Spring naar bijdragen

Jeroenski

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Jeroenski geplaatst

  1. Jeroenski

    Hallo allemaal

    Ik zit na 8 dagen goed en veel eten van 64.7 op 69.8, dus gaat erg hard. Mijn nornale gewicht was rond de 80. Dus in dit tempo voor oud en nieuw hahaha..
  2. Jeroenski

    Hallo allemaal

    Ik vroeg me trouwens af, of jullie ook gaan compenseren met andere dingen zoals eten en roken? Ik eet me echt helemaal suf, en heb nog nooit zoveel gerookt...... Roken word de volgende horde, nu eerst maar eens goed van die alchol troep af...
  3. Jeroenski

    Hallo allemaal

    Was er ook wel erg slecht aan toe hoor.. als ik dat met vandaag vergelijk, 180 graden anders. Ik blies 2.2 maar dat was na 8 uur 0 dus hij doet het nog wel hahaha. 3 maanden voor jou, goed hoor! Keep it up!
  4. Jeroenski

    Hallo allemaal

    Hoi Penny, Dank je wel voor je aardige reactie! Mbt bloed, dat ging idd de vorige keren ook redelijk snel goed. Het komt met name door het heel slecht eten, en gelukkig gaat dat nu heel goed, dus ik heb er vertrouwen in dat het goed komt. (Lever waarde was bij opname 1003) En jij? Al lang clean?
  5. Jeroenski

    Hallo allemaal

    Hallo allemaal, Ik ben Jeroenski , 38 jaar jong en al geruime tijd alcoholist. Heel erg lang ben ik een zogenaamde functionele acholist geweest, en bleef het tot de avond beperkt. Afgelopen 3 jaar was het een hele opgave om niet voor 12 uur te beginnen. Ook onder werktijd (ondernemer dus makkelijk) Ik ben inmiddels 3 keer naar een kliniek geweest , en de eerste 2 x was ik nog geen uur thuis en pakte een biertje, vorige week ben ik na een week detox weer thuis, en merk ik dat de zucht eigenlijk zo goed als weg is. Heb er ook totaal geen zin of behoefte meer aan. Wat voor mij de eye opener geweest is, ik heb mijn lichaam echt verwaarloosd, ben vooral het laatste jaar bijna 20 kilo afgevallen en mijn bloed waarden zijn slecht, laatse kans dus. Ik hoop hier met jullie te kunnen bomen over deze kutziekte en steun geven en ontvangen. Hartelijke Groet, Jeroenski
×
×
  • Nieuwe aanmaken...