Spring naar bijdragen

Margiet

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    27
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Margiet geplaatst

  1. Margiet

    Gestopt met drinken 9

    Weet niet lichte anti depresiva tegen angst en paniek en psycholoog met emdr
  2. Margiet

    Gestopt met drinken 9

    Nee vandaag moest ik beginnen maar was vanochtend veel te beroerd.. Dus belde dat ik niet kon. Vorige week 1 keer gewerkt en toe aangevallen door cliënt met ftd... En zou al naar andere afdeling gaan met alzheimer cliënten. Dus voor hen was het beter dat ik stop. Mischien maar beter eerst aan mezelf werken. Krijg nu medicatie en psycholoog.
  3. Margiet

    Gestopt met drinken 9

    Net bij huisarts geweest voelde niks geks komt allemaal van de stress en angst. Hier medicatie voor gekregen en verwijzing voor psycholoog en emdr. Ben wel mijn nieuwe baan kwijt!!
  4. Margiet

    Gestopt met drinken 9

    Ik ga zo naar de huisarts Ben zo zenuwachtig weer psychologische hulp ook
  5. Margiet

    Gestopt met drinken 9

    Wat is pammenforum
  6. Margiet

    Gestopt met drinken 9

    Gaat helemaal niet goed vanacht heb allemaal pijnen in mijn lijf. Ben toch 2.5 week gestopt met drinken... Vanmiddag en avond ging het best goed 6 km gelopen en toen ik om 11 uur naar bed ging ineens trillende benen armen nu alweer een uur wakker. Had ook een heel fijn gesprek gehad van een uur met een Aa vrijwilliger a 3 dagen geen oxepam ingenomen voor het slapen
  7. Margiet

    Gestopt met drinken 9

    Ben ook niet kots misselijk maar gewoon weeig en droge mond
  8. Margiet

    Gestopt met drinken 9

    Nee nog niet ik schaam me zo
  9. Margiet

    Gestopt met drinken 9

    Ja maar heb wel 20 jaar overmatig gedronken elk weekend zeker som ook door de weeks maar enkel als ik vrij was
  10. Margiet

    Gestopt met drinken 9

    Ja maar zijn dit ook afkickverschijnselen?
  11. Margiet

    Gestopt met drinken 9

    JWeer slecht geslapen wakker worden en dan misselijk zijn het heel warm krijgen vooral mijn hoofd vieze smaak beetje tintelende handen hoort dat ook bij afkicken....ik trek het gewoon niet heb zo'n angst
  12. Margiet

    Gestopt met drinken 9

    Weer slecht geslapen wakker worden en dan misselijk zijn het heel warm krijgen vooral mijn hoofd vieze smaak beetje tintelende handen hoort dat ook bij afkicken....ik trek het gewoon niet heb zo'n angst ik slik 3 dagen oxepam maar dat doet niks
  13. Margiet

    Gestopt met drinken 9

    Bedankt maar voel me niet sterk hoor.
  14. Margiet

    Gestopt met drinken 9

    Probeer ik ook vaak ook mediteren leef al heel mijn leven met angst. Ben heel veel mensen kwijt geraakt door mijn stress. Denk steeds als ik iets raars voel wat niet meteen weggaat.. Help wat is dit nu weer en schiet in de stress... Altijd piekeren waardoor ik ook steeds meer ging drinken. Ben nu zo boos op mezelf.. Waarom heb ik het zover laten komen
  15. Margiet

    Gestopt met drinken 9

    Dankjewel ik hoop dat het gaat want ik krijg vaak paniekaanval als mijn maag en buik weer opblazen of als ik misselijk ben.
  16. Margiet

    Gestopt met drinken 9

    Ben slechte lezer helaas ik kan me slecht concentreren
  17. Margiet

    Gestopt met drinken 9

    Ja ik heb ook pds klachten al zo vaak bij de huisarts geweest ook bij psychologen. Maar ben nog geen stap verder. En als ik drink kan ik niet stoppen. Dus vandaar dat ik na 35 jaar helemaal stop maar nu voel ik me nog rotter.
  18. Margiet

    Gestopt met drinken 9

    Hallo ik ben margriet ik ben 62 en 2.5 week geleden gestopt met drinken. Ik was een weekend drinker maar ik kan geen maat houden de fles moet leeg. Naar een verjaardag netjes 2 wijntjes en dan thuis nog een fles... Veel meegemaakt in mijn leven. Liefdeloos opgegroeid huwelijk met narcis. Al 25 jaar alleen baan kwijt door corona. Maar ik ben hooggevoelig kan heel slecht tegen ruzie en kan slecht voor mezelf opkomen. Ben erg eenzaam en dan verzacht je de pijn met wijn. Maar nu ik gestopt ben voel ik me slecht huilen misselijk last darmen maag boeren rommelende darmen. Opgezette maag en veel angst en paniek aanvallen. Ook de schaamte. Hoop hier steun en hulp te vinden. Wat kan ik het beste doen eten vitamines of zo. Ben nu zo gefocust op mijn lijf pijntjes rechts ooh mijn lever oooh mijn maag misselijk. Ook opvliegers. Hoort dat erbij? Probeer me af te leiden. Gewandeld 5 km maar dan nog blijf ik piekeren en voelen. Heb weer werk gevonden als zorghulp vrijdag beginnen maar ik voel me zo rot/ maar wil deze kans niet kwijt. Hoop hier op steun want het is zo zwaar alleen.
  19. Probeer te wandelen buiten net 5 km gelopen maar loop steeds te huilen hoop hier steun en tips te krijgen extra vitamine of iets wat helpt. Begin vrijdag in nieuwe baan was mijn vorige baan kwijt door coronacrisis. Ik wil deze kans niet kwijt. Want ben alleen dus moet zelf de kar trekken. Hoop dat je hier met lotgenoten over kan praten ben zo alleen. En net nu ik weer werk heb voel ik me zo rot!!
  20. De klachten die ik heb misselijk opgezette maag stress huilen algehele malaise hoort dat erbij angst paniekaanvallen last van mijn buik darmen die tekeer gaan. S'morgens vaak met vieze smaak wakker worden ook veel opvliegers.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...