Spring naar bijdragen

borderline en drank


13scorpio13

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 119
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Julius,

Ik heb een hele te gekke neef die ADHD heeft. Ik meende iets van hem in jou te herkennen. Ik weet dat hij het in zijn pubertijd heel moeilijk had en zijn ouders met hem. Nu is hij 23 en helemaal tof, nog steeds ADHD. Ik heb met hem altijd een speciale band gehad en nu nog steeds, omdat wij elkaar op een bepaalde manier begrepen.

Roger, borderliners kunnen lang niet altijd met elkaar overweg, net zomin als met de rest van de wereld.

Naomi

Link naar opmerking
Deel via andere websites

weet je wat:

Borderline is niet leuk je zoekt altijd de grenzen bij vrienden en familie het blokeert je groei je werk je leven je probeert het te verdrinken maar dat is geen oplossing je probeert het te versnuiven slikken weet ik veel wat niks helpt zelfs praten niet en wat nu.....

ik laat mezelf opsluiten dat zegt genoeg denk ik ...

x

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat heb ik ook gedaan: me laten opsluiten. Ik wilde voorgoed opgesloten worden, na een week wilden ze me al naar huis sturen. Het is me tenslotte gelukt dat ze me drie weken hielden, niet echt lang genoeg vond ik zelf.
Mijn therapie is toen wel geïntensiveerd. Terwijl ik intern was zijn ze begonnen met me op medicatie in te stellen. Gebruik nu al jaren antidepressiva en een middel tegen de angsten. Dronk daarbij hevig. Mag nou niet meer van mezelf en al langer niet van mijn huisarts en hulpverleners.
Blij dat ik nou niet meer hoef te drinken.

Naomi

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Roger:

Punt 1: Je hebt gelijk, maar ik heb nog geen zin om te slapen.
Punt 2: ik probeer door tegen je te blijven babbelen je een eind door de nacht te helpen.
Punt 3: Goed van je!
Punt 4: Probeer tenminste te slapen.
Punt 5: Ja, ik ben ouder, bijna 46. Ze zeggen dat het na je 40e minder wordt. Misschien is dat zo. Op goede dagen denk ik dat het klopt. Op slechte dagen betwijfel ik het ten zeerste.

Over punt 3, probeer zoveel mogelijk mee te werken, niet tegen.

Naomi

Link naar opmerking
Deel via andere websites

naomi,

ga geen punten meer noemen bedankt ik wist of voelde dat je ergenst tussen de 40 en 50 zou zijn je bent ver en relaxed dat is allemaal positief jammer dat het zo lang duurt ik wil je niet uit je slaap houden ik slaap niet de pijn is te heftig maar dat is mijn ding niet de jouwe.... ik ga morgen dat staat vast anders is dit alles voor niks.

vind het wel cool om te praten met een PTSS er en borderliner maar jouw PTSS heeft waarschijnlijk te maken met misbruik? die van mij met oorlog.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Als je wordt opgenomen, sta je in elk geval droog, ook wat drugs betreft. Dat is goed voor je.
Neem nog een glas water.
Ikzelf heb geen ervaring met harddrugs, gelukkig. Blowen is me ook niet goed bevallen, ik kan daar niet tegen. Weet wel dat drugs heel slecht samengaan met borderline.

Naomi

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb geen oorlog meegemaakt, nee. Ben wat dat betreft wel iemand van de tweede generatie, mijn vader had een oorlogstrauma. Daar werd ik wel door beïnvloed, net als mijn zussen.

Ik praat niet graag over mijn trauma's. Heb in elk geval veel moeite mijn eigen grenzen te bewaken. Ben dat nu ook aan het proberen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lijkt me vreselijk. Zo jong nog.... Dan moet je bezig zijn met leuke dingen, niet met oorlog en alles wat daaromheen hangt.

Positieve gedachten accepteren en negatieve gedachten wegduwen. Neem nog een glas water. Spoel die ellende weg met dat water...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Inderdaad, ik moet zelf weten wat ik doe. Dat doe ik nu ook. Heb gelukkig de tijd aan mezelf. Niemand wacht op mij morgen alleen morgenavond moet ik weer ergens zijn. Op jou wachten ze wel. Kun je het aan om daar te verschijnen zonder slaap? Waarom slaap je niet?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...