Spring naar bijdragen

Peekseven7

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Peekseven7's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Peekseven7

    Ik vind bier lekker

    Tuurlijk mis ik m'n Kids en miss. M'n ex ook wel. Nu ik heb ik er wel overna gedacht ... maar het is eerder verveling dan eenzaamheid . Ik vind het prima alleen. Heb gister 5 halve ltr blikjes gedronken. en niet m'n koelkast aangevallen. De schaamte was al een stuk minder .. miss. Als ik 2 blikjes minderen kan . Kan ik me ook beter beheersen met eten.
  2. Peekseven7

    Ik vind bier lekker

    Ik ben gescheiden in augustus na 10 jaar 2 Kids 2 en 5 . Maar, daar had ik vrede mee . Tuurlijk waren de 1e maanden best wennen. Maar, dacht eigenlijk nu kan ik eigenlijk weer lekker een biertje nemen wanneer ik wil. Ik dronk er altijd al 2 flesjes voor het slapen gaan. Maar dat werden er 4 toen 6 .. toen ook 2 om 5 uur...en het werd steeds meer. En begon ook te eten . Steeds slechter. Ik ben in 5 maanden 20 kg aangekomen. En ik schaam me nu hoe ik er nu uit zie. En merk nu ook dat ik steeds minder zin heb om dingen te doen. Er is wel oorzaak waarom ik ben begonnen. Maar weet niet echt waarom ik nog steeds drink.
  3. Peekseven7

    Ik vind bier lekker

    Het geeft me een gevoel dat ik weer heb gefaald on beter voor mezelf te zorgen. Vaak krijg ik honger en ga ik ook slechte dingen eten. De kilo's worden steeds meer. Ik denk dat ik me zorgen maak over mijn gezondheid
  4. Peekseven7

    Ik vind bier lekker

    Ik weet niet of er iemand is met het zelfde probleem als die van mij. Ik drink ong. 5 a 8 halve ltrs p.d. geen idee waarom. Ik heb geen problemen. (Meer). Ik heb ook nergens last van alleen s,ochtends een enorm schuld gevoel. En elke ochtend wil ik minder drinken .maar dan is het 5 uur en dan begint het weer. Ach 1tje of 2.... daarna na het eten weer en eigenlijk snap ik niet waarom. Ik word niet dronken ben fysiek behoorlijk actief maar, kan toch niet stoppen. Is er iemand die miss. Wat tips kan geven?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...