Spring naar bijdragen

Merlotje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Merlotje's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Merlotje

    Yes

    Ondanks dat ik soms zucht heb naar een wijntje doe ik het niet. En vanochtend werd ik beloond ook op de weegschaal. #eindelijkeendieetwatechtwerkt #gelukmoment, dit wilde ik even kwijt. Hoe gaan jullie om met de moeilijke momenten?
  2. Merlotje

    Verkouden!

    Hallo allemaal! Ik ben nieuw hier dus hoop dat dit het juiste onderdeel is waarin ik dit plaats. In deze tijden durf ik het bijna niet te zeggen maar ik ben snipverkouden! Nee geen koorts of hoofdpijn, nou herinner ik mij een collega die ooit aan dry januari mee deed en die werd ook verkouden. Is dit toeval? Of iets wat er bij hoort? En hoe komt dat dan? Bedankt!
  3. Merlotje

    Begonnen!

    Dankjewel! Nu ga ik heel hoopvol naar week 3 :).
  4. Merlotje

    Begonnen!

    Nou ik ben er! En nu dag 12 van mijn alcoholvrije leven. Het is wennen, en ik probeer op internet alles te vinden hoe goed het voor je lijf is (en geest) wanneer je stopt met alcohol. Dat helpt mij om van de wijn af te blijven. Heeft iemand een overzichtje wat er wanneer gebeurt in je lijf (en geest)? Ik wil stoppen omdat ik in mijn optiek te veel drink, en ik ben geen type wat het bij 2 glaasjes kan laten helaas. Ik was geen elke dag drinker maar wel een dag of drie in de week.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...