Spring naar bijdragen

maandag 9 februari 2009


Houtje

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 155
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Goedemorgen allemaal,

Heerlijk geslapen, lag er op tijd in en ik ga zo lekker (?) in huis aan de slag. Niet dat ik poetsen zo leuk vind, maar lekker, omdat ik er gewoon de puf voor heb.
AR, wat betreft je slechte slapen; doe je aan sport/lichaamsbeweging? Wedden dat je daarna goed slaapt?
An; gisteren schreef je iets in de trand van "als ik het kan, kan iedereen het"; niet helemaal mee eens, je haalt je zelf hier mee onder uit; je hebt een fantastische prestatie geleverd en laat anderen jou dat maar eens na doen! Net een andere interpretatie, zet je zelf niet in de schaduw maar in het daglicht! Ik wil je overigens wel achterna.....:)
Maak er een leuke dag van,
groetjes
Rosan

Link naar opmerking
Deel via andere websites

:moon: goedemorgen :moon:

het gaat goed hier!!!! ik slaap als een beer en heb me wederom dus verslapen. eerst maar even een kop koffie en dan in de renstand!

gisteren een heerlijke dag gehad, lekker bij mijn nieuwe neefje wezen kijken (wat een wereldwonder is dat toch, zo klein en helemaal compleet)
en ik moet voor mijn oudste neefje raketschoenen maken :huh:

ach, ik ben toch bezig met bezigheidstherapie dus......... wie weet, als het lukt plaats ik hier de foto.

lekker de dag afgesloten met chinees fastfood, dat was overheerlijk maar op dit moment heb iker een beetje spijt van, de lucht hier in huis is niet te harden.

potverdrie weer teveel koffie gezet, dus voor ieder die er is of inlogd KOFFIE!!!!
Link naar opmerking
Deel via andere websites

he pip goedemorgen!!

eerst een kop koffie dame en een koffiekoek van joske

wat jij drinkt maakt geen bal uit en dat je je kinderen mishandeld is iets waar ik direct van in een stuip lig van het lachen. wat een onzin!

ik werd een beetje pissig omdat juist jij helemaal niets vertelde maar dat was ik. een kwestie van totaal niets lezen maar gewoon de kwaadheid op jou af reageren.

het zit me een beetje dwars dat het wordt afgedaan met een kwade dronk, natuurlijk is dat zo maar hoeveel mag je accepteren? maar goed ik heb het neergepend en verder houdt ik erover op en het houdt me zeker niet tegen om hier te stoppen of om goede gesprekken aan te gaan.

maar in ieder geval krijg je van mij :heart::):sun::present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeiesmorgens, Ik heb nog eventjes voor ik ook de deur uit moet, helaas regent het hier
Tasseke de ervaring heeft geleerd dat als we op die kwade dronk in gaan dat het nog erger wordt en uiteindelijk krijgt Floor dan een ban. Het is niet leuk dat het gebeurt maar soms leer je daardoor om niet alles serieus te nemen, Floor heeft een probleem en niet Pip op dit moment. Ik vond het gisteren een enorm boeiend onderwerp en Tasseke ik vond het mooi hoe jij het onder woorden bracht.

Nu moet ik gaan rennen, nee, fout, nu moet ik me rustig klaar gaan maken voor mijn werk en ook daar rustig aan doen.
Pip, stoer dat je gaat informeren naar vrijwilligerswerk, ik hoop dat er iets leuks tussen zit. Het heeft mij geholpen om een dagbesteding te hebben en zelfvertrouwen en sociale contacten op te bouwen. Al is het maar 2 dagdelen in de week het geeft toch weer nieuwe impulsen aan je leven.

prettige dag nog en tot vanmiddag!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

heeft iemand een goed idee voor raketschoenen???

ik heb me weer iets op de hals gehaald B)
het lastige is dat vierjarige niets vergeten, we zaten naar de wolken en de maan te kijken en nu wil hij naar de maan :huh:

het grote heksenboek was makkelijker, ik denk dat ik maar geen verhaaltjes meer vertel

Link naar opmerking
Deel via andere websites

goedemorgen tapas,

ik heb ook wel even na zitten denken en vond jou reactie erop ook wel verhelderd.
ik wilde ook niet dat iemand verder erop zou reageren maar ik moest het toch even kwijt en ik hoop dat floor het in alle rust nog even terugleest.
verder gaan we hier ook niet over door want ik vind een heel gedoe het niet waard.

