Spring naar bijdragen

hallo,ik ben nieuw hier-lola


lola

Aanbevolen berichten

Ha die allemaal,ik ben Lola.Ben alcoholiste.Drink al jaren ongelooflijk veel.Net als mijn vriend!We zijn allebei al apart voor afkick geweest maar dat hielp kort.Ben nu ten einde raad en dit is sinds erg lang mijn eerste alcoholvrije dag.Ik wil ervoor gaan,Via de verslavingszorg kreeg ik het advies voor dit furum.Ik tril erg,kan niet meer eten en ben lichamelijk op.Het moet anders,ik wil het anders!!!!!!!!!!We zijn eenzaam geworden door het drinken.Ik durf niet meer naar familie of vrienden.Voor zover ik nog vrienden heb.Voel me verdrietig en toch ook een beetje hoopvol.Herkern veel van jullie verhalen in mezelf.Sorry voor typefouten->shaken!Ik kan nog veel meer vertellen over mezelf maar of dat vandaag lukt weet ik niet.Heb mijn hele leven al paniek en angstaanvallen.Ik dacht eerst,de drank helpt!Grote fout.Het helpt mij en mijn vriend de vernieling in!!!!!!!Ik hoop dat jullie mij en ik ooit jullie adviezen etc. kunnen geven.En steun.Groetjes Lola

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou Lola, je vind je weg toch wel makkelijk hier. Goed hoor. Lees maar wat, op de site van Tactus staat ook veel waardevolle informatie.
Ellendig dat je vriend ook alcoholist is, zo drinken jullie je met elkaar de afgrond en eenzaamheid in.

Paniek is ook een gevolg van de alcohol. Misschien helpt Valdispert om het de komende dagen een beetje onder controle te krijgen?

Ik denk aan je,
Emma

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Emma,heel lief van je!!!!Meen ik echt.Helaas heb ik naast al die alcohol ook al jaren kalmeringstabletten tegen myn angsten.Mijn vriend wordt snel opgenomen omdat hij een kwade dronk heeft,dus.....Niet zo fraai allemaal.Ik ga even weer wat water halen!Lieve groetjes Lola

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve Lola,
Welkom! En je vriend natuurlijk ook. Dit forum zal best veel herkenning geven en ook wel steun. Maar als ik jouw verhaal lees, denk ik, dat je toch nog andere hulp erbij moet zoeken. Met professionele hulp en steun van dit forum ben je op de goede weg. Knap, dat je je hier meldt, en het maakt niet uit hoe je schrijft, iedereen is welkom. Je wilt je probleem aanpakken en dat is geweldig moedig.
Sterkte en liefs, Fleur

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve Fleur,bedankt dat ik welkom ben!En ook de anderen bedankt tuurlijk.Ben ik zo slap?Ik heb nu namelijk heftige trek in alcohol.Nu alweer.Op mijn eerste dag weer zonder~...!Baal van mezelf.Gigantisch.Maar ben blij dat tactus me naast ambulante hulp ook naar dit forum etc.verwezen heeft!Voel ik me ietsje minder alleen.Lieve gr.Lola

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maar ik heb dan wel zo'n drang maar geen alcohol in huis of gekocht!!!!!!!!!Dat wil ik graag zo houden.In elk geval vandaag.Per dag vechten denk ik.Nu telt die eerste moeilijke 24 uur.Maybe mag ik morgen dan al een heeeel klein beetje trots zijn op mezelf?Liefs en sterkte voor jou en iedereen hier van Lola

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lola,
Welkom!! Bekijk eerst hoe je de middag,dan avond enz. kan doorkomen, zie tips van Katrina.
Ook helpt het om veel te lezen op het forum, ook de oudere berichten, daarin volg je de worstelingen van anderen ook een beetje en daar kun je steun en motivatie uitputten!!
Drink veel water en bewegen wil ook wel eens helpen, muziek opzetten en dansen bijv., je moet in de aktie met je lijf.
De meesten van ons weten hoe zwaar het is, maar ook hoe trots je op jezelf kunt zijn als je een uur, dag, week, zonder alcohol bent doorgekomen.
Sterkte meid,

Beep

quote:


ik drink niet, dus ik besta

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Thanks Katrina,ik ben nu even muziek aan het draaien.Het is overdag,dus het staat wel een tikkeltje HARD!Maar dat vinden onze buren nie zo erg voor even.Ik kan alle raad gebruiken hoor!Want ik weet niet hoe jullie dr voor staan maar ik begin het gevecht pas net.Alle advies en tips-erg blij mee.Liefs Lola

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Knap van je Beep,ik hoop hetzelfde te kunnen zeggen over 1o dagen!Respekt voor je.En ik zal je verhaal gaan lezen zo.Ik ben wel een beetje overdonderd door alle mogelijkheden wat de forums betreft.Beginnelingsprobleempjes.Lang niet zo erg als mijn andere problemen.Snap je?!Liefs Lola

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Lola,

Ik had je al geschreven op een ander draadje en zie dit nu pas.

Heel veel sterkte vandaag en gebruik het forum! Ik lees dat je al eerder bent opgenomen.
Mijn ervaring daar mee is dat negativiteit daar vaak de overhand heeft. En dat is hier juist totaal niet het geval en dat heb ik ervaren als een warm bad. Mensen breken elkaar niet af maar bouwen elkaar op.
En dat is ontzettend prettig.
Ik lees dat je last hebt van angst. Zo ben ik ook begonnen met drinken. Krijg je geen sexorat of buspar?
Ik weet het helpt niet iedereen maar toen ik sexorat ben gaan gebruiken was de angst ook snel weg.
Het komt alleen terug als ik een grote kater heb. dus het verdooft als je drinkt maar je moet dan twee maal zo hard boeten nadien. Dus het is geen oplossing.
Misschien zou het verstandig zijn om eens met je dokter te gaan praten?
En zet door, he!!! Je zult je snel beter gaan voelen.

Sterkte,
Anjo

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ha Anjo,al heel lang heb ik kontakt met een specialist!Ik heb kalmeringsmed. en Fevarin=anti-depressivum.En toch bleef ik drinken.Wel 12 halve liters bier soms op een dag of een paar flessen wijn.Ik heb dus een dubbel-diagnose!Alcoholiste en borderline-pers.stoornis.Gister nog zoveel gedronken dat ik 2 keer gevallen ben.Ik ben eeerder afgekickt maar ik hoop het met steun van het forum vol te gaan houden.Dat wil ik zelfs.Maar dat lichaam van me snakt naar drank!Sinds gister 20.00 uur niet meer gedronken.Just water!!En melk.En dus inderdaad volhouden nu!!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Oke, Ik zit verstrikt in een kluwen draadjes dus heb ik je maar prive gemaild.
Even uitlegen hoe je dat doet; je klikt op het sleuteltje en dan kan je rechtstreeks mailen. Het heeft bij mij echt heel lang geduurd voordat ik dat door had. maar ben dan ook een oen met computers.
liefs,
Anjo

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Hallo Lola,

Wat ben jij een kei!! Heel erg goed van je dat je dit forum hebt opgezocht, je zult er veel steun, hulp, ideen en tips krijgen. En...Trots zijn op jezelf mag je altijd, iedere dag, ieder uur.
Niet vergeten hoor. Sterkte, Tika.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...