Spring naar bijdragen

meratje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

meratje's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. weet de weg nog niet zo goed Quinn, bedankt voor berichtje
  2. graag zou ik wat meer horen over de ervaringen van diegenen die zijn gestopt met rivotril. kunnen jullie wat meer vertellen over de ontwenningsverschijnselen. bij mij ging het allamaal wel redelijk tot ik recent naar 2 druppeltjes ging. nu voel ik me vaak heel raar, ik voel me geestelijk en lichamelijk anders, soms alsof ik verdoofd ben, ik voel me draaierig soms, ook opgejaagd. hoe was het met jullie eetlust? ik heb nauwelijks nog eetlust. alle ervaringen zijn meer dan welkom want ik probeer mezelf overeind te houden, geestelijk en lichamelijk. ook dacht ik ergens gelezen te hebben dat ontwennen van benzos zwaarder is dan afkicken van cocaïne, hoop maar dat dat niet waar is.
  3. ja, dat voelde ik zelf ook wel zo aan, bedankt voor goede raad grtjs
  4. ik vraag me ook af wat het effect zou kunnen zijn om weer terug te gaan naar een druppeltje meer.. enig idee iemand?
  5. dag Robbin, bedankt voor je reactie. ik denk dat ik drie kwart jaar bezig ben om de rivotril druppeltje per druppeltje af te bouwen en het was niet altijd gemakkelijk maar nu gaat het erg moeilijk. Ik was al van plan om nu wat rustiger af te bouwen, tot nu toe was het gemiddeld een druppel minder per maand of drie weken. omdat ik soms veel pijn heb nam ik een pijnstiller met codeïne, zo weinig mogelijk omdat dat ook verslavend is als je het teveel gebruikt. het is geen zware pijnstiller, vlgns de huisarts mocht ik dat gerust een paar keer per week gebruiken wat ik echter niet deed omdat ik het idee heb dat ik abnormaal snel afhankelijk Ordt van verslavende mediacatie. De laatste tijd toch wat meer geslikt (de codeïne), door omstandigheden: verhuis etc. nu heb ik het met momenten heel moeilijk, wordt heel onrustig, slaap soms nauwelijks en voel dat ik soms bang ben om het niet vol te houden of zo. heb jij zelf ervaring met benzodiazepines?
  6. hallo, iemand verwees mij naar de "huiskamer", vandaar deze poging. snap nog niet zo goed hoe alles functioneert. Ik heb zo'n 25 jaar rivotril geslikt zonder te beseffen hoeveel impact dat op me had. Ik heb een onbekende erfelijke neurologische ziekte en dacht dat ik daaardoor achteruit ging en weet nog altijd niet wat het gevolg is van de ziekte en wat de rivotril met me heeft gedaan? ik heb afgebouwd, op eigen houtje, van 8 druppels naar 2 momenteel. dat was niet gemakkelijk maar het lukte maar nu heb ik het gevoel dat ik op een punt zit dat het allemaal erg moeilijk word. misschien is er iemand die me advies kan geven?
  7. hallo, ben hier nieuw en ik hoop hier wat steun van lotgenoten te vinden. ik heb denk ik, zo'n 25 jaar rivotril geslikt zonder te beseffen wat een "killer" dit eigenlijk is. Ik las hier een poos geleden de ervaringen van "Gaba" en toen besloot ik om af te bouwen. ik heb altijd druppeltjes genomen en ben van 8 druppels naar 2 gekomen. Was heel zwaar met momenten maar nu heb ik het best zwaar. is er iemand die ervaringen wil uitwisselen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...