Spring naar bijdragen

Puckje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    30
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Alles door Puckje geplaatst

  1. Hopelijk ben ik wel duidelijk genoeg. Anders mag je me vragen hoor om meer duidelijkheid. Mocht jij daar wel tijd voor hebben om te investeren in mij.
  2. Oh ja, met what you see klopt natuurlijk niet. Laten we het houden op what I speak is what you get :-D
  3. Ja klopt. Dat is wat ik vind. Mijn mening. En als we daarin verschillen dan prima. En tsja, van kan leren….sorry maar ik heb andere belangrijkere dingen in het leven en geen tijd om in iedereen te investeren. En ik leer genoeg hoor. Op mijn eigen manier. En ben nou eenmaal direct. Ik draai er niet omheen. What you see is what you get! Weet je wel meteen waar je aan toe bent. Fijn toch?! En ik scheldt hem niet extreem uit. Noem hem alleen een rare snuiter. Is ook een mooie en bijzondere eigenschap. Gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde ;-)
  4. Het ziet er nog lekker uit ook!
  5. Ik heb jarenlang elke avond 1,5 tot 2 flessen Prosecco gedronken. Dus echt veel teveel
  6. Mijn gamma GT zat boven de 300. De overige boven de 200. Ze hebben het de 2e keer niet gemeten. Toen hebben ze alleen naar mijn ontstekingswaarden gekeken. Ze waren bang dat ik een leverontsteking zou hebben.
  7. Het is wel een eye-opener voor me. Nu realiseer ik me des te meer hoe slecht en gevaarlijk alcohol eigenlijk is.
  8. Dit wil ik even met jullie delen: 2 wkn geleden heb ik bloedgeprikt en toen bleken mijn leverwaarden extreem afwijkend te gaan. Nadat de huisarts met de MDL-arts van het zkh had overlegd ben ik opnieuw gaan bloedprikken. Gelukkig waren de ontstekingswaarden voor nu goed, maar ik zit wel op het randje. De waarden zaten iets boven de bovengrens. Nu moet mijn huisarts er een beleid op maken. Hij was op vakantie en ik had een vervangende huisarts. Zij gaat het overdragen. Geen idee wat voor beleid er dan gemaakt wordt. Lijkt me logisch dat ik gewoon niet meer moet drinken. Verder zou ik het niet weten.
  9. @lady janeVeel plezier in Rotterdam. Lekker hoor lunchen! Ik ga naar een pompoenmarkt ergens bij Warmenhuizen. Alvast de herfst in komen volgende week.
  10. Goedemorgen iedereen. En voor degenen met jarigen: van harte gefeliciteerd! @bolletjeleuk dat je gaat knutselen. Lief ook dat je dat doet. @nancy veel plezier vandaag met zwemmen.
  11. Sorry, ik heb de afgelopen dagen even geobserveerd en gelezen, maar jij bent toch wel echt een rare snuiter. Ik snap jouw opmerkingen vaak niet helemaal.
  12. Goedemorgen, ik ga zo een tukkie doen. Hele week gewerkt en school gehad dus ben aardig moe. Meer mensen die weleens overdag een tukkie doen?
  13. Goedemorgen, Ik ben nu 1,5 week verder en voel me nu al veel beter. Heb meer energie, niet moe en m’n ontlasting is top! Zo m’n eerste schooldag weer. Volg een hbo studie en start nu in het 3e jaar. Succes iedereen en Etty en Roberto sterkte!
  14. Hier in de vroege ochtend dus echt een haan hè die tekeer gaat! Moet me inhouden hem niet te slachten hahaha
  15. Gebeurd dit met regelmaat dat mensen afgeven op elkaar? Of dat dingen verkeerd geïnterpreteerd worden? Dat zou ik echt heel spijtig vinden, want we zitten allemaal met hetzelfde probleem, dus dan is onderlinge steun naar elkaar wel zo prettig ipv op alle slakken zout te leggen. De meesten hebben het al moeilijk genoeg, dus laten we het elkaar alsjeblieft niet nog moeilijker maken.
  16. Goedemorgen, hoop dat ik mag aansluiten? Ik ben sinds gister actief.
  17. Puckje

    Nu of nooit!

    Hoop dat je een beetje hebt kunnen slapen. Dat is bij mij ook een probleem. Ik zette alcohol daarvoor in, dus moet nu helemaal mijn natuurlijke ritme terugvinden. ik weet niet welke waarde het is. Dat zei ze niet. Alleen dat hij extreem hoog is en zorgelijk. Morgen opnieuw bloedprikken dus hopelijk vrijdag nog voor het weekend de uitslag. Ik zal veel actief zijn hier, want dit is voor mij een motivatie. Mijn man steunt me ook, maar het is ook fijn als er mensen me steunen die met hetzelfde zitten.
  18. Puckje

    Stress en zorgen

    Ik heb geen idee welke waarde het is. Dat zei ze niet. Hopelijk vrijdag de uitslag
  19. Puckje

    Nu of nooit!

    Dat stelt me dan toch wel gerust. Dan is er nog hoop dat het niet blijvend is. Heb/had jij ook een flinke opgezette buik? Ik heb dat echt mega. Hoop dat dat ook minder gaat worden op den duur. De leverwaarden zijn voor mij wel een teken geweest dat ik definitief moet stoppen met drinken. Dat motiveert me wel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...