maar ik ga wel rennen want nu ben ik echt te laat!!
ik zal straks wel weer inloggen

Link naar opmerking
Deel via andere websites

goede morgen
2 dagen en nachten gespookt
spugen hoesten allelei onaangenaamheden die je er bij kan bedenken
prompt een astma aanval,dat slaat altijd toe op momenten van verminderde weerstand
ben nu al naar het lab geweest en vanmiddag een telefonisch consult met de longarts
hoop dat ik niet weer aan de prednison mag,word hier altijd erg duf van
verder gaat het hier weer rustig zijn gangetje

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben ook al op. Straks een gesprek met de coach van Eigen Werk.
Sliep erg laat maar werd toch vredig wakker, geen hijpalen nix, geen kater nix, dus dat is fijn ontwaken.
Gedroomd over ouderlijk huis, en leeghalen en allemaal kindertekeningen en boekjes tegenkomen (onder het tapijt :s) van vroeger. Niet zo gek na afgelopen week, en ook nog een vriendin die verslaafd is aan het uitzoeken van stambomen, dus we zijn gisteravond nog op jacht gegaan naar namen van mijn overopoes enzo. Leuk hoor.
Nu snel douchen want de tijd gaat weer veel te snel. Gelukkig heb ik er aan gedacht om een buskaart te kopen, normaal had ik gestaan zonder geld en buskaart en in de bus kan je nie pinnen nie.
Zo koffie is op, i'm off, doeg, fijne dag !
x

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zullen we het hoofdstuk Floortje maar laten voor wat het is? Uitgelogd zal ze zeker nog meelezen, het sop lijkt me de kool niet waard....Ze komt heel naar over, gelukkig heeft ze zelf besloten het forum de rug toe te keren. Lijkt me beter, op deze manier houden we het forum waardevol en wordt het hier door haar aanwezigheid geen ordinaire chatbox.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen!

Een rustig weekend gehad. Vrijdag met een vriendin zitten bomen over het beginnen van een eigen lunchroom, zaterdag en zondag lekker WK schaatsen gekeken en wat gerommeld in huis. Eigenlijk niets spannends. Wel fijn dat dat af en toe ook kan :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo en goedemorgen,
koffiepauze.

Veel zieken hier! Allemaal een :present:

Ik droomde vannacht dat ik wakker werd, en de lucht was van dat tere lichtblauw-roze, de kim een beetje heiig, zoals je dat hebt aan het begin van een prachtige zomerdag. Nog maar een paar weken ofzo, en dan komt de lente er echt aan.

Zaterdag een leuke overwinning behaald. Was het niet eens met de werkwijze van de opticien en loop nu al bijna een jaar met steeds weer andere tijdelijke contactlenzen die eigenlijk niet goed bij mijn sterkte passen. (Ben zo kippig als de pest.)
Kreeg een mail vol excuses, een vaste afspraak met een specialist, en het mooiste: een jaar lang gratis lenzen en vloeistoffen ter compensatie.

En verder wens ik iedereen een heel goede en hopelijk gezondere dag toe.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hihi, ik klets gewoon nog even door. Aan de telefoon ben ik weinig waard, maar o wee als ik ga mailen of brieven schrijven naar instanties. Dan gebeuren er dus dingen! Moet ik toch eens vaker doen. Krijg net telefoontje dat ze morgen het dubbel glas in de slaapkamer komen herstellen. Was daar zo nijdig over, een hap geld aan uitgegeven en binnen een paar weken kwam er vocht tussen die ruiten. Geen gezicht, en niet goed ook. Dit komen ze dus morgen ook herstellen. Plus dat er iemand komt om een slechthorenden-alarmsysteem te installeren. Ik hoef nu dus niet meer te luisteren, of de bel of de telefoon gaat, maar dit gaat met gekleurde flitsjes. En het is maar goed dat we hier niet roken, want er zit een automatisch brandalarm op. Rood flitsje: BRAND! Oranje flits: telefoon. Enzovoort. Ik vind het wel grappig.
Interesseert verder natuurlijk geen hond, maar ik ben er blij mee.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...