Spring naar bijdragen

Jaar lang gegarandeerd zonder alcohol


Jelle
 Share

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Jelle en ben nieuw op dit forum. Ik heb een lange reeks met klinieken achter de rug in Nederland, België en zelfs Zuid Afrika. Ik ben een ondernemer die kamt met een alcohol verslaving, en heb heel wat behandeling en privé klinieken achter de rug. Ik heb mijn vrouw ontmoet in Noorwegen en ze is van litouwse afkomst. Ik heb een huis in Vilnius en wil graag met iedereen mijn ervaringen delen hoe ik van de drank ben afgekomen. Mijn vrouw viel ook op na loop van tijd dat mijn alcohol gebruik verre van normaal was. Ze stelde mij voor aan een dokter die in Vilnius in een kliniek werkt en een paar maanden per jaar in Malmö (Zweden) mensen behandeld met een “kode” zoals ze dat noemen. Ik heb het hele verhaal aangehoord en heb deze behandeling ondergaan. Er waren 2 keuzes; minimaal 8 dagen alcohol vrij en voor 1 uur naar de kliniek, of 2 dagen (1 nacht) intern waarbij je bloed wordt gereinigd met een zout oplossing voordat de “kode “ in je lichaam word geplaatst. 

Ik ben naar de kliniek gegaan, ben een nacht intern gegaan om mijn bloed te laten reinigen (via infuus) en de dag daarop de kode ( ook via infuus) in mijn lichaam laten inbrengen. Ik heb de kode voor een jaar gedaan, en heb het hele jaar niet meer gedronken. Ik kom nu ieder jaar terug voor een uurtje in de kliniek, en plaats het jaar op jaar. 

 

Je moet het zien als de refusal / antabuse tabletten, maar dan zitten ze een jaar lang in je lichaam, zonder de optie om ze eruit te halen. Het kan zelfs ook voor 5 jaar met een chip, maar ik kom gewoon ieder jaar even langs. De kosten zijn het niet, want als ik uitreken wat ik uitgeef aan bar bezoeken en alcoholische versnaperingen valt dit in het niets. En buiten het financiële aspect, ik hoef nooit meer te liegen betreft mijn alcohol gebruik, voel me stukken beter zonder drank, en mijn relatie is gigantisch veranderd in zeer positieve zin zonder de alcohol.

 

Ik kan het iedereen aanraden, en schrijf gerust als er vragen zijn.

 

jelle

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 years later...

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...