ik kruip in mijn bed en ga gewoon zappen. Morgen wil ik misschien dingen opstapels leggen omdat het hier nu wel heel erg ververvelend werken begint te worden. Het zou allemaal met een sopje kunnen doen, stofzuigen, bed verschonen en dan maandag er weer tegen aan.

Iedereen nog een prettige avond/nacht. Houtje succes morgen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb je plaat Marjo met schending van auteursrecht een beetje opgepimpt, en hoop dat ik hem nu als poster kan laten printen..... vind je dat goed?

?verwijderd ik wil Marjo's expressie geen onrecht aandoen.verwijderd

Ik wil met alle liefde een auteursrecht bijdrage betalen, hij slaat zó op mij en de tekening is prachtig. Hoe vind je hem gepimpt? Hij moet welvan JOU blijven natuurlijk.

p.s. ik zit net als Gem op mijn slaapkamer, Dochter heeft een slaappartijtje met een vriendin en beneden zitten 4 jongens (13-14 jaar , zien eruit als 16-17 jaar, met aftershave, overhemden en alles, brengen allemaal hun eigen HDD disk van hun Xbox mee en zitten samen te gamen met chips en ijsthee, nou daar wil ik wel aan meewerken. Om 2300 uur moeten ze eruit van me. Leuk toch? Zoon is helemaal trots dat het bij ons mag en ik vrijwillig 5 pakken sap ijsthee en limonade en 3 zaken sjips doneer. Ja, het moet ook wel LEUK zijn natuurlijk.

Wat vinden jullie van Marjo versie Houtje

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Jij ziet meer dan mij, Pip!
Ik zou het niet weten, denk gewoon een "foutje"...
Of een onbewust teken? Weet ik veel. maar niet analyseren... Au!

Houtje, doe ff normaal. Eigenlijk is dit maar een kleine weergaven van een beeld uit mijn hoofd.
Dan zou een echte kunstenaar zich erover moeten buigen, of er iets van te maken valt. Tuurlijk mág het. Maar er zijn zoveel mooiere posters te koop!
Zoals ik al zei, een schetsje (wel 2 uren over gedaan al met al.. Maar hee! Ben geen Carolien. Dit is echt huistuinenkeukenwerk..).

An, moet je gewoon doen! lekker even prutsen en het houdt je van de straat!:D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Sorry,sorry, aan Houtje en Corinne. Zei toch dat ik niet toerekeningsvatbaar ben op het moment!
Maar Houtje ik zie het je toch nog doen.
Fijn Corinne dat je daadwerkelijk iets voor Houtje kunt doen, ik maak mij alleen maar zorgen en dan krijg je dit soort acties.

Ik ga naar mijn schuilplek voor dat ik weer domme dingen schrijf of lees.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Véél mooier Houtje! Gewoon doen!
Hihihi... Waar gáát dit over/

Lieve moeie meisjes, die heel wat te verduren hebben en vreselijk hard werken er weer iets moois van te maken. Ga lekker slapen en rust goed uit. Pak de rust die je pakken kunt. Het is zóó belangrijk om niet in te storten! :heart: Slaap lekker An&Anjo!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Pfff, Corinne gelukkig je praat nog tegen mij:$

Ik geloof niet dat ik de enige docent bent die zich hier over opwind. Ik weet dat hele goede docenten het onderwijs hebben verlaten omdat zij voelde dat zij niet verantwoord les konden geven door alle veranderingen. En nu hebben we een lerarentoekort en grotere aantallen jonge schooluitvallers. Hoe kan dat nu?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Eigenlijk vind ik hem iets te fel, iets te veel contrast, dus nog een versie, wat afgezwakt, dat wazige van de eerste vond ik ook wel heel mooi juist, maar als je dat gaat printen zie je niets meer.

.weggehaald, ik wil in niemands werk treden.

Ik meen serieus dat ik er een poster van wil laten maken en inlijsten Marjo en ik je graag betalen voor het auteursrecht.

Jaaaaaaaaa geen 250.00 euro maar je zal toch rijk in het bezit mogen zijn van Marjo's eeste Expressieve Tekeningen vóor haar eerste Expositie?

Kan je samen met Tapas'fotos, iemands anders gedichten, Ziza's spreuken, caro's tekeningen, kunnen we een hele kunstzinnige catalogus maken en gaan exposeren en RIJK WORDEN. Ik regel het wel !!!!! Courtage: onderhandelbaar

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...