Spring naar bijdragen

Pol

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Pol's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Pol

    Nieuw

    Ja Lonster, ben ik wel van plan !!!
  2. Pol

    Nieuw

    Hoi Nancy, Ja erg trots, niet verwacht dat ik zover zou komen na jarenlang gezopen te hebben. Hoop zo dat dit echt de goede knop is en ik eindelijk bevrijd ben van die rotte drank. Hoop dat het jou ook goed gaat.
  3. Pol

    Nieuw

    Dankje yana, ja dat rust vinden lukt redelijk goed. Ben alleen wat sneller overprikkeld. En alles komt wat heftiger binnen wanneer je nuchter bent dat dempen is voorbij: eigenlijk het enige voordeel van drinken. Als je het mij vraagt.afwegend naar de vele voordelen van het niet drinken, kan ik tot nog toe de drank " gemakkelijk "laten staan. Hopelijk blijft dat zo!
  4. Pol

    Nieuw

    Hallo allemaal, Na meerdere stoppogingen is voor mijn gevoel nu echt een knop om gegaan, inmiddels 3 weken gestopt met drinken. Trots als een pauw!! Vooralsnog zonder moeite, hoop dat dat zo mag blijven. Ik voel me goed, al sta ik wel de hele dag " aan" wat weleens vermoeiend kan zijn. Maarrrr een nuchtere kijk op alles is ook wel heel prettig. Heb al veel mooie verhalen gelezen, herkenbare verhalen. Doet me goed. Hoop veel inspiratie op te doen binnen dit forum! Lieve groet !
  5. Pol

    Zo moeilijk

    @MarciaOch wat een nare situatie, en heel herkenbaar. Ik drink al heel lang veel, schaam me er altijd voor, nooit durven zeggen dat ik alcoholist ben. Probeerde zo vaak te stoppen als ik weer eens echt teveel had gedronken. Steeds mislukte het. Voelde me dan zo zwak. 3 weken geleden de knoop doorgehakt, ik besloot ( weer) te stoppen met drinken alleen deze keer op een andere manier. Ik heb hardop toegegeven en verteld dat ik alcoholist ben en er klaar mee ben. Dat ik stop met drinken omdat ik de wereld weleens nuchter wil beleven. Ik heb het mijn partner verteld, en mijn beste vrienden. Het voelt zo bevrijdend dat ik het heb uitgesproken. Het heeft mij zo geholpen om "mijn geheim" te delen. Misschien ook iets voor jou? Weg met die schaamte....kies voor jezelf! Er kan alleen maar goeds van komen, leven met zo een zwaar geheim maakt net als drank, meer kapot dan je lief is! Hoe gaat het nu met je? Lieve groet!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...