Spring naar bijdragen

Axel1978

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Axel1978's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Dat ik met mijn zelf veroorzaakte probleem naar een huisarts ga. En er is een corona pandemie. Dan voel ik me pas klein. Ze hebben nu betere dingen te doen denk ik.
  2. Heb een fout gemaakt intern waardoor er een gevaarlijke situatie ontstond. Weet heus dat de alcohol me verslapt. Geestelijk en lichamelijk. Het is goed afgelopen en werk er al lang dus dan maar openheid van zaken. Wil met 10 blikken minderen en dan aan het eind van mijn vakantie op 5 blikken zitten en dan verder kijken. Kan nu gewoon niet overzien wat ik veroorzaakt heb. Ja ben een zuiplap, dat wil ik niet, wil fit zijn. Vanavond 10 en morgen weet ik nog niet. Helemaal 0 kan ik nu niet overzien.
  3. Huisarts, ben geen watje. Ik zal gaan als ik het zelf niet kan. Dit is mijn eerste poging tot minderen en koop die vitaminen morgen. Als het dan nog niet lukt dan andere hulp. Denk nu dat ik het zelf nog kan en wil niet nadenken over de dag van morgen. En die corona zit me ook dwars, ga ik ook nog eens een beroep doen op het zorgstelsel met mijn probleem door mezelf veroorzaakt. Voelt echt zo fout. Mag er nog 2 dan zit ik op 10 dan stop ik. Ga nog even dokter House kijken. Mijn chef sprak me aan op een erge fout, heb er nu nog last van dat dat kon gebeuren. Had ook niet door dat ik zo diep gezonken was. Altijd alert op mijn werk en nu dit. Ik kon niet anders dan vertellen over wat er aan de hand is. Afgang. Wist niet hoe anders. Ga t.v. kijken en niet nadenken over morgen.
  4. Verstandig om verlof te hebben weet ik niet. Had deze drie weken al vanaf januari staan in het rooster. De huisarts is nog een stap te ver voor mij nu maar ga morgen wel vitamine B kopen. Gisteren had ik 12 blikken, vanavond doe ik er 10. Vandaag twee verwaarloosde contacten geprobeerd nieuw leven in te blazen. Ziet er goed uit, willen beiden wel een keer praten. Wilde vandaag ook een stuk gaan fietsen maar heb totaal geen conditie meer. Helemaal stoppen is echt veel te ver van mijn bed nog. Moet er werkelijk niet aan denken, wat moet ik dan met mezelf aan. Huisarts vind ik nog te vroeg, kom ik aan met een alcoholprobleem in deze coronatijd. Voelt niet goed. Bedankt voor de antwoorden.
  5. Vanavond ga ik ook naar 12. Ga het een beetje op jouw manier doen Sandro want die manier was immers succesvol. Bedankt.
  6. Die vrij tijd vind ik juist moeilijk. Zeker enkele dagen achter elkaar vrij. Mooi Sandro dat het afbouwen bij jou lukte. Zelf krijg ik daar goede hoop door. Cleo66 het lijkt me niet gezond om van zo'n 15/20 halve liters naar 0 te gaan. Ik word daar doodziek van. Daarom wilde ik afbouwen. Mijn huisarts heb ik al jaren niet gezien en ik weet eigenlijk ook niet wat zij voor mij kan betekenen. Zal toch zelf moeten minderen.
  7. Goedenavond, ik zal me hier even voorstellen. Ik ben een man van bijna 42 en drink veel te veel. Ik heb mijn relatie er een half jaar geleden al om verloren. Hij was het terecht zat. Ook verwaarloos ik mijn sociale contacten en sport niet meer. Vorige week kreeg ik op mijn werk een waarschuwing. Dat was het laatste dat ik nog kon verliezen. Ben heel open geweest en mijn chef steunt mij en staat achter mij. Nu is het dus tijd om echt te veranderen. Ik leef voor mijn werk maar in mijn vrije tijd komen de halve liters bier voor de dag. Zeker als ik meerdere dagen achter elkaar vrij ben heb ik geen maat en drink zo'n 15 tot 20 blikken. Dacht dat ik er goed op functioneerde. Stak mijn kop in het zand. Erge fout gemaakt op mijn werk maar gelukkig een herkansing. Wil ook weer gaan sporten want werk als beveiliger en vind dan wel dat je topfit moet zijn. Plan: elke dag de blikken bier afbouwen. Heb drie weken vakantie en aan het eind daarvan wil ik het graag afgebouwd hebben tot een 5 per dag. Helemaal stoppen durf ik nog niet. Mijn ervaring is dat ik zonder alcohol me verveel in mijn vrije tijd, chaggerijnig word en rusteloos. Bedankt voor het lezen. Axel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...