Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas
Anoniempjex

Ervaring met Gamblock of Gamban

Aanbevolen berichten

Hoi,

 

heeft een van jullie ervaring met Gamblock of Gamban? 
 

M’n man is gokverslaafd en heb hem nu een ultimatum gesteld: stoppen met gokken en drugs, maar dan ook echt stoppen met alles óf  we gaan uit elkaar. We hebben twee kindjes samen. En hij heeft besloten om te stoppen met alles. Wel is dit niet de eerste keer. Maar voor mij is het nu erop of eronder, alles of niets. Hij wil dit weekend nadenken over de invulling, zeg maar. Hij zal zelf ook met concrete afspraken moeten komen en ik wil hem daar graag bij helpen. Nu kwam ik Gamblock en Gamban tegen. Hij gokt ook veel op zijn telefoon. Dus dit klinkt ideaal. Hij heeft geen pinpas om geld op ge nemen en ook geen internet bankieren op zijn telefoon. Dat regel ik allemaal. Wel heeft hij Apple Pay om toch dingetjes te kunnen kopen, zoals sigaretten, lunch voor werk etc. Maar op het moment moet hij steeds geld vragen omdat ik er geen geld op kan laten, aangezien er goksites zijn die Apple Pay accepteren. Dus moet steeds op verzoek geld erop zetten. Niet alleen voor mij allemaal omslachtig maar ook voor hem heel gedoe om steeds te moeten vragen voor geld. Als het echt werkt, dan kan ik ook geld op de rekening laten. 

Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen hiermee.

 

Edit: andere tips om te stoppen zijn ook zeker welkom. En tips voor mij als partner om hem hierin te steunen ook! 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hai!

Omdat ik zelf ben zoals je man, kan ik je een advies geven: je man moet naar de verslavingszorg. Waarom? Omdat als hij echt verslaafd is, hij oprecht kan willen stoppen, maar zijn lichaam laat dat niet toe. Het is als drugs, en daar moet je echt actief mee aan de slag.

Wellicht denk je dat hij dat niet nodig heeft, en hijzelf zal dat helemaal vinden. Maar... als hij het niet doet, denk dan over een jaartje nog maar eens aan deze aanbeveling. De situatie is dan namelijk nog100x erger dan nu.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...