Spring naar bijdragen

Hanne

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Hanne's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Hanne

    Verslaafd?

    Dat is moeilijk. Ik ben gewoon heel onzeker van mezelf, ook in relatie. Altijd denken dat anderen beter zijn
  2. Hanne

    Verslaafd?

    De aanleiding was mezelf heel onzeker voelen en het gevoel hebben niets goed te kunnen doen voor niemand. Ik vind als je maanden zonder kan dat je toch niet verslaafd bent?
  3. Hanne

    Verslaafd?

    Ik ben stiekem thuis gaan drinken, dochter heeft het gemerkt en ruzie gekregen. Erna niet meer gedronken. Ik moest die dag erna wel gaan werken. In gezelschap drink ik meestal een tweetal keer per maand soms minder.
  4. Hanne

    Verslaafd?

    Ik drink in gezelschap maar afgelopen week is het uit de hand gelopen en heb ik stiekem thuis gedronken. Nu zegt mijn familie dat ik verslaafd ben maar ik zie dat zelf niet zo.
  5. Hanne

    Verslaafd?

    Dag allemaal, ik ben Hanne, 45 jaar oud en een tiental jaren geleden problemen gehad met alcohol. Toen waren er wel dagen dat ik dagelijks dronk, heb een zware burn out gehad. In de tussentijd dronk ik op regelmatige basis in gezelschap maar het laatste jaar is het een drietal keren voorgevallen dat ik stiekem ging drinken en het uit de hand liep. Dit komt vooral door mijn onzekerheid en het gevoel te hebben nooit iets goed te kunnen doen. Mijn dochter en ouders zeggen dat ik een alcoholiste ben en dat ik verslaafd ben en dringend hulp nodig heb. Maar als je verslaafd bent kan je dan gerust maanden zonder alcohol?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...